Disclaimer

Informațiile conținute în Catre au doar scop informativ general. Informațiile sunt furnizate de Catre și, deși ne străduim să păstrăm informațiile actualizate și corecte, nu facem nicio declarație sau garanție de niciun fel, expresă sau implicită, cu privire la caracterul complet, acuratețea, fiabilitatea, adecvarea sau disponibilitatea site-ului. sau informațiile, produsele, serviciile sau elementele grafice aferente conținute pe site pentru orice scop. Prin urmare, orice încredere pe care o puneți în astfel de informații este strict pe propriul risc.

În nici un caz nu vom fi răspunzători pentru nicio pierdere sau daune, inclusiv, fără limitare, pierderi sau daune indirecte sau consecutive sau orice pierdere sau daune care decurg din pierderea de date sau profituri rezultate din sau în legătură cu utilizarea acestui site web. .

Prin intermediul acestui site web, aveți posibilitatea să vă conectați la alte site-uri web care nu se află sub controlul Catre. Nu avem control asupra naturii, conținutului și disponibilității acelor site-uri. Includerea oricăror link-uri nu implică neapărat o recomandare sau susține opiniile exprimate în cadrul acestora.

Toate informațiile despre Catre sunt destinate doar în scopuri educaționale și nu sunt destinate să ofere sfaturi de investiții. Ar trebui să efectuați întotdeauna propria cercetare și să vă consultați cu un consilier financiar înainte de a lua orice decizie de investiție.

Catre este poate câștiga un comision de afiliat atunci când vă înscrieți pentru servicii sau cumpărați produse prin link-urile din articolele noastre. Relațiile noastre cu afiliați nu influențează conținutul sau recomandările noastre.

Catre și proprietarii, angajații și afiliații săi nu fac nicio declarație sau garanție cu privire la acuratețea, actualitatea, caracterul adecvat, integralitatea sau disponibilitatea site-ului web sau a informațiilor, produselor, serviciilor sau graficelor aferente conținute pe site pentru orice scop. . Catre poate include link-uri către site-uri web ale terților, agenți de publicitate, servicii, oferte speciale sau alte evenimente sau activități care nu sunt deținute sau controlate de Catre. Catre nu susține și nu își asumă nicio responsabilitate pentru astfel de site-uri, informații, materiale, produse sau servicii ale unor terțe părți. Dacă accesați orice site web, serviciu sau conținut al unei terțe părți, faceți acest lucru pe propriul risc și sunteți de acord că Catre nu va avea nicio responsabilitate ca urmare a utilizării sau accesului dvs. la orice site, serviciu sau conținut al unei terțe părți.

Consimţământ

Prin utilizarea acestui site web, sunteți de acord cu termenii acestei clauze de declinare a răspunderii și cu Politica noastră de confidențialitate. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni, vă rugăm să nu utilizați site-ul nostru.

A updata

În cazul în care actualizăm, modificăm sau aducem modificări acestui document, aceste modificări vor fi publicate vizibil.