Sunday, April 21, 2024

Diferența dintre Premier League și Championship trebuie să rămână, spune fostul agent

Acțiune

Câștigătorii finalei Play-Off-ului campionatului, titluit „cel mai spornic joc din pamant”, sunt frecvent trimiși înapoi neocolit în clasamentul doi al Angliei după un anotimp în Prim-ministru League.

Explicit și cele două echipe oricare urcă automatic încep să sufere sfant aceeași soartă.

Nu este epilepsie să schimbăm status quo-ul din Prim-ministru League, a glasui fostul zapciu

Luați clasamentul în ultimii trei din Prim-ministru League din aiest anotimp; Luton, oricare a fost promovat prin finala Play-Off, este al treilea de jos, iar Burnley, oricare a depășit campionatul cu 10 puncte față de Sheffield United, se află pe locul doi, oblu peste Blades.

Un asadar de regie devine din ce în ce mai obisnuit, dar co-creatorul Prim-ministru League, Jon Smith, nu considera că există niciun argument pentru a travesti status quo-ul pentru a hotari dezechilibrul.

„Urăsc chestiile de gerrymandering oricare nu sunt reale și nici suporterilor nu le-ar plăcea”, a spus el în capitol sa exclusivă pentru CaughtOffside.

„Cluburile musai să lucreze cu mai multă sârguință odată ce au fost promovate din campionat în Prim-ministru League.

„Brighton a bogat un etaj bun de carmuire pe tot parcursul timpului inconstient în top, iar Forest și Wolves s-au descurcat, de asemanator, tare în timpul lor în premiu categorie.

„Există o optica oricare a glasui să punem în bancă cecul de 120 de milioane de lire sterline, să cheltuim 60 de milioane de lire sterline și, dacă coborâm, vom coborî cu 60 de milioane de lire sterline mai bogați decât am fost și folosim plățile cu parașuta.

„Cred că musai analizată remunerare cu parașuta, dar Prim-ministru League este cea mai de victorie ligă sportivă din pamant, așa că de ce să o schimbi?”

Se pare că vartos foarte multe cluburi oricare corabier sunt concentrate pe creșterea finanțelor și plățile ulterioare cu parașuta, mai degrabă decât să fie mai sârguincioase în ceea ce privește practicile lor de afaceri.

„Sunt destui bani dacă ești megaloman de ager și într-o piață de sportul cu balonul rotund în schimbatura, intrucat nu musai să cheltuiești o avut”, a continuat Smith.

„Asadar probabil că a fi mai ager este vartos mai solemnel decât a corecta catva oricare nu este prost.”

Deși majoritatea marilor cluburi europene de sportul cu balonul rotund par asasi să fie împotriva unei Super League, ar fi zdravan a detine acceptie din punctul de chip de a lua acele câteva echipe oricare par întotdeauna să-și câștige ligile respective și de a a plati altora, inclusiv echipele promovate. – catva supra oricare să țintești cu adevărat.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe