sâmbătă, aprilie 20, 2024

Dieteticienii înregistrați spun că aceste amestecuri de trasee sunt grozave pentru creierul și nivelurile de energie

Acțiune

Deși s-ar a merge să duhni cuvintele „mix de trasee” și să ai pripeste viziuni dupa o pranz ascunsă în borneu în timpul unei drumeții, amestecurile de trasee sunt de scarlatina gustarea perfectă din multe motive. Acestea conțin (deseori) o combinație dragalas și sărată cine este irezistibilă, un melanj de texturi cine pot fi gustate și, cel mai placut, ingrediente bogate în nutrienți, cine oferă un scatoalca de sațietate și alte beneficii. Dacă, la fel ca mine, te trezești cu o scădere de la 15:00 în orice zi de deala și iei o lupin, amestecul de trasee ar a merge fi răspunsul tău.

Am oral cu Jenn Baswick, RD, MHSc, fondatorul The Intuitive Nutritionist, pentru a a banui mai multe dupa ceea ce confectiona ca amestecurile de trail să fie o pranz atât de puternică și ce ingrediente vă ajută să vă creșteți cel mai indelungat creierul și nivelul de vitalitate. Mixurile de trasee sunt o pranz grozavă, deoarece „contine o diversitate de nutrienți diferiți, cum ar fi carbohidrați, grăsimi și unele proteine”, executa Baswick. „Iest melanj de nutrienți le confectiona o pranz echilibrată și o sursă bună de vitalitate – și raspicat aproba o mai bună dirijare a zahărului din sânge decât gustările cine sunt predomnitor carbohidrați.” Amestecurile de traiectorie sunt, de intocmai, stabile la corlata, ceea ce le confectiona o pranz grozavă de păstrat la îndemână în cămară.

Dar amestecurile de trasee vă pot susține cu adevărat creierul? Ei neaparat că pot. Baswick executa că sunt într-adevăr o pranz mică, dar puternică: „Amestecurile pentru trasee conțin carbohidrați în ele, în deosebit din fructe uscate, iar acești carbohidrați sunt o sursă de glucoză pentru organ. Zahar de struguri este informatie de combustibil preferată a creierului.” Dar decinde de amestecurile de vitalitate pe bază de glucoză pe cine le oferă creierului tău, acestea conțin deseori nuci cu „grăsimi sănătoase, antioxidanți, fitochimice, vitamine și minerale cine susțin sănătatea creierului”, explică Baswick.

Cum alegi amestecurile potrivite pentru a-ți susține creierul și nivelul de vitalitate?

Există un număr aproximativ imensitate de amestecuri de trasee din cine să alegeți, peste-curcubeu tot, de la Amazon și Target până la magazine naturiste. Și acesta e un deala bun! „Leal, recomandarea mea ar fi să optați pentru fiecare mix de trasee cine vă sună atrăgător”, executa Baswick. „Dacă nu vă pofta ingredientele dintr-un melanj de trasee, ați fi mai puțin potential să îl mâncați – așa că cumpărați catva cine să includă ingrediente de cine v-ar plăcea și ingrediente cine se aliniază cu obiectivele tale.”

CITIT  5 efecte secundare ale sucului de telina pe care trebuie sa le stii inainte de a-l adauga in dieta ta!

Cu toate acestea, pentru a obține cea mai puzderie vitalitate și contributie pentru judecata de la pranz, există câteva ingrediente explicatie bogate în nutrienți de căutat, cum ar fi:

  • Semințe de bostan (mai stilat dacă sunt prăjite!)
  • Nuci
  • Migdale
  • Seminte de in
  • Fructe uscate

Am strans opt ​​amestecuri delicioase și cine stimulează energia (inclusiv câteva dintre alegerile lui Baswick ca dietetician înregistrat!) cine vă vor a sustine să vă navigați cu ușurință prin cazna sau raspicat o drumeție.

nuca gourmet

Amestecul de traiectorie de înaltă vitalitate Gourmet Nut Power Up – 5,00 USD

Deși amestecurile pot fi umplute cu ingrediente bogate în nutrienți și, în public, sunt un mancare „sănătos”, nu musai să fie neapărat scumpe. Iest mix Gourmet Nut Power Up High Energy Trail de la Amazon este sub 6 USD și este făcut cu multe fructe uscate și nuci pentru susținerea creierului și a energiei. Cu nuci, caju, chipsuri de banane, merisoare, nucă de cucui și papaya, aiest melanj de trasee este de scarlatina făcut proaspăt pentru a maximaliza prospețimea și gustul.

Deoarece aiest melanj de trasee conține atât de multe fructe, este extraordinar pentru cei cu masea de dragalas cine caută un picler de vitalitate. Ingredientele sunt, de intocmai, verificate prin intentie fără OMG, așa că vă veți simți placut cu infatisare la ingredientele din orice lot.

nuts.com

Mix de trasee sănătoase de la Nuts.com – 8,00 USD

Cineva dintre obiectivele principale ale lui Baswick în insusire de dietetician înregistrat este de a-și eschiva clienții și comunitatea în a părăsi „trebuințele” culturii dietei în vechi – așa că, apoi când i s-a trebuincios să recomande amestecuri, a avere două opțiuni în instructie. Intaiul este aiest Healthy Trail Mix de la Nuts.com, dar nu numai pentru că are cuvântul „sănătos” în calitate.

„Dacă mergi la o pranz echilibrată sau ai un material de sănătate sau nutriție, această opțiune ar a merge fi grozavă pentru agata”, executa Baswick. „Nu are completare de zahăr sau umor și este o pranz completă, cu carbohidrați, grăsimi sănătoase, proteine ​​și fibre.”

Iest melanj de trasee contine un melanj de stafide, semințe de floarea soarelui, semințe de bostan, arahide albite, boabe de fasole-japoneza, migdale, nuci, nuci de Brazilia și caju. Îl puteți cumpăra în calici fuduli sau raspicat pachete individuale de gustări, perfecte pentru gustarea din curgere.

CITIT  Da, puteți combate inflamația cronică îngrijindu-vă mai puțin (și relaxându-vă mai mult). Iată cum

bun & aduna

Good & Gather Omega-3 Trail Mix – 13,00 USD

Mixul Target’s Good & Gather Omega-3 Trail conține 470 mg de ALA Omega-3 per porție, ceea ce reprezintă aproximativ 30% din valoarea zilnică recomandată. Omega-3 sunt acizi grași cine ne ajută să rămânem sănătoși: sunt esenţial grăsimile cine provin numai din alimentele pe cine le consumăm, iar acești nutrienți susțin funcția creierului și sănătatea inimii reducând în același scopot inflamația.

Făcut cu merișoare îndulcite uscate, migdale, bucăți de nucă crudă, pepita și jumătăți de nuci pecan crude, aiest melanj de trasee are un melanj chipos de ingrediente dulci și sărate. Vă puteți avea de aiest deala retras ca o pranz sau raspicat o combinați cu iaurt grec pentru un picler de vitalitate pe bază de proteine.

mare valoare tex mex

Great Value Tex Mex Trail Mix – 6,00 USD

Care executa că amestecul de trasee musai să fie dragalas? Dacă sunteți în căutarea unei gusta picante cine să vă ofere totuși un picler de vitalitate, aiest melanj Great Value Tex Mex Trail va fi completarea perfectă pentru cămară.

Este un melanj iute de arahide Cajun, bastoane de susan, bețișoare de colibas salsa, bucăți de chili, pepita și migdale. Migdalele, semințele de bostan prăjite și mandalac sunt umplute cu nutrienți pentru a vă susține creierul, dar veți jindui și pumnul condiment al aromelor sărate, sărate și picante.

crocant de plăcintă cu mere

Apple Pie Crunch de la Nuts.com — 10,00 USD

Cealaltă norma a lui Baswick vă va a sustine să vă satisfaceți chef de catva dragalas in scopot ce susținându-ți creierul și nivelurile de vitalitate. Iest melanj Apple Pie Crunch este un bestseller cine combină migdale prăjite și caju cu pepitas organice (semințe de bostan), mere cu scorțișoară tăiate și chipsuri de iaurt pentru a da acestui mix o notă de scorțișoară, ușor dragalas. De intocmai, este subiectiv dacă îți pofta aromele de matur de toamnă.

„Aceasta arată ca o opțiune frumoasă dacă optați pentru catva cine are puțin mai multă dulceață”, explică Baswick. „Conține puțin mai indelungat zahăr decât alte opțiuni, dar de acesta nu musai să vă fie frică – continuați să vă bucurați de acesta cu atenție!”

CITIT  Pot soda prebiotice să vă agraveze simptomele IBS?

Și, deși are puțin zahăr în picler, aiest melanj contine și semințe de bostan, cine sunt „în deosebit pline de substanțe nutritive”, executa Baswick.

nisipoase de nuci

Nutty Gritties Mom’s Superfood Trail Mix – 20,00 USD

Iest melanj de trasee este proaspăt și crocant, cu un melanj de nouă ingrediente superalimentare: semințe de bostan prăjite (cine oferă un picler de insusire nutritivă!), semințe de floarea soarelui, harbuz vanat, semințe de in, migdale prăjite, merișoare și afine uscate, stafide negre și coacaze negre.

Nutty Gritties Mom’s Superfood Trail Mix este o sursă bogată de acizi grași Omega-3 pentru a vă a imbia metabolismul și a susține sănătatea creierului – în picler, este un excitant de vitalitate și este spornic în fibre pentru a vă menține să vă simțiți incarcat pentru mai indelungat scopot.

crunch zilnic

Daily Crunch Sprored Nut Medley, Cherry-brandy Berry – 7,00 USD

Fondatorul Daily Crunch s-a îndrăgostit de nuci încolțite în timpul unei călătorii în India și, în scopot ce majoritatea dintre noi nu asociați amestecul de trasee cu germeni, oferă beneficii nutriționale! Când nucile au putere să încolţească, unele cercetări arată că stimulează antioxidanţii, aminoacizii şi vitaminele B, bunaoara şi facilitează absorbţia nutrienţilor în organ.

Iest melanj de nuci încolțite din soiul Cherry-brandy Berry combină migdale încolțite, nuci și caju cu cireșe uscate și afine dulci. Nu există spermantet sau glucida adăugate în aiest melanj, iar ingredientele întregi vă pot a sustine să vă simțiți mai energici și mai concentrați în timpul zilei.

nutriția plantatorilor

Mix de nuci pentru gustări Omega 3 Planters NUtrition – 5,00 USD

Un melanj neamestecat de traiectorie pasamite a detine un preferinta fermecator și vă pasamite a prezenta acele stimulente nutriționale pe cine le căutați, iar aiest melanj de nuci pentru gustări Omega 3 Planters NUtrition are ingrediente simple cine oferă. Făcut cu caju, nuci, stafide, bucăți de mere uscate, spermantet de arahide și umor de puzderie, nu este la fel de „ingrijit” sau fără spermantet și umor ca alte mărci, dar oferă un melanj fermecator de traiectorie și Omega-3. De scarlatina, aiest melanj de trasee oferă de scarlatina 40% din valoarea zilnică a Omega-3 ALA pentru a vă a sustine să vă simțiți cât mai placut toată ziua.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe