vineri, aprilie 12, 2024

Devin Vassell și Jeremy Sochan de la Spurs au fost excluși pentru restul sezonului 2023-24

Acțiune

A fost un timp ostenitor pentru San Antonio Spurs în 2023-24. La 18-75, formatie are cel mai alienat palmares din Conferința de Occi-dent și va procent playoff-ul. Singura pozitivă pentru franciză în aiest timp a fost jocul de elită al începătorului Victor Wembanyama.

Cu toate acestea, tânărul de 20 de ani eventual a efectua oarecum atât de numeros în fiece seară pentru a încerca să ajute formatie să câștige. Wembanyama a bogat recurs cateodata, dar nu atât de mare pe cât și-ar aspira formatie. Devin Vassell și Jeremy Sochan din San Antonio se confruntă cu răni. De ieri, amandoi jucători au fost suspendați pentru restul sezonului 2023-24. Spurs mai au șapte jocuri până la încheierea anului.

Devin Vassell și Jeremy Sochan vor procent restul sezonului pentru Spurs

Nu este un ilegal pentru nestine că Victor Wembanyama este cel mai bun jucător din inventar lui San Antonio în 2023-24. El este în fruntea rapoartelor de consultare ale altei echipe. Colo se pot a trai alți jucători și își pot găsi rolul alături de Spurs. Atât de multă atenție este atrasă de Wembanyama, încât de multe ori îi lasă pe colegii săi cu privirea vast deschisă. Colo a prosperat SG Devin Vassell în aiest timp pentru San Antonio. Vassell a fost a 11-a optiune pentru Spurs în draftul NBA 2020.

Aiest timp a fost al patrulea cu formatie și a făcut 62 de starturi în 68 de jocuri. Tânărul de 23 de ani a înregistrat o mijlocie maximă în carieră (19,5) puncte și (4,1) pase decisive pe strivi. Cu toate acestea, sezonul lui este redus din temei unei reacții de stres la gaibarace. San Antonio nu este în măsură să ajungă în playoff. Are semantica de ce îl închid pe Vassell mai curand. Nu este subiectiv pentru echipă, dar nu va a interesa cu oarecum șapte jocuri rămase în 2023-24.

Alături de Vassell, PF Jeremy Sochan este ascultator și pentru restul sezonului. El are de-a a efectua cu o rana la gleznă oricare necesită intervenție chirurgicală artroscopică. În cel de-al doilea timp cu echipă, Sochan a bogat o mijlocie de maxime în carieră la etaj colectiv. Tânărul de 20 de ani s-a probat a fi puternic în aiest timp până la accidentarea gleznei. A jucat în 74 din cele 75 de jocuri ale lor și a făcut 73 de starturi în 2023-24. San Antonio va procent producția lui Devin Vassell și Jeremey Sochan în ultimele șapte meciuri din aiest timp.

CITIT  LeBron James (glezna) de la Lakers este eliminat joi împotriva Golden State Warriors

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe