Wednesday, July 24, 2024

Devin Booker va rata unele dintre cele mai mari jocuri rămase ale lui Phoenix Suns

Acțiune

Phoenix Suns intră într-o menire crucială a sezonului lor. Ei sunt una dintre echipele grupate în mijlocul cursei playoff-ului Conferinței de Apus, în rastimp ce 5 echipe se luptă pentru locul 6 pentru a a preintampina turneul Play-In. Au cel mai dens platforma rămas al oricărei echipe din NBA pe baza economica procentajului de câștig al adversarului și, pentru a executa lucrurile și mai dificile, vor rămâne fără gardianul Devin Booker cel puțin săptămâna viitoare, dacă nu mai numeros.

Devin Booker va dezerta cel puțin 7-10 zile

Booker și Suns încercau să facă o reaparitie târzie împotriva Houston Rockets sâmbătă inserare, când a căzut la paviment strângându-și oul-piciorului. A încercat să pună influenta pe ea, dar a circulatie grabnic șchiopătând la garderoba, într-un vădit inconfort. Booker a fost atunci imposibil de la concursul de a doua zi împotriva Oklahoma City Thunder și s-a anunțat luni că va litera cel puțin următoarele 7-10 zile înainte de a fi reevaluat.

În afară de playoff-urile în sine, accidentarea nu ar fi viguros să apară într-un secunda numeros mai rău. În următoarele 10 zile, Phoenix va rula împotriva unora dintre cele mai dure echipe pe oricare le are de oferit NBA. În intaiul rând, vor călători la Denver pentru a-i înfrunta pe Nuggets și Nikola Jokić, urmat de un intalnire acasă împotriva Raptors joi.

Următoarele trei jocuri sunt brutale. Sâmbătă, Suns îi vor înfrunta pe înflăcărații Boston Celtics într-un joc de primă ore pe ABC, atunci vor preda la cursa, rata de asigurare prohibire fiind împotriva Cleveland Cavaliers de pe locul 2. Două zile mai târziu, va a poseda loc o revanșă la Boston împotriva echipei de top a ligii.

Suns va rula împotriva Nuggets, Celtics, Cavaliers fără Booker

Vor rula toate aceste jocuri fără serviciile Booker? Cea mai scurtă fereastră din cronologia sa este de 7 zile, ceea ce l-ar polita să rateze cel puțin următoarele trei, iar statutul său pentru meciul împotriva Cavaliers de luni viitoare ar fi subred. Dacă intervalul de rastimp intelege să fie pe o menire mai lungă, apoi potential că ar fi imposibil pentru toate concursurile menționate mai sus.

Suns va a se cadea să găsească o regim de a rămâne pe a rigla de navigatie fără el. S-au confruntat cu o mulțime de accidentări de-a lungul anului, dar Booker a fost în cea mai noian menire sănătos de când a pierdut 8 din primele 10 meciuri ale anului. El este al doilea în echipă la puncte pe joc, deși 27,5 este abia puțin în relicva mediei de 27,8 a lui Kevin Durant.

The Suns intră în săptămâna ca cap de insiruire a 7-a în Apus, la abia puncte procentuale în spatele Kings pe locul 6. Dar musai să-și facă marturisi și cu uitatura la ceea ce se a mistui în spatele lor, deoarece Mavericks sunt un joc înapoi, iar atât Lakers, cât și Warriors sunt amândoi cu 2,5 în urmă.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe