Sunday, April 21, 2024

Descoperiți ultima vilă de vacanță de lux din El Duque, Tenerife

AcțiuneCând vine conversatie de căutarea unei vile de lux în împrejurimile cele mai perfecte, turiştii nu musai să caute mai mult decât La Rosa de Los Vientos Estate. Vila elegantă de lux din sudul insulei Tenerife este situată într-un rama liniștit, în bravura mult-iubitei stațiuni El Duque. Vila este înconjurată de verdeața de parcuri și grădini, dar se află la oarecum 10 până la 15 minute de miscare pe jos de facilitățile locale, inclusiv magazine, restaurante, hoteluri de cinci stele, plimbatoare pietonală lungă și frumoasa plajă El Duque.

La Rosa de Los Vientos Estate

Imobil principală oferă cazare pe două etaje. Vila este proiectată cu o temă nautică, prezentând o selecție de obiecte unice și părți originale de nave antice. Mobilierul distins a fost materie într-o mică fabrică de talaie italiană, specializată în interioare de iahturi de lux. La parter, casa de magazinaj este potrivită pentru 10 până la 12 persoane, iar există o mică bibliotecă și un scriitor cu o canapea extensibilă. Există, de astfel, o bucătărie profesională total utilată. Toate camerele de la parter au intrare la o terasă amplu, rotundă.

La Rosa de Los Vientos Estate

De astfel, la parter se află scaun dintre apartamentele confortabile cu camera de culcare cu imbaiere proprie. Toate oferă un camera de culcare pentru două persoane, o imbaiere și intrare la terasă și piscină. Situată la intaiul pliont, Tacam Columbus oferă un living spațios cu două canapele extensibile, un dressing amplu, o imbaiere și dormitorul magistral. Aceste camere se deschid drept terasa cu aratare uimitoare la mare și la plavie La Gomera. Există, de astfel, o casă de oaspeți separată cu două dormitoare, oricare cu o imbaiere și o terasă, o bucătărie mică și un lounge-sufragerie bugat de amplu pentru scaun persoane.

La Rosa de Los Vientos Estate

Spațiul crescut în aer slobod oferă vizitatorilor cea mai bună oportunitate de a se a imbucura de un rostire de viață în aer slobod, cu vederi iele la mare. O terasă amplu înconjoară piscina de 25 de metri. Există, de astfel, un film în aer slobod, astral în aer slobod, dușuri și șezlonguri de vară și multe alte zone de recreare. Centrul spa are o terasă în aer slobod și o gamă largă de facilități, inclusiv o saună finlandeză, un hamam, o mică piscină interioară, săli de duș cu hidromasaj și o sală de masaj. De astfel, oaspeții se pot a imbucura de durata pe terasa unică de biliard rusească, orisicare are spațiu pentru petreceri a intinde și o sală de fotbal; sportul cu manusi pentru fanaticii fitness-ului.

La Rosa de Los Vientos Estate

Pentru a a plini imaginea acelei vile de vacanță de vis, frumoasa grădină are numeroase foișoare și hamace pentru recreare și o abundență de zbarci fructiferi. Acestea includ o plantație de banane, mango, papaya, guava, loquat, piersici, măr, lămâie și măslini.

La Rosa de Los Vientos Estate

Închirierea ingloba un breasla de concierge, breasla obisnuit de menajeră, breasla tehnic și grădină și întreținere a piscinei. De astfel, oaspeților li se oferă produse fard de imbaiere de la Rituals, halate de imbaiere, papuci, desu de pat de marcă și prosoape de imbaiere și de plajă. Alte servicii bunaoara bucătari, masaje și șoferi sunt disponibile la un aliment intregitor.

La Rosa de Los Vientos Estate

Panelul de experți de la Premii pentru stilul de viață de lux a fost tare sensibilizat de luxul La Rosa de Los Vientos Estate, locația sa frumoasă, confortul facilităților locale din vecinatate și microgram sa cuprinzătoare de facilități la fața locului. De aceea au selectionat judecătorii La Rosa de Los Vientos Estate în insusire de câștigător la categoria de Cea mai bună vilă privată de lux din Tenerife, Insulele Canare 2022.

La Rosa de Los Vientos Estate

La fa rasufla mai multe inspre La Rosa de Los Vientos Estate și facilitățile oferite, vizitați-l site-ul web.

Impotriva Luxury Lifestyle Awards | Luxury Lifestyle Awards este un prima de asigurare total orisicare selectează, recunoaște, celebrează și promovează cele mai bune bunuri și servicii de lux din întreaga mapamond. Scopul companiei este de a conecta oamenii cu cel mai bun lux. LLA a evaluat peste-soare 10 000 de bunuri și servicii diverse în 400 de categorii din 60 de țări și a analizat rezultatele pentru a vă a prezenta o listă de TOP cu cele mai bune dintre cele mai bune din mapamond. Invar de mărci de reputatie universal bunaoara Chanel, Dom Perignon și Ferrari au fost desemnate cu mândrie câștigători. Victoria a pricinui companiilor prapadit și recunoaștere, inaltare globală și emitere la o piață total nouă de clienți.

Pentru mai multe informatii va rugam vizitati:https://luxurylifestyleawards.com/
Da-ne un like pe Facebook:https://www.facebook.com/LuxuryLifestyleAwards/(Repaus de împachetare a textului)Alăturați-vă nouă pe Instagram:https://www.instagram.com/luxurylifestyleawards/

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe