Sunday, April 21, 2024

Descoperiți expoziții unice și interactive la Chongwen Langyue

AcțiunePrezentându-și activitate la Centrul de expoziții Chongwen Langyue în județul Jingyang, aoe (Maimarie evenimentului), o practică de rulare arhitecturală premiată, cu sediul la Beijing, vă a deplasa într-o călătorie în caracter provinciei Shaanxi din China. Situată în partea centrală a acestei regiuni istorice, la scapatat de râul Jing, regiune deține un loc insemnat ca locul de naștere al Republicii Impoporare Chineze.

Expoziție Chongwen Langyue
Autoritate foto: DONG Image

Cu scopul de a a compune un spațiu asistenta politicos induiosator, cine sfidează convențiile, aoe poziționează strategic proiectul pe partea de est a Bulevardul Zhengyang, la o intersecție proeminentă. Prin îmbrățișare design innoitor abordări, formatie creează o structură dinamică cine iese în evidență din mulțime.

Expoziție Chongwen Langyue
Autoritate foto: DONG Image

Pregătește-te să fii incantat de blocuri de construcție cine se intersectează cine nu devreme că îndeplinesc cerințele funcționale, dar creează și o formă fascinantă vizual. Intră printr-o alee principală magnifică în formă de velă, simbolizând navigarea lină și stabilindu-se cu mândrie ca un nou indicator în zonă.

Expoziție Chongwen Langyue
Autoritate foto: DONG Image

Aprofundați în integrarea perfectă a clădirii și a împrejurimilor rarunchi cu un design constiincios landsaft în aer slobod. Modelele de design liniare consistente se îmbină cu formele geometrice, creând căi prezentabil definite și îmbunătățind experiența generală a utilizatorului. Cufundați-vă în trăsăturile apei liniștite și armonizați-vă cu cusur.

Expoziție Chongwen Langyue
Autoritate foto: DONG Image

Observați cum jocul elementelor de inspirat colorate evidențiază cu brio caracteristicile unice ale clădirii. Încântați-vă într-o ambianță încântătoare cine evocă o atmosferă de vis, în durata ce energie electrica dansează cu experiență pe suprafețele metalice, creând un privit pe cine ochii să-l privească.

Expoziție Chongwen Langyue
Autoritate foto: DONG Image

Intră înăuntru și experimentează fuziunea perfectă a arhitecturii și design launtric. Diferitele forme geometrice devin menire integrantă a fațadei exterioare, vederos prezentate prin pereții cortină de sticlă. Dezlănțuiți-vă imaginația într-un spațiu împodobit cu texturi metalice și materiale avansate. Îmbrățișați interacțiunea formelor geometrice a lati cine injectează o insusire sculpturală și stimulează curiozitatea în rândul tuturor celor cine intră.

Expoziție Chongwen Langyue
Autoritate foto: DONG Image

Porniți în această călătorie captivantă prin designul innoitor al lui aoe, în cine fiesce element galvanic invită la examinare și stârnește dorința de mai numeros.

Socotea tehnica
Denumirea proiectului: Centrul de expoziții Chongwen Langyue
Tip de vedere: Construire comerciala
Situatie construită: Efectuat
Intreprindere de maimarie: aoe
Inchiriere Intreprindere: Beijing, China
Tinut Site-ului: 2115,81 ㎡
Locația proiectului: Xi’an
Arhitecți principali: Qun Wen
Credite foto: Infatisare DONG

Credite suplimentare
Imbraca de rulare: Qun W en Jianning Ma Shixin Gao Xiao hai, Yue Zhao, Rui Zhang Chuanyu Dai
Consultant inspirat: Design PuriLighting
Inginer de fațadă: Locuiește viața de ceata Inginerie
Pantece: Jing Du, Xiaofan Yin, Sha Li, Meijun Liu, Yawen Xue

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe