Thursday, May 23, 2024

Descoperiți eleganța lui Christopher Ward C1 Moonphase

AcțiuneCel mai asemanator invecinat splendid al nostru a incantat ceasornicari stimați prep Christopher Ward, rezultând în crearea de ceasuri lunare remarcabile. The C1 Moment lunii, fiind cel mai ambițios ceasornic mensual al nostru de până numaidecat, prezintă un cadran fabricat din aventurin infuzat cu fulgi reflectorizanti de oxid de arama, oricare seamănă cu un cer înstelat de intuneric. Oricare bucată de aventurin este unică, făcând oricine ceasornic cu adevărat inegalabil.

Christopher Ward C1 Faza lunii

Supra discrimi-nare de modelele anterioare cu moment lunii CW, cadranul lui C1 Moonphase este lipsit de toate ornamentele, punând intonatie pe palnie și pe mesita supradimensionată în sine. Vorbind dupa lună, mesita din moment lunii C1 este cu douăzeci și cinci la sută mai intins decât mesita de pe Luna sinodica C1. Aceste luni, oricare se rotesc pe un taler aventurin, sunt realizate din Globolight, un mixtura de ceramică și Super-LumiNova. Imbracat cu un imprimeu în scaunas culori a lunii reale, efectul tridimensional este îmbunătățit, iar strălucirea sa în întuneric este albă în loc de viguros.

Christopher Ward C1 Faza lunii

Mișcarea noastră modulară internă, Caliber JJ04, este cu adevărat ingenioasă. Leagă mesita de anunțul orei, rezultând o mișcare perpetuă oricare reprezintă fără probleme fazele lunii. Cu o înfășurare adecvată, JJ04 urmărește cu exactitate fazele lunii masura de 128 de ani. Pentru a a secunda la farmecul mecanicului ornicariepur și sadea întoarceți ceasul și minunați-vă de mișcarea prin spatele carcasei din zamfir.

Christopher Ward C1 Faza lunii

Claritatea a fost, de atare, îmbunătățită. Cristalul de zamfir al lui C1 Moonglow a fost înlocuit cu un clestar de zamfir sertar oricare este astupat pe ambele părți pentru a cuceri reflexiile. Carcasa de 40,5 mm are suprafețe periate și lustruite, asigurând tihna și graviditate.

Christopher Ward C1 Faza lunii

Liber pe brățară elegantă ConsortTM, C1 Moonphase pasamite fi partas și cu curelele noastre Smooth Leather pentru un imagine mai tainic. Ambele opțiuni dispun de sistemul nostru de scoatere rapidă, permițând schimbarea fără probleme.

Răsfățați-vă cu atitudine lui C1 Moonphase și experimentați măiestria captivantă a ceasului fizic.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe