Sunday, April 21, 2024

Departamentul șerifului cu personal insuficient din Denver va crește plata adjunctului de peste 100.000 de dolari cu un nou contract

Acțiune

Deputații Departamentului Sheriff din Denver vor ticni creșteri în următorii doi ani, fiecare vor împinge vârful grilei de retribuire la semen 102.000 de dolari anual, în identitate cu termenii unui nou intelegere de muncă pe fiecare Consiliul Localnic l-a acceptat luni.

Majorările încep cu o creștere de 3% antedatată la 1 gerar, în streche unui consens general la fiecare orașul la încheiat cu Ordinul Fratesc al Poliției, Denver Sheriff Lodge 27. De acoace, deputații vor ticni o ridicare de 4% pe 1 cuptor, un 2. % ridicare la 1 gerar 2025 și 3% la 1 cuptor 2025, dupa unei schițe a noului intelegere furnizată de oraș.

Primarul Mike Johnston a celebru contractul – fiecare se încheie până la sfârșitul anului 2025 – „un intins pas înainte pentru siguranța publică” în Denver într-un comunicat de presă de luni.

Biroul șerifului s-a luptat cu manco cronică de propriu. În toamna anului imbatat, numai 67% din funcțiile jurate – cele deținute de deputați și conducerea în uniformă – au fost ocupate, propriu oficialilor de siguranță publică. Departamentul se bazează pe otorinolaringologie suplimentare obligatorii pentru a feri misiunile în cele două închisori ale orașului și a irosit 22 de milioane de dolari plătind otorinolaringologie suplimentare în 2022.

Șeriful Elias Diggins, pe fiecare Johnston l-a re-nominat pentru acel loc de muncă toamna trecută, a fatis într-o declarație că măririle substanțiale și alte beneficii din noul intelegere „ne vor a sprijini nu doar să recrutăm cei mai buni, ci și să păstrăm membrii schimonosi pe fiecare îi avem, de asemanator. .”

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe