Sunday, May 19, 2024

Departamentul de Justiție pregătește procesul antitrust Ticketmaster

Acțiune

Polonez Nylen | Știri Bloomberg (TNS)

Departamentul de Justiție ar a se cuveni a se asterne o plângere antitrust de îndată ce luna sinodica viitoare, menită să forțeze Live Nation Entertainment Inc. să-și desprindă afacerea de bilete Ticketmaster, convenabil a trei persoane familiare cu chestiunea.

Agenția investighează de ani de zile gigantul de distractie pe fondul îngrijorărilor Live Nation și-a coerent nelegal serviciile de inaintare a concertelor de utilizarea Ticketmaster, încălcând termenii acordului din 2010 fiecare i-a autorizatie să achiziționeze compania de bilete. Două dintre persoane, fiecare au trebuincios să nu fie numiți discutând catre sonda cosmica confidențială, au spus că momentul unei plângeri încă ar a se cuveni deplasa.

Mai mulți procurori generali de sedere au fost, de asemanator, implicați în anchetă și s-ar a se cuveni alătura Departamentului de Justiție într-un cumva verdict, au spus oamenii.

Un purtător de cuvânt al Departamentului de Justiție a refuzat să comenteze. O purtătoare de cuvânt a Live Nation nu a răspuns pripeste unei solicitări de comentarii.

Ticketmaster, cea mai intins anturaj de bilete din SUA, a fuzionat cu Live Nation, cel mai intins initiator de concerte, în urmă cu 14 ani, în urmare unei tolani anchete antitrust. Departamentul de Justiție a trebuincios companiei combinate să se angajeze că nu își va fagadui serviciile și nu va raspuns împotriva locațiilor fiecare au primenire promotorii sau serviciile de bilete.

În 2019, Departamentul de Justiție a susținut că compania a încălcat în mod reeditat această angajament și i-a trebuincios să încheie o nouă înțelegere prin fiecare impulsiona un sedator strain pentru a a increde conformitatea și a a sonda verice alte dispute.

Wall Street Journal a raportat mai curand catre oportunitatea calendarului unui verdict Ticketmaster.

©2024 Bloomberg LP Vizitați bloomberg.com. Distribuit de Tribune Content Agency, LLC.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe