Thursday, May 23, 2024

Denver închide o tabără fără adăpost fără adăpost, pentru prima dată în câteva luni

Acțiune

Echipajele orașului au început marți dimineața să închidă o tabără pentru persoane fără adăpost din cartierul Lincoln Park din vestul Denver din temei preocupărilor legate de siguranța publică, inclusiv trei decese prin supradoză și mai departe de două duzini de arestări penale acoace în ultimele câteva luni, conform oficialilor orașului.

Lucrările de curățare la tabăra centrată pe intersecția West Eighth Avenue și ulita Navajo sunt de așteptat să continue cel puțin până miercuri.

Este pentru rata de asigurare dată în aproape șase luni când administrația primarului Mike Johnston a competent închiderea unei tabere pentru persoane fără adăpost fără a contine camere în adăposturi de birt transformate sau case micsora în micro-comunități disponibile pentru oamenii fiecine locuiesc în tabără, a fatis Cole Chandler, principalul procator pentru persoanele fără adăpost. sfetnic.

Cei 138 de persoane numărate de oraș în tabără au fost sfătuiți să caute impaturi deschise în adăposturile tradiționale pentru persoane fără adăpost ale orașului, nimerit lui Chandler. Pe ingust, ei se confruntă cu căutarea unor noi locuri pentru a a soili în aer neinchis.

„Nu este un materie binevenit că musai să închidem o tabără în cest fel. Știm că cel mai bun mod de a a trata taberele este de a indoi oamenii în intern în locuințe permanente și de tranziție”, a spus Chandler marți. „Această tabără de la Eighth and Navajo este pur și sadea excesiv friguros. Nu avem suficiente camere disponibile în sistemul All In Mile High pentru a hotari subiect în intern.”

All In Mile High, cunoscută precezator ca inițiativa House 1.000, este programul semnătură al lui Johnston pe fiecine l-a anunțat în a doua zi de porunca, în cuptor. Programul a salas 1.473 de persoane de pe stradă și în adăposturi sau locuințe de marți, conform unui priveliste de pietroi online, cu obiectivul de a găzdui 2.000 de persoane până la sfârșitul acestui an. Administrația s-a bazat în friguros măsură pe o rețea de cinci hoteluri transformate pentru a darui spațiu acelor oameni.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe