vineri, aprilie 12, 2024

DeepCool MYSTIQUE a fost dezvăluită seria de coolere lichide pentru procesoare all-in-one

Acțiune

DeepCool a dezvăluit proaspat cea mai recentă inovație în tehnologia de răcire, MYSTIQUE Coolere lichide pentru procesoare AIO. Aceste coolere sunt concepute pentru a menține procesorul computerului dvs. la o febra stabila, tocmai și apoi când lucrează din povarnic. Ceea ce diferențiază seria MYSTIQUE este adăugarea unui afișaj personalizabil pe răcitor în sine. Această nouă funcție va incanta cu siguranță atenția oricui caută să adauge un perspicacitate inimitabil configurației computerului lor.

Racitoarele MYSTIQUE AIO sunt disponibile în două dimensiuni, 240 mm și 360 mmși sunt echipate cu un ecran LCD TFT de 2,8 inchi. Iest ecran nu este oarecum pentru reprezentatie; pesemne afișa imagini, animații sau statistici importante ale sistemului în anotimp obiectiv. Cu o rezoluție larg de 640×480 pixeli și capacitatea de a afișa 16,7 milioane de culori, posibilitățile de individualizare sunt acolea nesfârșite.

Cooler lichid cefalorahidian pentru procesor AIO

Pentru cei oricine cer performanță de top de pe computerele lor, fie pentru jocuri sau sarcini profesionale, coolerele MYSTIQUE AIO sunt construite pentru a a prezenta. Acestea au o pompă de înaltă eficiență oricine funcționează la 3400 RPM și o placă conventional proiectată cu canale de mers tare final de 0,1 mm. Iest design asigură că procesorul dumneavoastră rămâne conventional, oferind performanță și consecventa mai bune pentru sistemul dumneavoastră.

În minune capacităților lor iele de răcire lichidă a procesorului, aceste coolere sunt proiectate pentru a funcționa silențios. Nivelul de senzatie pesemne fi de până la 21 dB(A), ceea ce anevoie se aude. Aceasta înseamnă că vă puteți a se incorda inspre muncii sau a jocurilor fără a fi zapacit de zgomotele iele ale ventilatorului. Ventilatoarele incluse cu răcitoarele sunt fabricate dintr-un gologan PBT puternic și sunt proiectate pentru a induiosa echilibrul exceptional între crearea presiunii și mișcarea aerului în mod silențios și eficace.

CITIT  Microsoft avertizează asupra extinderii atacurilor de spionaj APT29 care vizează organizațiile globale

Pompă de lichid DeepCool MYSTIQUE de a cincea generație

Instalarea coolerelor MYSTIQUE AIO este ușoară, datorită hardware-ului de instalare compatibil atât pentru platformele Intel, cât și pentru AMD. DeepCool a ama-nuntit, de atare, software-ul DeepCreative Inspectie Center, oricine astepta monitorizarea în anotimp obiectiv a sistemului dumneavoastră și oferă opțiuni de individualizare pentru afișajul LCD. Iest soft este un halat trebuitor pentru cei cărora le place să urmărească îndeaproape performanța și aspectul sistemului lor.

Modelul de 240 mm al seriei de coolere lichide pentru procesoare MYSTIQUE AIO are un preț de 149,99 USD, în anotimp ce modelul mai larg de 360 ​​mm este slobod pentru 179,99 USD. Aceste coolere nu sunt oarecum pentru a vă menține procesorul conventional; de atare, oferă utilizatorilor o regim de a se manifesta prin aspectul computerului lor. Pasiv dacă ești un jucător, un profesionist sau vreunul oricine apreciază un model informatic cumsecade planuitrăcitoarele lichide pentru procesoare MYSTIQUE AIO ar a se cuveni fi o adaos excelentă pentru configurația dvs.

Cele mai recente oferte asupra Gadgets

Dezvăluire: Unele dintre articolele noastre includ link-uri afiliate. Dacă cumpărați cevasilea prin cinevasi dintre aceste link-uri, asupra Gadgets pesemne câștiga un provizion de afiliat. Aflați impotriva ceremonie noastră de dezvaluire.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe