Thursday, May 23, 2024

Debutul lui Rolex Oyster Perpetual GMT-Master II

Acțiune

Ca întotdeauna, Rolex a guverna acoperirea noastră asupra Watches and Wonders Geneva, iar timbra a efectua ușor de înțeles ceea ce consideră că este cel mai mandru de știre: Oyster Perpetual GMT-Vitreg II. Destept, ceea ce este nou aoace este prima de asigurare variantă nouă de ramă de la Lefty din 2022. Oyster Perpetual GMT-Vitreg II 2024 menține poziția tradițională a coroanei, dar a se baga o combinație de culori neobișnuită, dar ceva frig: intunecime și gri. Aiest infatisare plin nou este partas cu o mână vanat GMT, la fel ca cea de pe Lefty 2022. În invidie naturii aproximativ discrete a acestui sistem, este pesemne cineva dintre cele mai surprinzătoare dintre multitudinea actuală de ceasuri noi.

Este solemnel în cest minut să abordăm câteva fapte auxiliare asupra colecția GMT-Vitreg II. Aceasta ingloba și faptul că nici un sistem curent nu a fost întrerupt, în invidie zvonurilor praci impoporare asupra anumite modele impoporare. În troc, 2024 GMT-Vitreg II pur și neornat adaugă la numărul de variante disponibile în cadou, ridicându-l la 14. Aceasta ingloba versiunile de brățară Oyster și Jubilee ale noului sistem intunecime și gri; ceasul are impozit de o poreclă, dar internetul nu a răspuns încă (de cine știm, deși ne place Grey Ghost). Pentru a repeta, noul GMT-Vitreg II este stationar din toate punctele de vedeala față de frații săi existenți.

Într-o întorsătură amuzantă, 2024 GMT-Vitreg II s-ar a se cadea să fie cea mai accesibilă ofertă de la Rolex, cea mai potop menire din noutățile actuale înclinând despre metale prețioase, cadrane elaborate și monturi de pietre prețioase. În același durata, cei cine iubesc cel mai poporal ocazie GMT din popor s-ar a se cadea să se întrebe ce înseamnă cest mestesug pentru visele lor de a deține o tra-ducere a acestuia; se vor întreba, de intocmai, de ce vasla de cocs rămâne în pleaca imaginii, în invidie faptului că Tudor a introdus-o pentru modelul său GMT. Bănuirea ta este la fel de bună ca a mea pe aceste subiecte, dar voi chema că pesemne că Spectru Gri este o măsură răcoritoare de oarecare fel. Sau pesemne că este menit să atragă fanii ramei negre solide de scurtă durată GMT-Vitreg II. Mai multe asupra cest ocazie vor a se insira cu siguranță de la experți și specialiști în următoarele luni.

Pentru mai multe asupra citirile de ceasuri de lux și cele mai recente din Watches and Wonders Geneva 2024, faceți chicotire aoace.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe