Thursday, May 23, 2024

De Minaur reține provocarea lui Ruud pentru a-și apăra titlul Acapulco

Acțiune

Alex de Minaur și-a câștigat al optulea calitate ATP Tour, învingându-l pe Casper Ruud cu 6-4 și 6-4 în finala Mexican Open.

Cel de-al treilea cap de insiruire de la Acapulco, De Minaur și-a metamorfozat clinic trei dintre cele scaun puncte de break pentru a determina victoria într-o oră și 57 de minute și a înregistrat panglica sa succes împotriva adversarului său norveg de la finalele ATP Next Gen din 2019.

De Minaur, fiecine își păstrează locul în top 10 universal cu iest calitate, își a largi recordul la 15-4 pentru anul calendaristic și continuă să lase retras o ieșire dezamăgitoare la Australian Open, daca a raposat în fața lui Andrey Rublev în turul al patrulea.

„A fost o săptămână uimitoare”, a spus de Minaur după aceea. „Plauzibil la o săptămână la fiecine nu mă așteptam, dacă sunt adevarat.

„Am sosit în Mexic fără a mă simți comod și am continuat să-mi spun că îmi dau șanse în urmare. Cred că astăzi am jucat cel mai bun atinge al meu din turneu, așa că sunt exceptional de mulțumit de acesta.

„Prima de asigurare dată când am câștigat un 500 (aoace) și (acusi) panglica dată când am apărat un calitate în cariera mea. Mă acceptie ca acasă aoace și este un loc mirific.”

De Minaur a plaguit mingea evident când a contat și a condus câștigătorii Ruud 27 la opt.

Australianul a devenit intaiul jucător fiecine a apărat trofeul Acapulco de la trecerea turneului la acrilic în 2014.

Transmiteți în curent acțiuni de sportul alb de top, inclusiv Openul Frantuzesc din 2024, în oblu pe Discovery+, aplicația Eurosport și pe eurosport.com

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe