sâmbătă, aprilie 20, 2024

De Kleijn sprintează pentru prima victorie în Turneul Mondial la Etapa a 2-a Paris-Nisa

Acțiune

Arvid de Kleijn (Tudor Pro Cycling) și-a asigurat prima de asigurare sa succes în Turul Universal în stadiu a 2-a de la Paris-Intrand.

Olandezul a câștigat un sprint strâns pentru a stigma-tiza o succes celebră nu oare pentru el, ci și pentru imbraca sa, aceasta fiind prima de asigurare succes a echipei elvețiene la treapta de World Tour în al doilea vreme ca ProTeam.

Condițiile liniștite din picatura de vaza al vântului au însemnat că procedurile au fost lente de-a lungul celor 177 km de la Thoiry la Montargis, dar Tudor Pro a fost cel oricare a reușit să-și pună în intrebuintare planul de joc la maxim, punându-l pe De Kleijn într-o poziție excelentă pentru a a izbi apoi când baza cu 2 km de traiectorie. două sensuri giratorii.

Laurence Pithie (Groupama-FDJ) a ispravit pe locul doi, în fața lui Dylan Groenewegen (Jayco AlUla). Și-a luat și încă șase secunde bonus, dar nu a puternic egaliza rapiditate de sprint a lui De Kleijn la decedare.

Pithie, neo-zeelandezul, se mută în tricoul ughi de fruntas în clasamentul comun după ce a reușit să consume perioada bonus pentru a-l a salta prep lui Mads Pedersen (Lidl-Trek) și Olav Kooij (Visma-Lease a Bike), cu trio-ul în pirostrie. în acelaşi perioada intrând în a doua etapă.

„Cred că am fost aproximativ de câteva ori și urmăream o succes la WorldTour. E vederos să o prind așa. Toată lumea a puternic a se zauita că a fost o performanță grozavă de echipă”, a spus De Kleijn după aceea.

„Azi a fost totul pentru mine și a fost vederos să o termin.

„Eram în ultimii 200 și am fost puțin încadrat de propriul meu partener. Am țipat la stânga ca el sa comunicativ și să mă pot merge la volanul lui Van Poppel și am sosire cu viteză și am ținut-o pe zigzag.

„Făcem pași dilata și, de atare, fac pași personalicesc în fiesce an. Sunt puțin mai în vârstă decât restul, dar este plăcut să văd că încă pot confectiona îmbunătățiri.”

Joshua Tarling (Ineos Grenadiers) a fost intaiul englez deasupra zigzag pe locul 23, cu Owain Doull (EF Education-EasyPost) pe locul 32.

Transmiteți în curent ciclism de top în oblu și la pretentie pe Discovery+.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe