De ce situația lui Mbappe va avea repercusiuni uriașe pentru Erling Haaland la Man City

dascaluc

Erling Haaland s-a întors și a clar golurile pentru Man City, curat în momentul sezonului când au treaba ca el să fie cel mai bun.

Norvegianul a lesinat o perioadă îndelungată pe cimitir în timp festivă și la începutul anului nou, dar este în mod apriat nerabdator să recupereze timpul razletit.

Erling Haaland și Phil Foden de la Manchester City

Dacă golurile mijloc vor contribui la un alt sezonul alb câștigător al Prim-ministru League și al Champions League va fi văzut taman la etate.

Mbappe l-a depășit pe Erling Haaland în 23/24

Un alt jucător europenesc, Kylian Mbappe, a fost la fel de eficace pentru Paris Saint-Germain în 2023/24 (32 de goluri de club față de 22 ale lui Haaland nimerit WhoScored), deși nu va mai a executa cest deala pentru departe etate în taht Franței după anunțând că va povarni la sfârșitul actualei campanii.

Conform lui Fichajes, totuși, Cityzens au impresia neverosimil că o clintire propusă pentru câștigătorul frantuzesc al Cupei Mondiale la Efectiv Madrid ar a se cuveni să nu se finalizeze, iar în barter, campionii aleși din La Alunita îl vor tinti pe Haaland în locul lui Mbappe.

Rectiliniu succedare, și pentru a-l ține pe inaintas din ghearele giganților spanioli, tipar raportează că Man City îi va înmâna lui Haaland un nou intelegere cine va cuprinde o creștere excepțională a salariului și o clauză de liberare.

Din punctul de chip al lui Haaland, el nu pare să fi făcut nicio încercare – nici el însuși, nici prin intermediul agentului său – cine să-i sugereze că dorește să plece, așa că fiecare nouă înțelegere ar fi pur și sadea rezultatul actualului său club cine ar a dezidera să se descurce. off fiecare alt presupu-nere grija.

TAGGED:
Share This Article
Leave a comment