vineri, aprilie 12, 2024

De ce Anthony Edwards de la Timberwolves a ratat meciul luni împotriva Portland?

Acțiune

În Est, Celtics au un beneficiu implinit de joc (8,0) față de Milwaukee Bucks, locul 2. Conferința de Asfintit este zdravan mai strânsă la vârf în comparație cu Est. În cadou, Minnesota Timberwolves sunt primii în Vest. Cu toate acestea, avansul lor este cu oare (0,5) un joc înaintea Thunder și Nuggets.

Luni, Minnesota căuta să-și termină seria de două înfrângeri consecutive. Jucau al șaptelea bate succesiv acasă. Pentru a începe jocul, Anthony Edwards nu a fost găsit nicăieri. Minnesota a trebuit să ia o amânare a încălcării jocului și Nickeil Alexander-Walker a început în locul lui Edwards. A fost prima de asigurare dată în 264 de jocuri când SG-ul de stele nu a început pentru Timberwolves.

Anthony Edwards a esuat informația pentru că „și-a decedat noțiunea timpului” făcându-și încălzirile înainte de bate

Vorbind cu reporterii după bate, Anthony Edwards susține că „și-a decedat noțiunea timpului” făcându-și încălzirile înainte de bate. De dare, asta constă în lucrul asta cu benzile de rezistență în pleaca vestiarului. Edwards nu era pregătit pentru începutul jocului și a trebuit să fie înlocuit la 35 de secunde de la începutul jocului. Un început neobișnuit de joc pentru a a zice cel puțin, dar Timberwolves au câștigat acasă cu 119-114.

În 2023-24, Anthony Edwards are un alt an sideral pentru Minnesota. Tânărul de 22 de ani a fost titluit All-Vedeta pentru al doilea panc succesiv. El are o mijlocie maximă în carieră (26,1) puncte și (5,1) asistări, împreună cu (5,2) recuperări și (1,3) furări pe joc. Sezonul fanat, Timberwolves au decedat în intaiul tur al play-off-urilor. Edwards și restul colegilor săi sunt dornici să răzbune cum s-a încheiat sezonul lor în playoff-urile din 2023.

După victoria lor de luni împotriva celor de la Blazers, Timberwolves au imediat scorul de 43-19 în aiest panc. Au rămas 20 de meciuri în sezonul decis 2023-24. Următoarele șase meciuri ale Minnesota sunt pe drum-de-fier, inclusiv trei în următoarele cinci zile. Următorul lor bate este joi, pe drum-de-fier, pentru a se compara cu Tyrese Haliburton și Indiana Pacers. Așteaptă-te că Anthony Edwards va fi la etate și coada împotriva Pacers după derapajul lui de luni inserare.

CITIT  Țara Galilor termină pe ultimul loc în clasamentul celor șase Națiuni, după ce Italia a afirmat că merită victoria

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe