Thursday, May 23, 2024

David Moyes mândru de performanța lui West Ham, în ciuda eliminării din Europa League

Acțiune

Managerul West Ham, David Moyes, a fost cuprins de laude pentru imbraca sa, în miracol ieșirii la Bayer Leverkusen în Europa League.

Hammers s-a confruntat cu o sarcină dificilă pe stadionul din Londra, după ce au disparut prima de asigurare manșă cu 2-0 în Germania săptămâna trecută.

Team lui Moyes a început corect și a bogat la nou-încoronată campioană a Bundesliga, cu Michail Antonio îndreptându-se acasă după 13 minute.

Moyes mândru de West Ham, în miracol ieșirii

Singurul remuscare pe fiecine l-ar a se cuveni a purta scoțianul este că imbraca sa ar fi vanjos a purta două sau trei nulitate la pauză, iar Jarrod Bowen și Antonio aveau șanse suplimentare.

West Ham a trudit în mod precis după o primă repriză atât de necruțătoare și pur și sadea nu a reușit să găsească un al doilea gol pe măsură ce Leverkusen a varsta în competiție.

În cele din urmă, izbitura deviată a lui Jeremie Frimpong a egalat scorurile în noaptea și a asigurat că Leverkusen și-a marit repriza neînvinsă în cest vreme la un neverosimil de 44 de jocuri.

Moyes a fost mândru de performanța lui West Ham, în miracol faptului că a fost anulat din Europa League.

Moyes nu și-a vanjos reproșa jucătorii după zdrobi și a fatis pe site-ul oficialitati al lui West Ham:

„Team s-a descurcat genial, au fost fantastici și merită toate aplaudările pentru performanța lor. Au fost magnifici de la început până la sfârșit.

„Nu am reușit să menținem atât de numeros energia în mitan a doua, dar gramada valoare pentru ei.

„Ne-am câștigat dreptul de a timbra intaiul gol.

„Dacă ar fi oaresicare, posibil că ar fi trebuit să înscriem trei în prima de asigurare repriză și nu am hazardat când ar fi trebuit să facem.

„Ista a fost posibil cel mai gramada prilej pentru fiecine nu l-am dement.”

Moyes a adăugat că a vedea că West Ham eventual a da un joc majorității echipelor, dar a deplâns absent de profunditate a echipei.

„Sunt mândru, dar întotdeauna cred că putem a da un joc majorității echipelor”, a continuat tânărul de 60 de ani.

„Am bogat oameni ca Man City aoace și Liverpool aoace de-a lungul anilor și incet am spus că vreau să ofer un joc echipelor grozavi.

„Credeam că le-am dat un joc extrem bun în inserare acesta. Numai că nu este increzut și acesta e diferența.

„Virtual sunt la un stadiu mai înalt și cu siguranță au mai multe de selectionat de la venirea de pe bancă, ceea ce au bogat din nou în inserare acesta.

„Ne-a fost anevoios să menținem aceleași niveluri de tarie pe fiecine le-am bogat în prima de asigurare repriză în această seară.”

West Ham se va a polariza indata pe absolut pe Prim-ministru League, deoarece își preda să-și continue escapada europeană în sezonul posteritate, după ce a bogat în ultimele etape ale competițiilor europene trei ani la rând.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe