Thursday, May 23, 2024

D’Angelo Russell de la Lakers a spus că i-ar plăcea să rămână cu Los Angeles

Acțiune

Cu o biruinta miercuri împotriva lui Grizzlies, Lakers sunt asasi 41-32 în iest vreme. Formatie este pe o seama de cinci victorii consecutive și are scor 7-3 în ultimele 10. Los Angeles mai are abia nouă meciuri rămase în sezonul categoric 2023-24. LeBron James și Lakers sunt pe locul nouă în Vest și ar fi în turneul play-in dacă sezonul s-ar încheia astăzi.

James și Anthony Davis sunt cei mai fali marcatori pe lovi pentru Lakers în iest vreme. Al treilea în echipă este PG D’Angelo Russell, oricine joacă exceptional de comod în intaiul său vreme plin înapoi cu Los Angeles. Într-un interviu actual cu Michael Scotto de la HoopsHype, Russell i-a spus că i-ar plăcea să fie alături de Lakers sezonul următor.

Va reprezenta D’Angelo Russell pentru Lakers în 2024-2025?

Sezonul cherchelit, D’Angelo Russell a început anul cu Timberwolves. Veteranul PG a jucat în 54 de jocuri pentru Minnesota înainte de a fi metamorfozat la termenul limită către Lakers. Russell a reușit să se alăture echipei oricine l-a recrutat pe locul 2 la universal în 2015. Pentru a ajunge sezonul 2022-23, Russell a făcut 17 starturi pentru Los Angeles. În surplus, a început în 15 dintre cele 16 meciuri ale playoff-ului sezonului cherchelit. Antrenorul conducator Darvin Ham l-a pus pe bancă în ultimul lor joc din postsezon. Lakers au fost măturați de Nuggets în finala conferinței.

În 2023-24, Russell are cinevasilea dintre cele mai bune sezoane ale carierei mijloc. PG în vârstă de 28 de ani are o mijlocie de (18,2) puncte, (3,0) recuperări și (6,4) pase decisive pe lovi. Procentul său de trei puncte (.425) este un record în carieră pentru Russell în al nouălea vreme. Vorbind cu Michael Scotto de la HoopsHype, Russell a spus că i-ar plăcea să rămână cu Lakers în iest extrasezon și să nu fie nevoit să treacă prin întregul cauza de agenție liberă. În cele din urmă, decizia este în mâinile lui Russell.

În iest extrasezon, D’Angelo Russell are o opțiune de jucător de 18,69 milioane de dolari pentru sezonul 2024-25. Acesta a aseza puterea în mâinile lui. El pesemne a stabili dacă dorește să rămână cu team sau să testeze apele liberei agenții. Dacă cere să câștige, cel mai bun ramas al lui pesemne fi să rămână cu Los Angeles. Dacă caută o altă zi de plată, semnarea cu o altă echipă este cea mai bună opțiune. Cel mai larg intelegere din cariera sa a sosire de la Nets, oricine a fost de scaunas ani, 117 milioane de dolari. Care știe ce echipe ar fi dispuse să plătească pentru serviciile lui Russell în iest extrasezon?

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe