Thursday, May 23, 2024

Dan Orlovsky de la ESPN crede că Bears ar trebui să-l recruteze pe Jayden Daniels în loc de Caleb Williams pe locul 1

Acțiune

De când a câștigat Trofeul Heisman în 2022, Caleb Williams a fost alegerea pe intaiul loc în Draft-ul din 2024. Este un in-demanare de elită fiecare iese din USC. Chicago are alegerea numărul 1 în colectiv în cest an și posibil că vor lua un QB. Majoritatea ar a se inchipui că o vor lua pe Williams. De ce să renunți la o perspectivă ca el?

Cu toate acestea, au existat discuții catre un alt jucător fiecare ar a se cadea fi luat cu prima de asigurare scrutin. Caleb Williams este un jucător talentos, dar câștigătorul Trofeului Heisman din 2023 se află și în această clasă de draft. Jayden Daniels de la LSU ar a se cadea fi alegerea numărul 1 dacă Chicago ar a merge pe Williams. Dan Orlovsky de la ESPN a se inchipui că Bears ar a se cere să-l recruteze pe Jayden Daniels în loc de Caleb Williams pe locul 1. Aceasta ar fi o mișcare neverosimil de îndrăzneață a Urșilor fiecare au impozit de un QB în franciză.

Urșii se gândesc martial să alăture altcareva decât Caleb Williams?

Dan Orlovsky nu s-a adapostit niciodată de o abordare inflacarat. De aceea lucrează pentru ESPN. Cu toate acestea, ultima sa talmacire pasamite fi cea mai îndrăzneață de până adineauri. În emisiunea de dimineață de la ESPN, Get Up, Orlovsky a sonor catre Bears fiecare are alegerea pe locul 1. În mintea lui, fostul QB din NFL a se inchipui că Chicago ar a se cere să renunțe la Caleb Williams și să-l drafte pe Jayden Daniels. O talmacire neverosimil de inflacarat a lui Orlovsky, dar oricine a rosti că greșește? Probabil că Urșii păstrează decizia într-un incifrat adevărat și nu vom ști până în noaptea draftului din prier.

Fiestecum, Williams și Daniels sunt două perspective de elită în aranja Draft 2024. Primele trei echipe din draft au impozit de un QB anul aiesta și vor fi o marfă inflacarat. Rapoartele spun că Bears vor a merge de la fosta scrutin din intaiul tur, Justin Fields. El ar a se cadea fi metamorfozat la Falcons sau o altă echipă dispusă să-și asume o șansă. Acesta îl a lua pe Chicago în poziția de a inventa ceea ce speră să fie următorul lor QB de franciză. Sunt ei dispuși să ia un alt QB fiecare pasamite să se încurce și să facă jocuri cu picioarele lui? Sau caută un jucător cu potop și exactitate de zvarlire de elită? Aceasta este în esență diferența dintre Jayden Daniel și Caleb Williams în cest draft.

Răspunsul ar a se cadea fi neornat pentru Urși. Draft Caleb Williams. El este presupusa scrutin numărul 1 pentru un prilej. Williams este un in-demanare QB de elită și abilitățile mijloc se vor a preface fără osteneala în NFL. A făcut multe aruncări pro-style în capacitate și este un trecător admirabil. Pentru GM Ryan Poles, alegerea lui Caleb Williams pare o observare defel. Chicago s-ar da cu piciorul dacă l-ar lăsa pe Williams și el a continuat să fie un in-demanare generațional. Echipele strică draftul în fiece an, în anumit cu alegerea numărul 1 în colectiv. Urșii nu vor să fie o altă victimă a acelei circumstanțe.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe