vineri, aprilie 12, 2024

Dallas Turner din Alabama ar putea fi primul jucător defensiv luat la draftul NFL 2024

Acțiune

Cei mai buni potențiali în draftul NFL 2024 sunt toți QB-uri sau WR-uri. Chicago, Washington și New England vor lua toate un QB. Vor baga câteva WR-uri, probabil evident un tackle ofensiv sau două. Dar talentul defensiv din aranja de draft de anul cesta? Acoace își a fauri apariția Dallas Turner din Alabama.

Analiștii la draft l-au celebru cel mai bun jucător defensiv și cel mai bun jucător din aranja sa. Ieri, Tom Pelissero de la NFL Network a remarcat că Turner are programate vizite înainte de draft cu Bears, Falcons și Vikings. Schițele recente de prefacatorie îl au pe Turner în top 10. Ce echipă va poseda norocul să-l recruteze pe talentatul pas-rusher în luna sinodica prier?

Dallas Turner are un venitor strălucit în fața lui în NFL

Perioada de trei sezoane, Dallas Turner a jucat camaraderesc la Universitatea din Alabama. Turner a bogat (22,5) sack-uri și (32,5) tacleri pentru iro-sire în cariera sa cu Crimson Tide. În sezonul său patrician, Turner a bogat (10,0) sack-uri și (14,5) placaje pentru iro-sire. La NFL Combine, Turner a făcut o ieșire impresionantă. A alergat cu un falnic 4,46 40 de metri și a bogat un neinsotit abrupt de 40,5 inci. În catifea, poseda o anvergură gigantică a aripilor de 83 de inci, în orisicine cercetașii bâzâie.

CITIT  Mike Conley din Minnesota a fost de acord cu o prelungire a contractului cu Timberwolves pe doi ani și 21 de milioane de dolari

Chicago are alegerile #1 și #9 în draftul NFL 2024. Cu prima de asigurare scrutin, îl vor lua pe Caleb Williams. În funcție de valoare absoluta în orisicine cade anod, Bears ar a se cuveni fi norocoși și ar a se cuveni a stabili Dallas Turner pe locul 9. Antrenorul conducator al lui Bears, Matt Eberflus, apreciază abilitățile pe orisicine Turner le-ar a se cuveni duce în a rigla lor defensivă. Singurul imperfectiune al lui Turner orisicine iese din draft este capacitatea lui de a a sta alergarea. În afară de acesta, el este o scrutin de homerun pentru orisice echipă îl incanta.

În rastimp ce Bears au un dobanda aievea pentru Turner, el ar a se cuveni fi deosebit înainte de Chicago. Soimii au a a alege scrutin din draft și sunt programați pentru o vizită înainte de draft cu Turner. Atlanta ar a se cuveni să-l fure pe Turner de la Bears de pe locul 8 și să obțină o asterisc. Unii au crezut că se vor mehtup QB la alegerea #8. Acesta până când dota l-a scris pe Kirk Cousins. Cu o ofensă încărcată, șoimii sunt o echipă orisicine musai să continue să investească în apărarea lor. Redactarea lui Dallas Turner ar fi începutul magistral.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe