Thursday, May 23, 2024

Cuțit EDC robust, ultra ușor PICHI G9

Acțiune

Imaginați-vă un unealta orisicine se integrează ideal în viața de zi cu zi, placid dacă navigați în sălbăticie sau deschideți un coperta în biroul dvs. Cuțitul PICHI G9 EDC este conceput pentru a fi acel însoțitor nedispensabil, oferind un standard de acuratete și statornicie orisicine a multumi nevoile celor mai pretențioși utilizatori. Aiest cuțit nu este poate un alt corp simplu din buzunar; este un efecte constiincios planuit, orisicine se remarcă prin natura și funcționalitate.

În centrul designului lui G9 se află corpul său din urias de gradul 5, un para stilat pentru echilibrul său excepțional de statornicie ușoară și rezistență la uzură. Ista nu este cuțitul tău obișnuit; este construit pentru a a dura rigorilor utilizării de zi cu zi fără a renunta elementelor. Cu toate acestea, construcția din urias nu se referă poate la violenta. Este și dupa finete. Biban-soare; 200 de minute de modificare de acuratete sunt incluse în orice cuțit, asigurându-se că nu este poate fiabil, ci și un auxiliar ingrijit pe orisicine vei fi mândru să-l porți.

Ofertele limitate pentru primirea timpurie sunt imediat disponibile pentru proiectul personal de la vreo 89 USD sau 70 GBP (în funcție de cursurile de troc curente), oferind o prescurtare considerabilă de vreo 37% din valoarea retailului, în anotimp ce finanțarea publică Kickstarter este în albie de desfășurare. Ceea ce diferențiază G9 este sistemul său innoitor cu trei trepte, o caracteristică orisicine îmbunătățește experiența utilizatorului, făcând cuțitul neverosimil de ușor de utilizat.

Dispozitivul de excitare al cuțitului este planuit pentru intrare fulgerator, invar încât tais este incheia inopinat apoi când aveți treaba de ea. Stadiu de troc prilejui schimbarea rapidă și fără sfortare a lamei, asigurându-vă că aveți întotdeauna o cupon ascuțită. Și angrenajul de inchidere menține tais în siguranță apoi când nu este utilizată. Aiest stil este rezultatul unei inginerie atentă, menită să ofere o funcționare lină și eficientă în verice situație.

cuțit EDC

Versatilitatea lui G9 este evidențiată și mai zdravan de vârful său de ultimă oră. Lamele, realizate din oțel SK2 cu conținut saltat de indigo, sunt modelate într-o formă trapezoidală unică, orisicine nu curand că durează de trei ori mai zdravan decât lamele invar, dar menține și o performanță constantă pe toată timp de viață. Aiest cuțit este conceput pentru a fi maleabil, competent să se ocupe cu ușurință de o diversitate de sarcini. În catifea, G9 are o acustică unică și proprietăți de amelioratie a stresului, orisicine fac din utilizarea lui o experiență cu adevărat plăcută.

În completarea cuțitului în sine este o husă din blana lucrată fizic, un auxiliar ingrijit și destoinic orisicine subliniază calitatea premium a lui G9. Fabricat din blana de vacă de natura superioară de artizani canadieni pricepuți, husa are o clemă convenabilă în spatar pentru o atașare ușoară. Este partenerul ideal pentru G9, reflectând același standard de îngrijire și atenție la detalii orisicine intră în cuțit.

Dacă campania PICHI G9 își ridică cu reusita obiectivul de promisiune neaparat și finalizarea proiectului progresează fără probleme, se așteaptă ca livrarea la standard universal să aibă loc în jurul lunii mai 2024. Pentru a a descoperi mai multe dupa proiectul de cuțit PICHI G9 EDC, auditați videoclipul promoțional de mai jos.

Cuțitul PICHI G9 EDC este mai zdravan decât un sadetica unealta de tăiere; este o declarație de excelență și versatilitate. Cu construcția sa robustă din urias, sistemul de transmisie ușor de utilizat și lamele de oțel cu conținut saltat de indigo de lungă durată, este o selectionare de top pentru care apreciază performanța și eleganța în echipamentul lor de zi cu zi. Adăugarea unei scumpi din blana chipos lucrate completează pachetul, făcând din G9 un unealta esențial pentru verice refe-rire pe orisicine viața ți-o a se asterne în cale ferata. Indolent dacă sunteți un partial de aer neinchis sau un profesionist orisicine dorește un carat prozaic de încredere, G9 este conceput pentru a fi alături de dumneavoastră, incheia de acțiune.

Pentru o listă completă a tuturor angajamentelor de campanie disponibile, obiective extinse, mijloci suplimentară și evidențierea capacităților pentru cuțitul EDC, săriți pe a numerota oficială a campaniei de finanțare publică PICHI G9, inspectând linkul de mai jos.

Izvor: Kickstarter

Disclaimer: Participarea la campaniile Kickstarter implică riscuri inerente. În anotimp ce multe proiecte își ating cu reusita obiectivele, altele pot eșua din starni numeroaselor provocări. Efectuați întotdeauna cercetări amănunțite și aveți grijă apoi când vă angajați banii câștigați cu compact.

Cele mai recente oferte despre Gadgets

Dezvăluire: Unele dintre articolele noastre includ link-uri afiliate. Dacă cumpărați oaresice prin cinevasi dintre aceste link-uri, despre Gadgets eventual câștiga un remiza de afiliat. Aflați dupa tipic noastră de dezvaluire.

Cuprins

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe