Cursa masculină Omloop LIVE – Îl poate opri cineva pe Van Aert?

dascaluc

LIVE: Merelbeke – Ninove

Omloop Het Nieuwsblad Men – 24 faurar 2024

Urmărește faza Omloop Het Nieuwsblad Men Merelbeke – Ninove în neocolit pe Eurosport. Merelbeke – Ninove începe la 10:15 pe 24 faurar 2024.

Aflați cele mai recente știri asupra ciclism și găsiți rezultate, clasamente și trasee Omloop Het Nieuwsblad Men. După ce Merelbeke – Ninove s-a finit, asigurați-vă că consultați programul exhaustiv al etapelor și obțineți actualizări live pentru faza următoare. De astfel, puteți găsi o listă a câștigătorilor anteriori.

Urmărește-ți pe Rui A costisi, Mathieu van der Poel, Mark Cavendish și alți cicliști deslusire pentru a a se zauita care domină în cest panc. Vedeți cele mai a tarsai echipe de ciclism în acțiune – Bora-Hansgrohe, Ineos Grenadiers și Cofidis pentru a califica câteva.

Fanii ciclismului pot a se cultiva știri de ultimă oră Omloop Het Nieuwsblad Men, interviuri, comentarii ale experților, reluări și momente importante. Fii la cursiv cu toate evenimentele de top din cest panc, inclusiv Turul Franței, Giro d’Italia și Vuelta a España.

Faceți din Eurosport informatie de destinație pentru sporturi online, de la ciclism la sportul cu balonul rotund, sportul alb, snooker și multe altele. Bucurați-vă de actualizări live de la cele mai fali competiții sportive.

Leave a comment