Wednesday, July 24, 2024

Cursa lui Draper la Acapulco se termină cu retragere, Ruud îl învinge pe Rune pentru a pregăti finala lui De Minaur

Acțiune

Rata de asigurare semifinală ATP 500 a lui Jack Draper s-a încheiat la izolare, în ritmica ce ista s-a înclinat în fața campionului apărător Alex De Minaur la Acapulco.

Britanicul nr. 3 a fost pe un regiune necu-noscut în Mexic și a forțat a treia cap de insiruire la un set esential înainte de a fi forțat să pună capăt meciului mai curand.

De Minaur a câștigat cu 6-3, 2-6, 4-0, pentru a a se statornici o ciobire pentru denumire cu Casper Ruud, cine l-a anulat pe al doilea cap de insiruire Holger Rune în trei seturi.

„Cred că acestea sunt tipurile de situații cine sunt cel mai impovarat de revizuit ca jucător, pentru că ești blocat în două minți”, a spus De Minaur.

„O pregatire este că, în regulă, poți să-ți iata adversarul rănit. Asadar hai să încercăm să punem mingea în sector și să-l facem să rateze.

„Ceea ce musai să faci cu adevărat este să joci același exprimare de sportul alb pe cine l-ai fost și cine te-a dus la acea fază. Așa că este grozav de impovarat să te concentrezi în acele situații și frecvent acestea sunt meciurile cine se pot a incalci.”

Pericol profundă a lui Draper în Mexic a fost realizată în exprimare fulgerător, stângacul pretinzând trei victorii consecutive în seturi drepte împotriva lui Tommy Paul, Yoshihito Nishioka și Miomir Kecmanovic.

Dar s-a confruntat grabnic cu ea, deoarece campionul în vehementa De Minaur a ciobit de două ori pentru a lua intaiul set.

Draper a răspuns pilos în al doilea cu câteva pauze proprii, dar au existat tatuaj de inconfort apoi când un kinetoterapeut a fost competent la jumătatea setului pentru a a plati terapie.

Britanicul se a se bate evident, când al treilea a început și s-a renunțat după ce a fost ciobit de două ori în star jocuri.

„Evident dacă am renunțat la acel al doilea set, am știut că îi doare de apoi și mi-am spus poate să măresc intensitatea, să încerc să iau un folos în al treilea set și să-i fac un pic mai impovarat”, De Minaur. a spus.

„Dar nefatarit, îi doresc însănătoșire grabnică. Este un jucător al naibii, un maiestrie al naibii și sper să nu fie deloc tocmai sever.”

Între De Minaur și o apărare reușită a titlului se află al șaselea cap de insiruire Ruud, cine l-a învins pe Rune cu 3-6 6-3 6-4 într-o luptă de două ore și 24 de minute.

Danezul a început pilos cu lovituri agresive de pe a rigla de bază și a luat intaiul set, dar atunci a dispărut în ritmica ce se a se bate cu crampe și Ruud și-a găsit ritmul.

„A fost un început impovarat. Holger plan a ieșit trăgând cu gloanțe din forehand, din backhand și nu am bogat tocmai vartos ritmica să-mi joc jocul”, a spus Ruud.

„Am fost frustrat cateodata, mai selectionat la sfârșitul primului set, începutul momi de-al doilea. Nu tocmai am simțit că pot incanta niciun exact așa cum voiam, așa că a existat o careva frustratie față de mine, față de cutia mea, pentru că nu simțeam că facem ceea ce musai.

„Dar, din fericie, cu un break în al doilea, s-a întors puțin și în al treilea set a devenit puțin trupesc. Cred că posibil Holger părea că se chinuia puțin și a început să tragă și mai vartos și s-au dus câteva jocuri și m-a ciobit, ceea ce este frustrant.”

Transmiteți în curent acțiuni de sportul alb de top, inclusiv Openul Frantuz din 2024, în sfoara pe Discovery+, aplicația Eurosport și pe eurosport.com

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe