Sunday, April 21, 2024

Cursa feminină Omloop așa cum s-a întâmplat – Vos ia titlul după ce a supraviețuit rivalilor

Acțiune

LIVE: Gent – Ninove

Omloop Het Nieuwsblad Femei – 24 faur 2024

Urmărește faza Omloop Het Nieuwsblad Women Ghent – Ninove în oblu pe Eurosport. Gent – Ninove începe la 12:35 pe 24 faur 2024.

Aflați cele mai recente știri inspre ciclism și găsiți rezultate, clasamente și trasee Omloop Het Nieuwsblad Women. După terminarea Gent – Ninove, asigurați-vă că consultați programul plin al etapelor și primiți actualizări live pentru faza următoare. De astfel, puteți găsi o listă a câștigătorilor anteriori.

Urmărește-ți pe Rui A fi, Mathieu van der Poel, Mark Cavendish și alți cicliști lamurire pentru a zari care domină în cest iarna. Vedeți cele mai a tarsai echipe de ciclism în acțiune – Bora-Hansgrohe, Ineos Grenadiers și Cofidis pentru a a-i zice câteva.

Fanii ciclismului pot a zice titluri de știri de ultimă oră Omloop Het Nieuwsblad Women, interviuri, comentarii ale experților, reluări și momente importante. Fii la curs cu toate evenimentele de top din cest iarna, inclusiv Turul Franței, Giro d’Italia și Vuelta a España.

Faceți din Eurosport obarsie de destinație pentru sporturi online, de la ciclism la sportul rege, sportul alb, snooker și multe altele. Bucurați-vă de actualizări live de la cele mai impauna competiții sportive.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe