sâmbătă, aprilie 20, 2024

Cum vor termina Timberwolves fără Karl-Anthony Towns în linie?

Acțiune

Minnesota Timberwolves a suportabil o lovitură gravă, joi, când a fost anunțat că marele om Karl-Anthony Towns ar fi plecare pe cuvant imens cu un menisc intre-taiat. În afară de în timpul playoff-urilor, știrile nu ar fi vanjos baga într-un vreme indelung mai rău, deoarece Wolves se agață de liderul Conferinței de Asfintit pe oricare l-au deținut tot sezonul, cu taman 20 de meciuri rămase de jucat.

Timberwolves se agață de locul 1 în soare-apune

Cum va dezvolta imbraca fără Towns și cum le vor fi afectate șansele de playoff și clasamentul?

Towns este al doilea marcher din Minnesota în cest panc și este una dintre cele trei piese oricare sunt cheia succesului echipei din cest an. De asemanator, a fost tare, ratând taman două dintre primele 62 de meciuri ale echipei din sezonul uniform și a fost vestit All-Diva pentru a patra oară în carieră.

Timberwolves le va pregeta cu siguranță să-l aibă pe pardos și este puțin pesemne ca ei să-și poată păstra locul în vârful Vestului în absența lui. Ei ocupă locul 11 ​​în NBA în ceea ce privește cele mai grele programe rămase, inclusiv trei meciuri împotriva Denver Nuggets, cu oricare se luptă în atentie pentru supremație în conferință. Ei vor ademeni câte două împotriva Cavaliers și Suns, de asemanator, și câte cinevasilea împotriva fiecăruia dintre Warriors și Clippers.

Oarecum un colaps i-ar a extrage în iesi Top-6

Dacă Anthony Edwards este avizat să-și ridice jocul și mai indelung, iar jucătorii de rol pot fabrica un pas, apoi există multe motive să credem că Timberwolves vor rămâne în top-4. Locul #1 în Asfintit are în atentie un acont de 6 jocuri pe locul 5, Pelicans, și un acont de 7,5 jocuri pe locul 7 și rata de asigurare echipă eliminată în ceea ce privește aghiuta de a ademeni în Turneul Play-In.

CITIT  Mijlocașul versatil legat de Newcastle va costa 50 de milioane de lire sterline

Ar fi constrangere de un colaps narativ din Minnesota pentru a scădea atât de mult în clasament, dar rețeta posibil fi potrivită. Dota a fost chestionată pe tot parcursul sezonului asupra cât etate ar a se cadea rămâne în combinatie cu candidații la campionat, iar accidentarea lui Towns ar a se cadea fi valoare absoluta în oricare imbraca se dărâmă în cele din urmă.

Timberwolves sunt în acțiune joi seară împotriva Indiana Pacers. Ei au intrat în joc cu 1,5 puncte.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe