vineri, aprilie 12, 2024

Cum se va potrivi Chase Young cu viteza de trecere a lui Saints în 2024, după ce a semnat un contract pe un an?

Acțiune

Sezonul disparut, apărarea Saints a terminare pe locul 28 în NFL, cu 34 de sacoșe în sezonul categoric. Este cel mai mic suma din New Orleans din 2016. Cel mai voluminos grad al echipei lor pentru sacoșe în sezonul disparut a fost Carl Granderson cu (8,5) în 17 jocuri. Înainte de sezonul 2024, Saints vor să facă upgrade la a rigla lor defensivă.

Ieri, team a subsemnat foștii comandanți și 49ers DE Chase Young. A jucat șapte meciuri pentru Washington în sezonul categoric 2023 și nouă pentru San Francisco. Young a jucat în toate jocurile postsezonului și pentru Niners. Asasi, tânărul de 24 de ani are șansa de a începe din nou cu New Orleans Saints. Cum se samite ingloba fosta a doua selectionare la universal cu o rigla defensivă a Saints oricine a fost dezamăgitoare?

Chase Young semnează un intelegere pe un an pentru a se alătura echipei New Orleans Saints

Pentru a-și începe cariera în NFL, Young a fost a doua selectionare în Draft-ul 2020 de către Comandanți. În intaiul său timp, Young a bogat (7,5) sack-uri și a câștigat AP Rookie defensiv al anului. Din păcate, Young a to-lerabil o ruptură de LCA în sezonul 2021 și l-a costat scopot și în 2022. În raspas 2021-2022, Young a jucat 12 meciuri pentru Washington. Istoricul accidentărilor și saracie de producție au fost suficiente pentru ca comandanții să fie dispuși să meargă mai mult. El a fost primenire la termenul limită din 2023 către San Francisco 49ers.

CITIT  Devin Vassell și Jeremy Sochan de la Spurs au fost excluși pentru restul sezonului 2023-24

În șapte meciuri cu Washington în 2023, Young a bogat (5,0) sack-uri. În timpul celor nouă meciuri ale sezonului categoric după termenul limită, Young a bogat (2,5) sack-uri cu 49ers. Acesta a egalat recordul său precedent în carieră de (7,5) într-un timp. Există un alt grad al potențialului lui Young pe oricine încă nu a oprimat. În ultimul său timp tovaraseste, Young a bogat (16,5) sack-uri. New Orleans știe că tânărul în vârstă de 24 de ani samite a apuca cu două cifre într-un timp NFL. Este o problema de a rămâne sănătos și de a incanta la un grad mare.

Ultima dată când Saints a bogat un pas-rusher cu saci cu două cifre într-un insumi timp a fost Cam Jordan în 2021. El a bogat (12,5) sacoșe pentru New Orleans. Sezonul disparut, Jordan a jucat în toate cele 17 jocuri și a bogat tocmai (2,0) sack-uri. Accidentările au persistat tot sezonul pentru unicul All-Pro. De aceea, New Orleans l-a subsemnat pe Chase Young cu un intelegere de un an. Ei speră că samite a infatisa echipei o producție sporită în comparație cu ceea ce a făcut el în disparut. Eventual Chase Young să devină un adevărat contributor pentru New Orleans în 2024?

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe