Cum să vinzi online poze cu picioarele și să faci bani în 2024

ballatho

Alegerea de a a petrece imagini cu picioarele online pesemne canta ca o observare ciudată inițial, dar pesemne fi o agitație secundară indeajuns de profitabilă. De când conceptul a început să fie în tendințe pe TikTok, oamenii s-au întrebat cum pot obține o felie din plăcintă. Asadar, deși pesemne ați auzit că puteți câștiga bani vânzând poze cu picioarele, următoarea întrebare ar a merge fi: cum?

Este neamestecat să faci poze cu picioarele tale. Cheia este să înveți inde să le încarci, cum să faci fotografii dorite și să găsești clienți cărora le a petrece pozele cu picioarele tale. Iest pravet va apara tot ce musai să știți – și atunci câteva!

O femeie care lucrează de la un birou de acasă, sprijinindu-și picioarele pe birou.O femeie care lucrează de la un birou de acasă, sprijinindu-și picioarele pe birou.

Cum să vinzi online poze cu cracana

Există multe platforme pe oricine ați a merge a jindui să le utilizați pentru a a petrece fotografii cu picioarele. Totul a spanzura de nivelul tău de tihna, de angajamentul de etate și de tipul de fotografii pe oricine ai a jindui să le vinzi. Iată câteva locuri de luat în considerare apoi când îți vinzi pozele cu picioarele!

1. Poza de stoc Site-uri

Mulți oameni musai să folosească fotografiile cu picioarele pentru marketing – afacerea nu este oare pentru clienții cu un fetiș al picioarelor. În transfer, gândiți-vă la afaceri prep bijutieri, saloane de unghii, terapeuți de masaj, companii de pantofi, practicieni din domeniul sănătății și multe altele.

În esență, poți cultiva ca sistem de boldan! Puteți găsi câteva site-uri web grozave de fotografii de stoc la oricine să vă înscrieți în cest editorial impotriva cum să faceți bani vânzând fotografii.

2. FeetFinder

Oarecare dintre cele mai impoporare site-uri web pentru vânzarea fotografiilor picioarelor, FeetFinder are o reputație deosebit apreciată în industrie. Iest obiect se datorează faptului că este un site web dedicat în întregime fotografierii picioarelor.

FeetFinder va voala instinctiv a poza pe oricine o încărcați și va a infatisa o previzualizare celor interesați să o achiziționeze. Pentru a fi vânzător pe FeetFinder, musai să plătiți o taxă lunară de 4,99 USD și vor sminti, de invar, un remiza de 15% pentru toate vânzările dvs.

De invar, oferă o taxă anuală de 14,99 USD și o taxă pe viață de 40 USD pentru toți vânzătorii noi.

Deși cest obiect vă pesemne subjuga o molecula din câștigurile dvs., listarea pe site realiza vânzarea cea mai simplă. Îți protejează instinctiv siguranța, se ocupă de plată, sunt reputați și pot a obladui clienții către fotografiile tale.

FeetFinder susține că imaginea mijlocie a piciorului se a petrece cu 18 USD, ceea ce înseamnă că o singură vânzare vă va a-si scoate numi anuală!

FYI, popularul site web de fotografii pentru boldan, Instafeet, a fuzionat cu FeetFinder.

 • FeetFinder primește 4,8 stele pretuire din 5 pe Trustpilot

3. Grabnic Fanii

Grabnic fanii a explodat în popularitate pentru serviciile bazate pe subscriere de când a apărut pe scenă și continuă să crească.

Iest site este bine-cunoscut pentru susținerea modelelor sexy, influențelor de fitness și celebrităților îmbrăcate puțin, dar puteți prii site-ul în fiecare mod doriți. Mulți creatori de conținut populari folosesc OnlyFans pentru a a infatisa urmăritorilor conținut subsidiar.

Încă o dată, este inutil să vă alăturați și va sminti o taxă de 20% pentru toate tranzacțiile de pe site.

 • OnlyFans primește evaluări scăzute pe Trustpilot (1,5 stele apreciere), așa că asigurați-vă că citiți recenziile pentru a a se uita dacă aceasta este o opțiune bună pentru dvs.

4. Creați-vă propriul site web

Puteți expres să vă faceți propriul site web oare pentru a a petrece poze cu picioarele! Configurarea unui site web folosind Wix, WordPress sau Shopify este neamestecat. Puteți folosi funcțiile site-ului web pentru a fauri un bolta online inde clienții pot realiza achiziții și puteți sminti plăți în siguranță și în mod domestic.

Puteți expres să creați un blog pe site-ul dvs. și să faceți postări oricine ar a merge fi preluate de Google.

Această opțiune vă va indreptati să păstrați 100% din vânzări, deși va cuveni să luați în considerare costurile administrative suplimentare.

5. Snapchat

Puteți prii Snapchat ca o regim de a vă a se profila propriul breasla de subscriere. După ce găsiți un targuitor (mai multe impotriva acesta mai jos), îl puteți adăuga la izvod de imprieteni pe Snapchat. Atunci le puteți a scrie drept fotografii sau le puteți indreptati să vadă imaginile pe oricine le postați în povestea dvs.

În etate ce Snapchat este inutil de utilizat, este puțin mai utilitarist. De pilda, va cuveni să adăugați și să eliminați în mod sustinut persoane din izvod de imprieteni și să acceptați varsare pe seama adecvat prin platforme de plată securizate.

6. Etsy

Când te gândești la Etsy, posibil te gândești la artă și meșteșuguri, dar există mulți oameni oricine vând fotografii cu picioarele pe platformă. Lucrul aratos impotriva vânzarea pe Etsy este că costă oare 0,20 USD per înregistrare, surplus o taxă mică de tranzacție apoi când a poza ta se a petrece. Nu uitați să încorporați cuvintele explicatie potrivite pentru a incanta mai mulți clienți către magazinul dvs. Etsy. Această postare are sfaturi grozave pentru a începe pe Etsy.

7. FunwithFeet

FunwithFeet platou este oarecare dintre cele mai impoporare site-uri web pentru a a petrece fotografii cu picioarele la prețuri competitive.

Mulți sunt atrași de cest site pentru taxele lor a descreste de ciolan, de 9,99 USD pentru 3 luni sau 14,99 USD pentru 6 luni.

La fel ca FeetFinder, cest site realiza o larg molecula din muncă pentru socoti, protejându-ți siguranța și procesând plăți sigure în numele tău.

Această platformă nu indreptati nuditatea și necesită verificarea actului de conformitate înainte de a începe să încărcați fotografii cu picioarele.

Funwithfeet oferă, de invar, o opțiune terminal, permițându-vă să încărcați conținut terminal de înaltă insusire pentru cel mai bun potențial de avantaj.

Un larg surplus al trecerii printr-un breasla ca aiesta este că toți cumpărătorii sunt verificați înainte de a vă a merge contacta. Cu alte cuvinte, poți fi liniștit în privința potențialilor escroci sau a celor oricine pur și neamestecat ar a jindui să-ți piardă timpul.

 • FunwithFeet primește 3,2 stele apreciere pe Trustpilot.

8. Cracana de dolar

Cracana de dolar este o platformă oricine necesită să aplicați ca sistem înainte de a a petrece poze sau videoclipuri. Un seama al acestui site este că ești plătit pentru tot conținutul recunoscut, delasator de vânzări. Orice clip recunoscut primește o plată automată de 10 USD.

 • Dollar Feet primește 3,4 stele apreciere pe Trustpilot, dar are o singură recensamant activă.

9. Feetify

Cu Feetify, păstrezi 100% din profiturile realizate pe Feetify. De invar, este inutil să vă alăturați, cu premii lunare în bani acordate în funcție de calitatea și frecvența conținutului dvs.

 • Feetify primește 4,1 stele apreciere pe Trustpilot.

10. Patreon

Patreon este un alt site vulgar pentru iubitorii de cracana, Patreon este asemenea cu OnlyFans, oricine vă oferă supraveghere deasupra conținutului bazat pe subscriere. Patreon observa o taxă de platformă de 5% pentru toate vânzările de izbanda. Patreon intinde să primească recenzii mixte; mulți oameni spun că platou este greșită, dar alții îi oferă recenzii strălucitoare.

Cum să găsiți clienți

Pentru a a petrece imagini cu picioarele, va cuveni să generați circulatie către site-ul dvs. web sau către platou dorită. Aoace puteți găsi potențiali cumpărători oricine să vândă poze cu cracana.

Platforme de prietenos mijloci

O regim de a găsi clienți este prin crearea unui seama de prietenos mijloci. Twitter (X) este deosebit vulgar când porniți pentru prima de asigurare dată. Puteți realiza un tweet oricine să afirme că vindeți poze cu picioarele și să includeți câteva hashtag-uri pentru ca oamenii să vă găsească. Atunci, puteți a petrece drept prin DM-uri sau puteți a scrie persoane interesate pe site-ul dvs.

De invar, puteți prii Instagram și TikTok pentru a realiza imprimare. Videoclipurile sunt modalități neobisnuit de iele de a incanta atenția oamenilor. De pilda, arată un clip cu picioarele tale mergând pe nisipul de pe plajă.

Grupurile de Facebook sunt, de invar, o altă regim de a a petrece fotografii cu picioarele. Asigurați-vă că citiți regulile grupului și folosiți un contur razletit de cel personalicesc apoi când interacționați cu oamenii. Evitați Facebook Marketplace, deoarece pesemne fi gros să vă ascundeți locația.

Cateodata, anumite site-uri de prietenos mijloci au reguli specifice impotriva ceea ce poți și ce nu poți curier. Încercați tot posibilul să urmați regulile și să vă păstrați postările PG.

O femeie așezată pe podea, încercând diverse perechi de pantofi rochie.O femeie așezată pe podea, încercând diverse perechi de pantofi rochie.

Aplicația Whisper

Un alt site web pe oricine unii îl folosesc este aplicația Whisper. Din picatura de fantasma tehnic, o formă de prietenos mijloci; este intreg nesemnat. Anonimitatea realiza aplicația populară pentru persoanele oricine încearcă să-și păstreze identitatea personală separată de afacerea lor oricine vând imagini cu picioarele.

Aplicația nu vă indreptati să căutați utilizatori sau expres să cereți adrese de e-mail. Singura regim de a a instiinta cu oaresicine este să răspunzi la Whisper, o postare anonimă din feedul conducator.

Puteți a petrece fotografii cu picioarele pe Whisper folosind postările pentru a a obladui oamenii către site-ul dvs. web sau magazinul online. Instalați-l din magazinul de aplicații și aruncați o ochire mai întâi la aplicație pentru a obține o observare impotriva cum funcționează.

Tinder

Folosită în mod tradițional ca aplicație de întâlniri, unii oameni folosesc Tinder pentru a găsi clienți. Evitați să utilizați cuvinte prep vânzare sau vânzare pe platformă, deoarece cest obiect vă pesemne a deplasa la interdicția din aplicație.

În transfer, încărcați fotografii cu picioarele dvs., iar oamenii ar cuveni să-și facă o observare impotriva ce sunteți în aplicație.

Tinder este inutil, dar pesemne doriți să utilizați versiunea plătită pentru a vă a ramplasa locația și pentru a prii funcții prep Super Like și Super Boost.

Clienții din cherchelit

Nu a se cauta de vânzările tale anterioare! Verificați clienții anteriori creând o înregistrare la buletin informational și întrebați dacă mai doresc fotografii. Este zdravan mai ușor să vinzi unei baze de fani existente decât să creezi una nouă.

Cum să-ți faci pozele cu picioarele în evidență

Cu vânzătorii de cracana în creștere, doriți să vă asigurați că conținutul dvs. iese în evidență. Iată câteva sfaturi pentru vânzarea imaginilor cu picioarele:

 1. Obțineți idei. Răsfoiți site-urile web de stoc și alte platforme pentru inspirație apoi când începeți.
 2. Faceți fotografii de înaltă insusire. Un smartphone cu o cameră bună este admisibil, dar acordați atenție luminii și fundalului. Imaginile de înaltă insusire vă vor a infatisa cel mai bun preț pentru cazna dvs.
 3. Ai grijă de picioarele tale. Sunt cel mai vajnic atu al tău, așa că vrei să-i tratezi placut purtând loțiune, făcând pedichiură profesională, păstrându-ți unghiile ordonate și multe altele.
 4. Folosiți recuzită. Schimbați-vă aspectul picioarelor folosind elemente de recuzită, cum ar fi diferite oje, tocuri înalte, inele pentru degete, tatuaje temporare, glezne, flori și expres lumânări în orizont. Aceste atingeri suplimentare vor a detine ca efect imagini de înaltă insusire!
 5. Încercați diferite ipostaze. Încercați întotdeauna să luați ipostaze și fotografii diferite, cum ar fi unghiul din partea de sus și de jos a picioarelor, arătând arcul, strângerea degetelor de la cracana, degetele de la cracana despărțite, cu picioarele și multe altele.
 6. Încercați diferite categorii. Majoritatea site-urilor web vor a detine nișe specifice pe oricine le puteți personifica.
 7. Utilizați aplicații de publicare. Lightroom este foarte pentru a-ți retușa fotografiile. Atunci, asigurați-vă că utilizați fotografii la cea mai înaltă rezoluție.

Protejați-vă identitatea apoi când vindeți poze cu cracana

Când vindeți fotografii online cu picioarele, doriți să luați toate măsurile de precauție necesare pentru a vă a prii identitatea și confidențialitatea. Țineți seama de această listă înainte de a începe.

 • Folosiți un pseudonume. Creați un seama de e-mail razletit oricine să folosească cest titulatura pentru a vă înscrie pentru toate conturile de rețele sociale, platformele de plată și site-urile web de vânzare.
 • Utilizați un VPN ori de câte ori sunteți online și interacționați cu aceste platforme. Iest obiect vă va a dosi inainta IP și vă va a prii de potențialii hackeri.
 • Nu impartasi cadouri fizice sau fiecare dezvăluie inainta dvs.
 • Dezactivați serviciile de adaptare pe telefon sau pe cameră înainte de a realiza fotografii. Clienții ar a merge găsi aceste informații în metadatele fotografiei după ce au trimis-o.
 • Nu impartasi plăți în abuz. Aceasta este o înșelătorie comună în oricine clientul vă a scrie „în mod neesential” mai zdravan decât ați trebuincios și atunci vă a striga să emiteți o reinturnare. Când plătiți înapoi, este potential să observați că varsare lor inițială revine sau provine de la un stol de datorie furt.
 • Nu divulgați niciodată informații personale cum ar fi numele, hobby-urile, numărul de telefon, locația etc. Păstrați identitatea dvs. de afaceri intreg separată de identitatea dvs. personală.
 • Stabiliți limite. Fă oare ceea ce ești comod. De pilda, oaresicine vă pesemne a striga să trimiteți șosete și fotografii. Probabil doriți să refuzați dacă nu vă simțiți comod să trimiteți acele articole.

Sfaturi bonus pentru succesul fotografiilor cu picioarele

Iată câteva lucruri pe oricine musai să le luați în considerare înainte de a vă fauri afacerea cu fotografii cu picioarele!

 • A striga bani în acont. Nu doriți ca oamenii să primească fotografii gratuite de la dvs. și majoritatea oamenilor sunt bucuroși să ofere plăți mai întâi dacă intenționează chibzuit să vă plătească.
 • Oamenii plătesc mai zdravan pentru videoclipuri. Luați în considerare includerea acestui obiect în ofertele dvs.
 • Mulți oameni vor a detine solicitări specifice. Taxați mai zdravan pentru a cuprinde aceste solicitări ca una dintre ofertele dvs.
 • Sarma sau estompează fotografiile doriți să vindeți când le enumerați.
 • Folosiți fuga metode de plată sigure prep Venmo, Lichid App, PayPal și Wise.
 • Încercați câteva platforme de vânzare diferite când începi prima de asigurare dată. Vedeți oricine dintre ele este cel mai bun generator de bani înainte de a vă acumula oare pe oarecare. Cel mai bun loc pentru socoti pesemne a se deosebi de alți vânzători.
 • Vânzarea de poze cu picioarele este o problema ca fiecare celalalt, ceea ce înseamnă că va cuveni să plătiți taxe pe banii pe oricine îi câștigați din vânzarea pozelor. Și, în funcție de cerințele statului dvs., puteți fi, de invar, gestionar pentru colectarea impozitului pe vânzări. Cercetați aceste lucruri înainte de a ajunge.

Întrebări frecvente pentru vânzarea online a fotografiilor picioarelor

Aveți mai multe întrebări impotriva cum să vindeți imagini cu picioarele? Iată câteva dintre cele mai frecvente întrebări pe oricine le pun oamenii.

Câți bani poți câștiga vânzând poze cu picioarele?

Câștigurile dvs. potențiale din vânzarea imaginilor cu picioarele depind în întregime de calitatea conținutului dvs., de frecvența postării dvs. și de capacitatea dvs. de a răspunde preferințelor clienților.

Profiturile variază deseori între 100 și 5.000 USD.

Ce fel de poze cu picioarele se vând cel mai zdravan?

Conținutul cel mai placut vândut este deseori conținut terminal de înaltă insusire, cu cracana placut întreținute. Fundalurile și elementele de recuzită plăcute din picatura de fantasma placut pot, de invar, a proteja la creșterea profiturilor.

A cheltui poze cu cracana pentru invar!

Ista acoperă toate elementele de bază pentru a învăța cum să vinzi poze online. Amintește-ți să-ți asculți instinctul și să faci oare ceea ce ești comod. A lua întotdeauna siguranța ta pe intaiul loc, iar atunci aceasta pesemne a apuca o problema secundară deosebit profitabilă pe oricine să o faci în confortul propriei case. La amprenta urmei, căutăm intruna modalități simple de a realiza bani în surplus!

Pentru mai multe moduri neobișnuite și modalități creative de a realiza bani, consultați această listă de idei!

Publicat inițial pe 13 faurar 2023. Conținut actualizat în faurar 2024.

Share This Article
Leave a comment