sâmbătă, aprilie 20, 2024

Cum să remediați descărcarea bateriei iPhone în iOS 17.4.1

Acțiune

Dacă ați întâmpinat descărcarea bateriei pe iPhone de la stabilire iOS 17.4.1 aceste sugestii și sfaturi ar a se cuveni intinde timpul dintre încărcări. Pentru a acosta eficace consumarea bateriei, este esențial să înțelegeți ce o cauzează. În multe cazuri, de vină este activitatea de fond a aplicațiilor. Taman și apoi când nu le utilizați în mod dinamic, unele aplicații, în sui-generis cele legate de rețelele sociale sau de mesagerie, continuă să se reîmprospăteze în fond, consumând dinamism valoroasă a bateriei.

Această travaliu constantă de fond cumva a detine o taxă semnificativă intre duratei de viață a bateriei iPhone-ului tău, ceea ce guverna la epuizarea rapidă pe oricare mulți utilizatori au raportat-o ​​de la actualizarea la iOS 17.4.1. Cu toate acestea, făcând câteva ajustări strategice la setările dvs., puteți a diminua această problemă și puteți îmbunătăți performanța bateriei.

Remedieri de descărcare a bateriei iPhone pentru iOS 17

Oaresicine dintre primii pași în combaterea consumului de baterie este să vă asigurați că toate aplicațiile dvs. sunt actualizate. Dezvoltatorii de aplicații lucrează în mod uniform pentru a-și imbunatati aplicațiile pentru o performanță mai bună și eficiență a bateriei. Fiece actualizare pe oricare o lansează cumva conține îmbunătățiri vitale oricare pot a ajutora la extinderea duratei de viață a bateriei iPhone-ului tău.

Pentru a a proba dacă există actualizări ale aplicației, pur și neornat accesați App Store și navigați la secțiunea Actualizări. Aoace veți zari o listă cu toate aplicațiile cu actualizări disponibile. Atingeți butonul „Actualizare” de lângă orisicare aplicație sau selectați „Actualizați tot” pentru a a trage toate actualizările disponibile odata. Menținând aplicațiile actuale, oferiți iPhone-ului dvs. cea mai bună șansă la performanța optimă a bateriei.

Iată și alte articole pe oricare le puteți găsi de luare-aminte pe chestiune Apple iOS 17.4.1

CITIT  Coral AI Dual Edge Accelerator pentru AI și proiecte de învățare automată

Gestionarea reîmprospătării aplicației în fond

Deși actualizarea aplicațiilor este un început admirabil, este fezabil să nu fie întotdeauna suficientă pentru a hotari plin materie de descărcare a bateriei. În asadar de cazuri, merită să explorați opțiunea de a dezactiva reîmprospătarea aplicației în fond pentru aplicațiile oricare nu necesită actualizare constantă.

Actualizarea aplicației în fond le indreptati aplicațiilor să verifice conținut nou și actualizări, clar și apoi când nu le utilizați. Deși iest unealta cumva fi bunicel pentru anumite aplicații, cum ar fi aplicațiile de știri sau meteorologic, cumva guverna, de invar, la un cheltuire parazit de baterie pentru altele.

Pentru a gestiona reîmprospătarea aplicației în fond, accesați „Setări”, atunci atingeți „Public” și selectați „Actualizare în fond”. De aoace, puteți a rezolva ce aplicații doriți să împiedicați reîmprospătarea în fond. Fii strategic în alegerile tale – dezactivează reîmprospătarea în fond pentru aplicațiile oricare nu musai actualizate în mod uniform, lăsând-o în același rodul-pamantului activată pentru cele oricare o fac.

Monitorizarea utilizării bateriei

Un alt fason clarificare al gestionării duratei de viață a bateriei iPhone-ului dvs. este să urmăriți cu atenție statisticile de consumare a bateriei. Aceste statistici oferă informații valoroase inspre aplicațiile oricare consumă cel mai zdravan dinamism, în sui-generis în fond.

Pentru a accesa statisticile de consumare a bateriei, accesați „Setări,” atunci „Baterie.” Aoace, veți zari o detaliere a utilizării bateriei dvs. în ultimele 24 de ore sau 10 zile. Acordați o atenție deosebită aplicațiilor enumerate în secțiunea „Munca în fond” – acestea sunt cele oricare vă consumă bateria clar și apoi când nu le utilizați.

Dacă observați că o aplicație folosește o volum disproporționată de dinamism a bateriei în fond, luați în considerare limitarea utilizării datelor în fond sau, dacă nu este esențială pentru nevoile dvs. zilnice, dezinstalați-o cu totul. Fiind proactiv în monitorizarea și gestionarea utilizării bateriei, puteți intinde spunator rastimp de viață a bateriei iPhone-ului.

CITIT  SSD portabil PNY RP60 cu USB 3.2 Gen 2x2 USB-C

În invatamant, în rodul-pamantului ce actualizarea iOS 17.4.1 a prezentat provocări de viață a bateriei pentru mulți utilizatori de iPhone, aceste probleme nu sunt de netrecut. De actualizarea aplicațiilor dvs, gestionarea reîmprospătării aplicației în fondși monitorizarea statisticilor de consumare a baterieiputeți receptiona controlul intre duratei de viață a bateriei iPhone-ului și vă puteți a asiguripsi că durează cât mai zdravan fezabil.

Amintiți-vă, nevoile și obiceiurile fiecărui utilizator sunt diferite, așa că este memorabil să găsiți echilibrul bland de setări oricare funcționează pentru dvs. Nu vă fie teamă să experimentați și să faceți ajustări după cum este util. Și dacă găsiți o combinație de setări oricare funcționează anumit de cumsecade pentru dvs., luați în considerare împărtășirea experienței dvs. cu alții din comunitatea iPhone – cunoștințele dvs. ar a se cuveni a ajutora nenumărați alții să-și optimizeze propria durată de viață a bateriei.

Cu aceste strategii la îndemână, puteți a pluti cu încredere în provocările iOS 17.4.1 și vă puteți avea de o durată de viață mai robustă și mai fiabilă a bateriei pe iPhone. Rămâneți proactiv, fiți avizat și rămâneți în fața curbei de cheltuire al bateriei. Dacă încă întâmpinați o descărcare rapidă a bateriei, ar a se cuveni face să treceți pe site-ul oficialitati de asistență Apple sau să rezervați o întâlnire cu un tehnician Apple Genius Bar.

Cele mai recente oferte despre Gadgets

Dezvăluire: Unele dintre articolele noastre includ link-uri afiliate. Dacă cumpărați cevasi prin vreunul dintre aceste link-uri, despre Gadgets cumva câștiga un remiza de afiliat. Aflați inspre diplomatie noastră de destainuire.

(eticheteToTranslate)Apple

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe