Sunday, April 21, 2024

Cum să optimizați durata de viață a bateriei iPhone în iOS 17.4

Acțiune

Odată cu lansarea iOS 17.4, utilizatorii de iPhone caută modalități de a îmbunătăți performanța bateriei dispozitivului lor. Înțelegerea nuanțelor celei mai recente actualizări pesemne a destina în mod expresiv cât rastimp pesemne funcționa iPhone-ul înainte de a compune trebuinta de o reîncărcare. În videoclipul de mai jos de la iDeviceHelp, veți găsi o diversitate de ajustări practice și actualizări pe oricine le puteți a practica pentru a intinde lungime de viață a bateriei iPhone-ului dvs., asigurându-vă în același rastimp că eficiența acestuia rămâne de top.

Rămâneți la obisnuit cu actualizările HomeKit și HomePod

În intaiul rând, este cerinta să păstrați dispozitivele dvs. inteligente de acasă, inclusiv HomePods, actualizate cu cel mai cald firmware. Soft-ul învechit nu fulgerator că prezintă riscuri de aparare, ci pesemne fi, de invar, un mancator silențios de baterie. Asigurându-vă că dispozitivele dvs. HomeKit sunt actualizate, faceți un pas esential pentru a a prevesti epuizarea inutilă a bateriei.

Actualizare manuală a setărilor operatorului

După lansarea iOS 17.4, operatorii au lansat noi actualizări de setări pentru a îmbunătăți conectivitatea și performanța. Dacă iPhone-ul dvs. nu a actualizat reflex aceste setări, este sadea să faceți aiest deala fizic. Navigați prin Setări > Public > Din-spre, iar dacă este disponibilă o actualizare, vi se va suscita să o instalați. Această potrivire minoră pesemne compune un ciocnire expresiv despre eficienței operaționale a iPhone-ului tău.

Verificați fizic actualizările aplicației

Drept dacă aveți actualizări automate activate, este propice să verificați regulat dacă există actualizări ale aplicației fizic în App Store. Iest deala asigură că toate aplicațiile dvs. sunt optimizate pentru cea mai recentă varianta iOS, ceea ce pesemne contribui la o gestionare mai bună a bateriei și la performanța generală a aplicației.

Optimizați setările Always On Terminal

Pentru cei cu iPhone-uri oricine au o funcție Always On Terminal, reglarea fină a setărilor pesemne contribui la economisirea bateriei. Mai precis, dezactivarea opțiunii „Afișare cocor” din cadrul Afișaj și stralucire setările pot subjuga utilizarea bateriei. Această caracteristică, deși este plăcută din faza de expresie placut, pesemne pierde mai multă impetuozitate decât este neaparat.

Luați în considerare dezactivarea 5G Standalone

Dacă iPhone-ul dvs. acceptă 5G și ingloba o opțiune 5G Standalone, dezactivarea acesteia ar a merge a ragadui lungime de viață a bateriei. Această caracteristică, găsită sub Opțiuni de date celulare, prilejui telefonului să utilizeze 5G doar pentru activități celulare. Deși este propice pentru anumite sarcini, pesemne fi prea de mancator de impetuozitate, mai stilat dacă sunteți conectat curent la Wi-Fi.

prescurtare

Prin implementarea acestor strategii, puteți îmbunătăți lungime de viață a bateriei iPhone-ului dvs., cu iOS 17.4 asigurându-vă că rămâne nutrit mai vartos rastimp pe parcursul zilei. Rețineți că actualizările și ajustările regulate fac dota din menținerea sănătății și eficienței dispozitivului dvs. Fiind documentat și proactiv, vă asigurați că iPhone-ul vă servește tare, ținând pasul cu cerințele dvs. fără reîncărcări frecvente.

Navigarea prin setări și opțiuni pesemne părea descurajantă la început, dar fiți siguri că fitece pas pe oricine îl faceți contribuie la un mecanism mai eficace și mai rezistent.c Adaptarea la cele mai recente progrese tehnologice înseamnă să fiți pregătit să vă modificați și să vă reglați obiceiurile și setările. Îmbrățișați aceste modificări și nu fulgerator că veți intinde lungime de viață a bateriei iPhone-ului dvs., ci și veți îmbunătăți experiența generală de utilizator.

Sursă și autoritate icoana: iDeviceHelp

Cele mai recente oferte de gadgeturi spre

Dezvăluire: Unele dintre articolele noastre includ link-uri afiliate. Dacă cumpărați oaresicare prin vreunul dintre aceste link-uri, spre Gadgets pesemne câștiga un remiza de afiliat. Aflați contra diplomatie noastră de deconspirare.

(eticheteToTranslate)Ghiduri Apple

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe