sâmbătă, aprilie 20, 2024

Cum să obțineți un împrumut pentru startup

Acțiune

Recomandări acordor

 • Împrumuturile pentru startup pot fi greu de obținut, deoarece majoritatea creditorilor stabilesc cerințe minime pentru timpul în afaceri

 • Este fezabil să fiți eligibil pentru diferite tipuri de împrumuturi orisicine pot a sluji unor scopuri specifice, cum ar fi un împrumut SBA pentru startup

 • Înainte de a a utiliza, veți a vrea să determinați cât de multă finanțare vă puteți ingadui, evaluând bugetul afacerii dvs. și datoriile și cheltuielile curente.

Obținerea unui împrumut pentru startup samite fi o asmutire fără un istoricesc de victorie în compania ta. Creditorii doresc să vă asigurați că veți a restitui ceea ce împrumutați și nu există nicio regim de a a masura riscul de neplată dacă nu v-ați lansat încă afacerea. Din aiest pretext, samite fi greu să obțineți finanțare de la un datornic ca o treaba de purces, deși nu este nesuferit.

Mijlociu sondajului Small Business Influenta Survey din 2023, 40% dintre companiile cu vârsta de cinci ani sau mai puțin au fost pe intreg aprobate pentru finanțare. Prin comparație, 53% dintre afacerile cu vârsta cuprinsă între șase și 20 de ani au fost pe intreg aprobate.

Pentru cea mai bună șansă de a obține aprobarea pentru un împrumut pentru a începe o treaba, veți a vrea să căutați un datornic cu un masura diminuat în afaceri, cum ar fi trei sau șase luni. De astfel, veți a vrea să urmați câțiva pași pentru a vă a incredinta că aplicați pentru tipul recomandabil de finanțare, valoarea împrumutului și datornic.

Cum să obțineți un împrumut pentru startup

Dacă aveți o notiune grozavă pentru un startup și sunteți ispravit să aplicați pentru finanțare, urmați acești pași pentru a a redutirui procesul de obținere a unui împrumut pentru a începe o treaba.

1. Stabiliți de câtă finanțare aveți impozit

Unii proprietari de afaceri fac greșeala critică de a a chema vartos mai multă finanțare decât au impozit pentru a a alipui în funcțiune operațiunile. S-ar a se cuveni să obțină aprobarea pentru o sumă amplu, să se lupte să gestioneze plățile împrumutului și să ajungă să plătească o stare în dobândă sau să nu plătească împrumutul. O teclif excesiv amplu samite a se transporta, de astfel, la respingerea unui datornic.

Puteți a ocoli ambele circumstanțe nefericite prin crearea unei previziuni financiare cu elemente rând pentru veniturile și cheltuielile proiectate. Prin rularea numerelor, veți ști adevarat cât musai să împrumutați pentru a menține operațiunile pe a rigla de zbor până când încep să vină veniturile și afacerea dvs. se samite susține singură.

Aceste proiecții financiare reprezintă o fatalitate importantă a planului dvs. de afaceri.

Perspectivă bancară

Pentru a impulsiona cât de multă finanțare vă puteți ingadui, utilizați un calculator electronic de împrumut pentru afaceri pentru a evalua plățile lunare. Atunci, iata dacă acele plăți lunare se încadrează în bugetul afacerii tale.

2. Decideți ce fel de împrumut aveți impozit

Aceste tipuri de împrumuturi de afaceri se potrivesc diferitelor canoni de afaceri. De paradigma, liniile de autoritate sunt o sursă de finanțare flexibilă orisicine funcționează analog cu un multime de autoritate de afaceri. Între masura, finanțarea echipamentelor este un împrumut în sumă forfetară în orisicine mașinile sau alte echipamente pe orisicine le achiziționați acționează ca garanție pentru a a chezasui împrumutul.

Startup-urile folosesc deseori surse alternative de finanțare pentru a-și finanța afacerea sau pentru a a fauri față provocărilor financiare. Dupa sondajului Small Business Influenta Survey din 2023, 36% dintre startup-urile cu vârsta sub cinci ani au vechi fonduri personale sau au împrumutat de la imprieteni și semintenie pentru a-și finanța afacerile. Startup-urile sunt mai predispuse decât companiile mai arhaic să folosească aceste surse de finanțare.

În minune faptului că proprietarii de afaceri înființate folosesc deseori finanțare alternativă, este totuși fezabil să găsești mai multe împrumuturi de afaceri orisicine să-ți satisfacă nevoile fără a fi impozit să apelezi la alte surse, cum ar fi fondurile personale. Iată o prezentare a diferitelor tipuri de împrumuturi pentru startup pentru orisicine poți a utiliza.

Tipul de împrumut Sume tipice Detalii
Credite pe capat 10.000 până la 10 milioane de dolari Împrumuturile la capat pot fi utilizate în scopuri comerciale generale, inclusiv pentru finanțarea achiziției de echipamente, terenuri, achiziționarea unei afaceri sau a unei alte achiziții. Acestea sunt rambursate pe o perioadă determinată sub formă de plată fixă, lunară, cu dobânzi fixe sau variabile.
Linii de autoritate de afaceri Până la 250.000 USD Cu o zigzag de autoritate de afaceri, proprietarilor de afaceri li se oferă intrare la o anumită sumă de bani din orisicine pot a scoate pentru a umple diverse cheltuieli de afaceri, inclusiv salariere și sumar. Acestea tind să fie rotative, ceea ce înseamnă că proprietarii de afaceri pot reutiliza creditul neocupat după cum este trebuincios.
Credite imobiliare comerciale Până la 10 milioane de dolari Prisoselnic prin bănci, creditori online și Administrația pentru Afaceri A se scurta din SUA, împrumuturile imobiliare comerciale pot fi utilizate pentru achiziționarea de proprietăți comerciale, cum ar fi hoteluri, clădiri de birouri, depozite și terenuri. Împrumutul este desigur de proprietatea achiziționată.
împrumuturi SBA Până la 5,5 milioane de dolari Împrumuturile SBA sunt oferite prin creditori aprobați de SBA și sunt parțial garantate de Administrația pentru Afaceri A se scurta din SUA. Oferă dobânzi competitive și pot fi folosite pentru a umple totul, de la cheltuieli operaționale până la achiziționarea de echipamente sau proiecte de preinnoire imobiliară.
Finanțarea echipamentelor Până la 500.000 USD Fondurile împrumutului sunt plătite într-o singură sumă forfetară și pot fi utilizate pentru achiziționarea de echipamente de afaceri, inclusiv camioane comerciale, dispozitive medicale și mașini. Împrumutul este desigur de echipamentul achiziționat. Deoarece este desigur, creditorul samite a infatisa dobânzi mai umili decât împrumuturile negarantate.
Credite umili 50.000 USD până la 150.000 USD Cest împrumut plătește o sumă forfetară mică și oferă termene fixe de reinturnare, la fel ca un împrumut pe capat stas. Microîmprumuturile pot fi finanțate de SBA sau de organizații nonprofit orisicine pot fi disponibile startup-urilor și debitorilor de credite neperformante.

Perspectivă bancară

Împrumuturile SBA sunt prietenoase cu afacerile înființate. Începând cu germanar 2024, 16,1% din împrumuturile SBA 7(a) au fost acordate startup-urilor orisicine identic își deschideau porțile în FY2024. Sumar finanțată a totalizat 2,36 miliarde de dolari. Alte 18% din împrumuturile SBA 7(a) au fost acordate startup-urilor cu mai puțin de doi ani de harnicie, în sens totală de 1,87 miliarde de dolari, potrivit raportului săptămânal de imprumutare SBA.

3. Verificați-vă eligibilitatea

Următorul pas este să vă verificați eligibilitatea pentru un împrumut pentru startup.

Criteriile de taxare variază în funcție de datornic și de tipul de finanțare pentru orisicine solicitați. Cele mai comune criterii pe orisicine le veți găsi pe site-ul unui datornic sunt cerințele acestuia pentru timpul dvs. în afaceri, scorul de autoritate personalicesc și veniturile anuale.

Dar creditorii analizează o rand de factori pentru a impulsiona dacă sunteți eligibil și dacă puteți gestiona rambursările împrumutului. Domeniile pe orisicine creditorul le samite a masura includ:

 • Scorul de autoritate personalicesc. Unii creditori oferă soluții de finanțare proprietarilor de afaceri cu probleme de autoritate cu scoruri în anii 500 și 600, dar vin cu rate ale dobânzii mai extinde pentru a a echilibra riscul. Creditorii cu cerințe de autoritate relaxate atât de scăzute tind să fie creditori online. Dacă aveți impozit imediată de un împrumut pentru startup, vă puteți îmbunătăți scorul de autoritate personalicesc prin creșterea limitei cardului de autoritate și achitarea datoriilor.
 • Scorul de autoritate de afaceri. Creditorul samite arunca o curiozitate spre ratingului dvs. de autoritate dacă ați început inca să construiți autoritate pentru afaceri. Cu toate acestea, istoricul dvs. de autoritate personalicesc este de narav mai vajnic pentru creditorii de afaceri umili, mai rafinat apoi când identic vă începeți afacerea.
 • Asigurare personala. Cu împrumuturile de afaceri, de multe ori musai să oferiți o garanție personală. Această garanție afirmă că veți a restitui împrumutul din bunurile dumneavoastră personale dacă afacerea nu este în sarcina de plată și nu samite a restitui împrumutul. Cest deala vă a alipui praviliceste pe cârligul pentru împrumutul dvs. de afaceri.
 • Scopot în afaceri. Nu este neobișnuit ca creditorii băncilor să solicite doi sau mai mulți ani de experiență în afaceri pentru a se a eticheta pentru un împrumut. Cest deala este suspect dacă nu v-ați lansat încă, așa că plauzibil vă va fi mai corect cu un datornic online orisicine a spori finanțarea startup-urilor. Mulți creditori online pot obliga un minimal de șase luni de funcționare, în masura ce poate câțiva oferă împrumuturi startup-urilor cu trei luni sau mai puțin de afaceri.
 • Venituri anuale. Creditorii au, de astfel, criterii de sosit minimal pe orisicine proprietarii de afaceri musai să le îndeplinească pentru a se a eticheta pentru finanțare. Mulți creditori doresc să vadă că afacerea dvs. are venituri anuale de la 100.000 la 250.000 USD, creditorii online necesitând cele mai îngăduitoare sume de sosit. Unii creditori conj PayPal trec sub aiest pelvis de sosit.
 • Obligații de credinta: Datoriile tale actuale depășesc activele tale sau sunt gestionabile? Creditorii vă vor investigatie datoria pentru a impulsiona dacă vă puteți ingadui mai multe datorii. Puteți a cerceta aiest deala unic cu un calculator electronic pentru raportul datorie-active. Ei pot a masura, de astfel, litera de invelire a serviciului datoriei companiei dvs., orisicine ia în considerare profitul net împărțit la datoria anuală.

4. Comparați creditorii

Când căutați de daca să obțineți un împrumut pentru afaceri pentru startup, creditorii online oferă de narav cele mai extinde șanse de incuviintare, dar ar a se impune să comparați împrumuturile de la toate tipurile de creditori, inclusiv cele tradiționale.

Nu examinați poate ratele dobânzilor, termenii și sumele împrumutului fiecărui datornic. Aprofundați evaluând procesul de doleanta, timpii de finanțare și comisioanele pe orisicine le veți suferi prin a a fauri afaceri cu creditorul. Dacă puteți, precalificați-vă pentru a a atesta dacă împrumutătorul este o opțiune și cât samite a fi împrumutul pentru startup.

Unii dintre cei mai buni creditori de împrumuturi de afaceri pentru startup includ:

Datornic Scopot minimal în afaceri
Taycor Financial 3 luni
Pecuniar 2 luni
Plauzibil 6 luni
Fondul de oportunitati Accion 12 luni
PayPal 3 luni
bancnota Americii 6 luni pentru a rigla de autoritate garantată în lichid
Busolă SMB 6 luni

5. Adunați documente și aplicați

Când sunteți ispravit să aplicați, va a se impune să adunați documentația de împrumut pentru un împrumut de afaceri de purces, inclusiv aceste documente:

 • Informații personale, cum ar fi numele, expedia și numărul de aparare socială
 • O duplicat a licenței de afaceri a companiei dvs. și a documentelor de creare din statul dumneavoastră
 • Numărul de recunoa a angajatorului (EIN) al companiei dvs.
 • Un schita de afaceri orisicine ingloba previziuni financiare și o detaliere a modului în orisicine veți circula veniturile împrumutului
 • Recomandare de împrumut de afaceri, subliniind de cât aveți impozit și planificați rambursarea
 • Declarații fiscale de afaceri și personale din ultimii trei ani Încasări din plățile fiscale trimestriale
 • Bilanț
 • Situațiile fluxurilor de lichid
 • Declarații de castig și dispa-ritie
 • Până la un an de extrase de socoteala bancare recente
 • Extrase bancare personale
 • Programul datoriilor de afaceri
 • Facturi restante dacă se aplică pentru factoring de facturi
 • Asigurare personala

Rețineți că această listă nu este completă. Dacă este fezabil, contactați creditorul în anticipat și întrebați catre cerințele de informatie pentru a a ocoli sughițurile în procesul de executare.

Invatatura de bancă

Un schita de afaceri corect elaborat nu vă oferă poate o revista de ruta drept victorie. De astfel, samite emotiona creditorii, crescând fezabil șansele de a fi acceptat pentru finanțare. În mod mintal, va a infatisa detaliile necesare pentru a a masura dacă afacerea samite a propasi și veniturile anuale potențiale.

Ce musai să faceți dacă sunteți respins pentru un împrumut pentru startup

Înainte de a renunța sau de a frâna nouar dvs. treaba, contactați creditorul și întrebați-vă catre motivul pentru orisicine împrumutul dvs. de afaceri a fost refuzat. Probabil fi rezultatul unor informații contradictorii din aplicație sau o problemă legată de autoritate. Fitecum, veți ști ce este trebuincios pentru a vă îmbunătăți șansele a exista viitoare când aplicați.

De astfel, puteți a utiliza cu un datornic orisicine are cerințe mai blânde pentru a vă a testalui norocul. Sau puteți aștepta și a utiliza din nou la același datornic la o dată ulterioară.

Alternative de împrumut pentru startup

Dacă aveți impozit de un împrumut pentru startup cât mai curând fezabil sau preferați să explorați alte opțiuni pentru a vă finanța nouar treaba, luați în considerare aceste alternative:

 • Granturi pentru afaceri. Puteți a utiliza pentru finanțare gratuită prin granturi federale, de tara sau locale pentru afaceri, permițându-vă să obțineți finanțare pe orisicine nu musai să le rambursați. Va a se impune să îndepliniți calificările pentru grant, iar finanțarea nu este garantată sau rapidă. Va a se impune să concurezi cu alte afaceri și să-ți prezinți afacerea investitorilor ca fatalitate a competiției.
 • Utilizați o platformă de crowdfunding. Creează o campanie folosind o platformă de crowdfunding, cum ar fi Kickstarter sau Indiegogo, pentru a strânge bani pentru nouar ta treaba. În funcție de tipul campaniei dvs., donatorii pot a capata capitaluri proprii în afacerea dvs., o recompensă sau o reinturnare cu dobândă în masura. Veți plăti o taxă pentru a circula serviciile de crowdfunding.
 • Împrumută de la imprieteni și rude. De astfel, puteți strânge fondurile de orisicine aveți impozit pentru a începe din rețeaua personală. Este fezabil să se asigure împrumuturi fără dobândă sau fără dobândă fără a sări prin cercuri. Cu toate acestea, vă puteți a hodorogi relațiile dacă întârziați sau nu plătiți.
 • Utilizați un multime de autoritate de afaceri. Dacă aveți un autoritate bun sau admirabil, este fezabil să aveți bafta să obțineți un multime de autoritate pentru afaceri umili, expres dacă sunteți la început. Aprobarile se bazează de narav pe scorul de autoritate al deținătorului cardului, iar procesul de executare este vartos mai puțin implicat. Totuși, această formă de finanțare are un hrana mai amplu, cu excepția cazului în orisicine obțineți un multime de autoritate cu o dobândă introductivă și plătiți soldul înainte de încheierea perioadei fără dobândă.
 • Atingeți economiile personale. Utilizarea propriilor fonduri pentru a-ți începe afacerea ar a se cuveni funcționa, dar această strategie este riscantă. Nu veți plăti nicio dobândă, deoarece folosiți proprii bani. Acestea fiind spuse, epuizarea rezervelor de lichid vă samite a prejudicia finanțele dacă startup-ul eșuează.
 • Utilizați un împrumut personalicesc în scopuri comerciale. Dacă nu vă calificați pentru un împrumut de afaceri, puteți obține un împrumut personalicesc pentru a vă finanța afacerea. Dezavantajul este că aiest împrumut vă a fauri, de astfel, personalicesc raspunzator pentru rambursarea împrumutului. Va a se impune să verificați dacă puteți circula fondurile pentru afaceri, deoarece unele împrumuturi personale restricționează valoare absoluta în orisicine puteți circula fondurile.

Perspectivă bancară

Împrumuturile pentru startup sunt utile, deoarece puteți obține finanțare fără a poseda impozit de vartos masura în afaceri. Dar dacă nu ai surse stabilite de sosit, s-ar a se cuveni să te tortura să plătești datorii până când afacerea ta va începe.

Incheiere

Obținerea unui împrumut pentru afaceri este similară cu obținerea unui împrumut de afaceri stas, cu excepția faptului că sunteți în căutarea unui datornic orisicine să fie intim cu companiile orisicine nu au vartos masura pe piață. Apoi când decideți orisicine datornic este cel mai bun, va a se impune, de astfel, să evaluați de câtă finanțare aveți impozit și eligibilitatea dvs.

Câteva moduri de a a determina cât îți poți ingadui este să analizezi bugetul afacerii tale și obligațiile datoriei. Puteți a determina raportul datoria-venit al afacerii dvs. și litera de invelire a serviciului datoriei. Atunci, puteți stapani ce împrumuturi se potrivesc scopului dvs. pentru finanțare, cum ar fi o zigzag de autoritate pentru acoperirea cheltuielilor operaționale sau un împrumut imobil pentru a umple achiziționarea unei clădiri.

Cu toate acestea, este fezabil să vi se refuze un împrumut pentru afaceri deoarece sunteți un startup. Dacă nu vă calificați pentru finanțarea tradițională prin datorii, luați în considerare surse alternative de finanțare, cum ar fi un grant pentru afaceri, un împrumut personalicesc sau crowdfunding. Este obișnuit ca întreprinderile înființate să folosească surse alternative de finanțare, inclusiv propriile finanțe personale.

Întrebări frecvente

CITIT  Găsirea partenerilor potriviți pentru a vă propulsa viziunea de afaceri

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe