Sunday, April 21, 2024

Cum să obțineți finanțare pentru a începe o afacere

Acțiune

Recomandări elucidare

 • Există o diversitate de surse de finanțare pe fiecine le puteți a servi pentru a începe o tamja, cum ar fi crowdfunding, granturi pentru afaceri sau un împrumut pentru afaceri

 • Finanțarea fără datorii vă ajută să obțineți finanțare pentru o tamja fără să plătiți dobândă sau să vă asumați potențial cantități impauna de datorii

 • Finanțarea prin datorii vă ajută să obțineți finanțare printr-un împrumut pentru afaceri, dar eventual fi mai impovarat de obținut pentru startup-uri

Totul începe cu o consideratie de afaceri de aur pentru un materie pe fiecine piața nu l-a văzut încă sau cu o insarcinare de a a ocroti clienții cu o treaba presantă. Pasul unu termina.

Dar asasi ai treaba de finanțare pentru a-ți a porni ideea.

Pentru a obține finanțare pentru a începe o tamja, aveți două opțiuni principale de finanțare: finanțare fără datorii și finanțare prin datorii. Finanțarea prin datorii folosește un împrumut pentru afaceri pentru a vă a ocroti să obțineți finanțare, în etate ce finanțarea cu datorii nulitate utilizează finanțare din alte surse, cum ar fi investitorii.

Puteți începe o tamja cu bani cât mai puțini de 12.000 USD, deși unele tipuri de afaceri costă mai greu. Din păcate, deoarece fluctuațiile actuale ale pieței și inflația îngreunează afacerile să pornească, este probabil să aveți treaba de o combinație de surse de finanțare pentru a darui afacerii dvs. mancare de fiecine are treaba pentru a obține reusita.

Ce este finanțarea fără datorii?

Finanțarea cu datorii nulitate se referă la obținerea de finanțare pentru o tamja fără a plăti dobândă. Nu fuga că economisești bani în dobândă, deoarece nu este un împrumut de afaceri. Dar principalul castig este că eviți riscurile contractării unui împrumut pentru a-ți finanța afacerea și ești neintemnitat să faci plăți fixe fiecine ar a astupa capitalul de mestesug.

Folosirea finanțării fără datorii nu înseamnă că vă renunțați la toată responsabilitatea pentru a obține un afacere pentru a plăti finanțarea. Dacă obțineți finanțare fără datorii prin investitori, eventual fi indispensabil să vă verificați pentru a afișa cifre actualizate ale veniturilor și distinct să le plătiți o dota din afacere.

Tipuri de finanțare fără datorii pentru a începe o tamja

Finanțarea fără datorii intinde să provină din surse alternative de finanțare, deoarece creditorii nu oferă împrumuturi fără dobândă. Modalități de a obține finanțare fără datorii:

Bootstrapping

Bootstrapping-ul are loc apoi când începeți o tamja folosind resurse externe minime, inclusiv fără împrumuturi pentru afaceri, finanțare prin capitaluri proprii sau investitori. În multe cazuri, aceasta înseamnă că finanțați afacerea din resurse personale, cum ar fi economii personale și echipamente de acasă.

Bootstrapping-ul este mijlociu în lumea startup-urilor. Potrivit Raportului 2023 al Rezervei Federale privind firmele nonemployer, 80% dintre startup-urile cu angajați folosesc economiile personale pentru a-și finanța ideea de afaceri. În mod apropiat, 76% dintre startup-urile fără angajați folosesc economiile personale.

Ideea este de a menține cheltuielile generale minime, asemenea încât afacerea să profite cât mai greu probabil. Vă puteți a se bizui pe efortul dvs. pentru a a efectua afacerea să reușească, cateodata titluit esential de transpirație. Dezvoltarea unei afaceri prin bootstrapping eventual arăta asemenea:

 1. Începeți afacerea. Începi o tamja secundară în etate ce lucrezi la un loc de muncă obișnuit. Puteți a servi economii personale sau granturi guvernamentale sau private pentru a succeda afacerea.
 2. Afacerea devine autonomă. Puteți a randui economiile personale sau reinvestiți veniturile în instrumente fiecine vor indoi o rentabilitate colea imediată a investiției. Continuați să faceți vânzări sau să oferiți servicii până când afacerea obține afacere.
 3. Proprietarul a stapani afacerea cu normă întreagă. Odată ce afacerea este profitabilă, poți a fixa să renunți la 9-5 și să investești tot timpul tău în dezvoltarea afacerii. Obținerea unui calauza de afaceri aoace vă eventual a ocroti să luați decizii importante fiecine accelerează creșterea.
 4. Proprietarul crește afacerea. Pentru a vă a intinde afacerea, va a se cadea să executați strategii fiecine să sporească vânzările sau performanța. Puteți cumpăra echipamente noi, puteți inventa campanii de marketing sau puteți a primi angajați pe scară largă. În aiest clipita, obținerea unui împrumut pentru afaceri vă eventual infuza afacerea cu esential nou pentru a a randui în aceste strategii.

Perspectivă bancară

Dacă vrei să-ți demarezi afacerea, vei poseda treaba de economii personale. În mod mintal, aiest mestesug ar fi în picler față de economiile dvs. de urgență – fiecine ar a se cadea să acopere cel puțin șase luni de cheltuieli. Cu toate acestea, raportul anual al economiilor de urgență al Bankrate a constatat că 22% dintre adulții din SUA nu au bogat economii de urgență, iar 30% au bogat unele economii de urgență, dar mai puțin decât ar masca cheltuielile de trei luni, din mai 2023.

Dacă ești tu, s-ar a se cadea să ai treaba de etate pentru a-ți a temeia contul de economii înainte de a-ți începe afacerea. Odată ce afacerea dvs. este deschisă și funcționează, nu uitați să începeți economii de urgență pe măsură ce aduceți venituri pentru a a ocroti la înfruntarea suișurilor și coborâșurilor deținerii unei afaceri.

Finanțarea prin esential subiectiv

Finanțarea prin esential subiectiv vă ingadui să obțineți finanțare de la investitori prin vânzarea acțiunilor afacerii dvs. Deși ați a se cadea reclama un număr mic de acțiuni multor persoane, de treaba veți darui investitorilor o sumă potop de esential subiectiv. Cest mestesug le oferă un potential inalt al investiției și vă oferă un esential simptomatic pentru a vă începe afacerea.

Finanțarea prin esential subiectiv eventual reveni din:

 • Investitori înger. Investitorii înger sunt persoane cu un potop camata pentru afacerea dvs. Aceștia sunt deseori foști antreprenori cu un cronologic de reusita pe fiecine să ți-o ofere în schimbul unei mize impauna în afacerea ta.
 • Firme de esential de primejdie. Capitaliștii de primejdie sunt instituții financiare fiecine investesc în afaceri promițătoare în stadiile incipiente. Acestea pot a lua în mijlociu resurse de la mai mulți investitori sau corporații, cum ar fi fondurile de pensii sau companiile de asigurări. Deoarece VC-urile pun resurse semnificative în tamja, ei caută afaceri cu potențial inalt de creștere. Acestea pot cuprinde companii fiecine oferă un materie neasemanat sau într-o industrie cu creștere potop, cum ar fi companiile de tehnologie.
 • Ofertă publică inițială (IPO). De intocmai, puteți alege să oferiți publicului acțiuni ale companiei dvs. printr-o ofertă publică inițială. Cest mestesug se a efectua de treaba apoi când compania generează venituri semnificative, deoarece eventual darui mai multă încredere acționarilor profituri. IPO-urile vă ajută să generați esential în etate ce distribuiți pachetul de acțiuni din afacerea dvs. către investitori individuali și instituționali, cum ar fi fondurile mutuale.

Granturi pentru afaceri

Un grant pentru afaceri este cinevasilea dintre puținele tipuri de finanțare pentru afaceri fiecine nu necesită rambursarea fondurilor. Multe subvenții pentru afaceri provin din surse guvernamentale la fitece etaj, de la federativ la restaurant. Dar vă puteți a face prin corporații private sau organizații nonprofit.

Dezavantajul: de treaba musai să concurezi cu alte afaceri eligibile pentru grant. Organizația de grant vă eventual suscita să trimiteți un nivel de afaceri amanuntit sau distinct să vă prezentați afacerea în oblu sau prin terminal.

De intocmai, musai să aveți răbdare să obțineți fonduri de grant – termenele sunt deseori repartizate pe mai multe luni pentru a ingadui multor companii să aplice. Îți sporești șansele de a obține premiul cu cât cerințele de grant sunt mai înguste, cum ar fi aplicarea pentru granturi pentru întreprinderile minoritare.

Crowdfunding

Crowdfunding vă ingadui să obțineți finanțare pentru afacerea dvs. în sume a se micsora de la investitori privați. Dar eventual a iesi greu mai sofisticat decât o simplă campanie de strângere de fonduri.

Recomandabil The Crowd Destin Center, peste-soare 50,7 miliarde de dolari au fost strânși prin crowdfunding din 2014. Aduna mijlocie pe fiecine investitorii o acordă pentru proiectele finanțate sadea este de 589 de dolari. Dintre aceste proiecte, întreprinderile a se micsora strâng în mijlocie 200.848 USD.

Iată o interes la trei tipuri de crowdfunding fiecine vă pot a ocroti să evitați să vă asumați datorii.

Crowdfunding pentru donații

Crowdfunding pentru donații este crowdfunding în cea mai simplă formă. Descrieți potențialilor investitori ideea dvs. de tamja sau proiectul pe fiecine îl întreprindeți. Soliciți donații pentru a finanța proiectul, iar investitorii donează din bunăvoință personală pentru a-ți a privi afacerea reușită. Cu aiest tip de crowdfunding, nu veți darui nicio recompensă materială investitorilor.

Recompensele crowdfunding

Rewards crowdfunding solicită investiții în proiectul dvs. în schimbul unei recompense. Simbrie ar a se cadea să se potrivească cu nivelul de investiții pe fiecine oamenii îl fac în afacerea dvs., cum ar fi swag pentru donații a se micsora sau produsul în sine pentru donații de dimensiuni medii până la impauna. Nu fuga că eviți să plătești dobândă cu aiest tip de crowdfunding, dar nici nu dai de stapanire deasupra afacerii tale.

Crowdfunding cu esential subiectiv

Equity crowdfunding vă ingadui să strângeți fonduri pentru a începe o tamja prin vânzarea acțiunilor din afacerea dvs. către investitori privați. Investitorii cumpără de treaba un număr mai mic de acțiuni cu esential subiectiv decât ar cumpăra cu finanțare prin esential subiectiv. Această opțiune vă ajută să păstrați proprietatea majoritară și controlul deasupra companiei dvs. în etate ce obțineți finanțarea de fiecine aveți treaba. Dar va a se cadea să respectați reglementările SEC, cum ar fi lucrul cu o platformă de crowdfunding înregistrată de SEC.

Prietenii si familia

Potrivit Raportului 2023 privind firmele nonemployer, 38% dintre startup-uri cer bani de la imprieteni și samanta pentru a-și începe afacerea. Această rețea strânsă vă eventual darui proptea banesc și încurajare pentru a vă menține justificat în primele etape ale afacerii dumneavoastră. Este probabil să trebuiască sau nu să le rambursați, în funcție de acordul dvs. cu erou fiecine vă împrumută bani.

Ce este finanțarea prin datorii?

Finanțarea prin datorii este actul de fo-losinta a datoriilor pentru a strânge esential pentru inițiative de creștere a afacerii, cum ar fi cumpărarea de echipamente sau imobile sau crearea unui materie nou. Cu finanțarea prin datorii, încheiați un intelegere de împrumut cu un datornic pentru a a inapoia totalitate împrumutată cu dobândă sau comisioane. Plățile dvs. au de treaba o limită de etate și pot fi pe hotar ingust, cum ar fi doi ani, sau pe hotar alungit, cum ar fi 10 ani.

În loc să vă folosiți ideea de afaceri pentru a a avansa investițiile, finanțarea datoriilor se bazează pe finanțele dvs. și pe istoricul de ascendent. Deoarece nu aveți ascendent de afaceri acumulat, creditorii se vor a se privi la istoricul dvs. de ascendent particularnic. De treaba, ei stabilesc un scor minimal de ascendent între 600 și 670, așa că va a se cadea să căutați creditori fiecine vă acceptă nivelul de ascendent.

De intocmai, este probabil să trebuiască să așteptați pentru a a temeia o bază de venituri înainte de a obține un împrumut de afaceri. Mulți creditori necesită venituri de cel puțin 100.000 USD și șase luni sau mai greu în afaceri, deși unii creditori necesită mai puțin etate.

Perspectivă bancară

Un calculator electronic de împrumut pentru afaceri vă eventual a ocroti să determinați dacă finanțarea prin datorii este potrivită pentru dvs. Introducând termenul împrumutului și totalitate dobânzii, puteți a privi plățile lunare estimate ale împrumutului.

Tipuri de finanțare prin datorii pentru a începe o tamja

Atâta etate cât vă calificați, puteți obține colea fiecare tip de finanțare prin datorii pentru a vă finanța startup-ul. Dar, în primele etape ale afacerii, este cel mai plauzibil să vă calificați pentru:

Credite a se micsora

Un microîmprumut este un împrumut la hotar oferit în împrumuturi a se micsora, cum ar fi 50.000 USD. Microcreditele sunt de treaba orientate către întreprinderile a se micsora fiecine nu se califică pentru împrumuturi tradiționale pe hotar, cum ar fi startup-urile sau afacerile cu venituri a se micsora. De intocmai, se pot a polariza deasupra afacerilor din comunitățile defavorizate, cum ar fi proprietarii de afaceri minoritari.

În etate ce mulți creditori oferă împrumuturi la hotar în dimensiuni a se micsora, microcreditorii limitează sumele împrumutului mai a se micsora decât creditorii tradiționali. Microcreditanții pot darui, de intocmai, proptea nefinanciar, cum ar fi educație și mentorat, pentru a vă proiecta afacerea la următorul etaj.

Programul de microcredite al Small Business Administration este cea mai cunoscută opțiune oferită prin microcreditori aprobați de SBA. Alte exemple de microcreditori sunt Kiva, o platformă hibridă de împrumut peer-to-peer și crowdfunding și Accion Opportunity Tocator, un microcreditor lamurit către întreprinderi defavorizate.

Carduri de ascendent de afaceri

Cardurile de ascendent pentru afaceri funcționează cumsecade pentru finanțarea unui startup dacă doriți să acoperiți cheltuieli a se micsora pentru o perioadă scurtă de etate sau să mențineți fluxul de lichid. Emitentul cardului de ascendent adaptează a rigla de ascendent la o limită considerată adecvată pentru istoricul dvs. de ascendent.

Celălalt castig al unui stol de ascendent de afaceri este că plătiți poate dobândă pentru sumele pe fiecine le cheltuiți și fuga dacă nu plătiți întreaga caracter în fitece lună. Dacă plătiți sadea, veți innebuni o perioadă de grație de cel puțin 21 de zile de la veleat primirii facturii până la scadența plății. Nu veți plăti dobândă în această perioadă de grație, așa că este ca și cum ați innebuni un împrumut netrebuin-cios pe hotar ingust.

Majoritatea cardurilor de ascendent de afaceri necesită un scor particularnic FICO de 670 sau mai potop. Dar puteți găsi carduri concepute pentru cei cu un cronologic de ascendent adevarat sau sfrijit. De chip, Spark 1% Classic oferă bani înapoi pentru achizițiile de zi cu zi și fără taxă anuală, picler că este un stol negarantat fiecine acceptă ascendent just.

Perspectivă bancară

Un investigatie Bankrate privind datoria cardului de ascendent a constatat că mai mulți deținători de carduri de ascendent dețin un clina de la o lună la alta: 49% în brumarel 2023, față de 39% în 2021. Menținerea unui clina de la lună la lună înseamnă că mai mulți deținători de carduri plătesc dobândă și acumulează datorii. Când începeți o tamja, gestionarea datoriilor afacerii dvs. este o cerinta pentru a vă a siguripsi finanțe sănătoase. În caz opus, ai a se cadea gata într-un crug de datorii, ceea ce a efectua dificilă extinderea și dezvoltarea afacerii tale

Împrumuturi pentru startup

Un împrumut pentru startup eventual fi fiecare împrumut utilizat pentru a finanța cheltuielile de porneala. Unii creditori oferă împrumuturi fiecine vizează oblu startup-urile, de treaba împrumuturi pe hotar ingust cu cerințe de împrumut îngăduitoare. Alți creditori își reduc calificările standard de stat pentru împrumuturi pentru a întâmpina afacerile înființate.

De chip, ar a se cadea forta poate trei până la șase luni de preocupare. Dar pentru a a cumpani riscul subsidiar de a a darui împrumuturi unui startup, creditorii pot darui dobânzi mai impauna decât cei cu un cronologic de reusita.

Perspectivă bancară

Împrumuturile SBA pot fi un tip priceput de finanțare prin datorii pentru startup-uri. Până asasi, în anul fiscal 2024, creditorii aprobați de SBA au acceptat împrumuturi SBA 7(a) de 3,4 miliarde de dolari pentru startup-uri. Acesta potrivit datelor extrase din raportul săptămânal de imprumutare al SBA.

Tipuri de împrumuturi pentru startup

Câteva tipuri de împrumuturi pentru afaceri sunt în mod uniform prietenoase cu startup-urile, dar criteriile pentru a obține împrumutul sunt încă diferite de la datornic la datornic. Tipuri de împrumuturi de analizat:

 • Credite pe hotar. Băncile și creditorii online pot darui finanțare pentru startup printr-un împrumut de afaceri pe hotar ingust. Dar băncile tradiționale au deseori cerințe stricte de eligibilitate, cum ar fi solicitarea unui an sau doi în afaceri și ascendent solid. Este probabil să puteți obține mai ușor un împrumut pe hotar desigur, fiecine este un împrumut desigur de active bunaoara imobiliare sau echipamente.
 • Linii de ascendent de afaceri. Asemanator unui stol de ascendent, o straif de ascendent pentru afaceri ajută întreprinderile a se micsora să refolosească aceeași straif de ascendent în etate ce rambursează împrumutul. Restrange de ascendent este stabilită la o sumă rezonabilă pentru ca proprietarul de afaceri să o poată a inapoia pe a se bizui istoricului său de ascendent. Limitele de ascendent pot fluctua între 1.000 USD și 250.000 USD.
 • Imprumuturi de echipamente. Împrumuturile pentru echipamente vă oferă avantajul de a poseda un sustinut substanțial vacant pentru a susține împrumutul – echipamentul pe fiecine îl cumpărați. Din aiest argument, startup-urile au șanse mai impauna să fie aprobate pentru un împrumut de echipamente.

Crowdfunding cu datorii

Crowdfundingul prin intermediul unor platforme bunaoara Kiva implică atragerea multor persoane private să investească în afacerea dvs. De treaba, așteptările pentru aiest tip de finanțare sunt că veți a inapoia totalitate investită cu dobândă. Este o plasă între o campanie de crowdfunding și un împrumut pentru afaceri. Deoarece aiest tip de crowdfunding musai să respecte reglementările federale, va a se cadea să utilizați o platformă aprobată de SEC pentru a finanța participanți în aiest fel.

Campania durează de treaba câteva săptămâni pentru a incanta investitori. Atunci, veți executa plăți lunare cu dobândă pentru o perioadă determinată. Termenele de inapoiere pot construi de la șase luni la câțiva ani.

Invatamant

De-a lungul călătoriei tale de porneala a afacerii, ține gand aceste opțiuni de finanțare, deoarece majoritatea afacerilor de reusita au treaba de mai multe runde de finanțare înainte de a a iesi autonome. Strângerea de fonduri pentru a începe o tamja nu este un pricina neasemanat și eventual a iesi multilateral dacă strângi bani prin investitori. Este probabil să fie treaba să utilizați o combinație de finanțare fără datorii și finanțare prin datorii pentru a a porni afacerea dvs.

Întrebări frecvente

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe