Sunday, April 21, 2024

Cum să nu vă mai faceți griji și să vă protejați de recesiune venitul liber profesionist

Acțiune

Te trezești învârtindu-te în disc, întrebându-te ce să faci pentru a-ți dezvolta cariera independentă?

Există multă neprecizie și babilonie colo. Este normal să vă faceți ingriji pentru ceea ce se întâmplă numaidecat, ce se va întâmpla în urmare și ce se va întâmpla sarpe un an.

Dar să stop și să-ți faci ingriji pentru tot ceea ce nu îți va plăti facturile. Dreapta?

Am o cunostinta bună – poți a prelungi să câștigi ca freelancer într-o criza. Știu, pentru că mi-am etate afacerea independentă de la 60.000 de dolari pe an la 100.000 de dolari în ultima criza, în anii 08-2010.

Există doi pași lauda pentru ca cest mestesug să se întâmple. În intaiul rând, musai să câștigi jocul „capului” și să nu mai irosești energia cu îngrijorarea. În urmare, musai să înțelegi incotro este cazna și să mergi după ea.

Ești invar să-ți reacționezi freelancerul? Să mergem.

Cum să nu vă mai faceți griji și să vă protejați de recesiune venitul liber profesionistCum să nu vă mai faceți griji și să vă protejați de recesiune venitul liber profesionist

De ce îți faci ingriji și cum să te oprești

Îngrijorarea este cevasilea ce facem apoi când nu luăm măsuri pentru a ne a solutiona problemele. De model, în ultimele săptămâni, am auzit aceste comentarii:

„Clientul meu ancoră a pus proiectul nostru pe „pauză” – iar numaidecat sunt îngrijorat că mă vor lăsa!”

SAU

„Am o plată restante numaidecat, dar mi-e teamă să contactez clientul în cest semantica.”

Aceștia sunt freelanceri oricine sunt prinși într-un crug de îngrijorare și simtamant de neputință. Viața li se întâmplă și ei sunt speriați. Sunt înghețate pe loc.

Nu așa te descurci în vremuri grele.

Singura constantă în viață este schimbarea. Iest mestesug a fost întotdeauna adevărat, dar este ușor de nepomenit în perioadele de boom.

Dacă stop și îți faci ingriji – în loc să dimensionezi situația și să treci la acțiune – este timpul să schimbi valoare absoluta în oricine îți petreci timpul. Știu, se simte înfricoșător. Este mai ușor să stop și să te sperii în liniște și să nu faci fleac.

O preschimbare clarificare a mentalității te va a ajutora să nu fii agatare în această groapă de inacțiune și îngrijorare.

Freelancerul tare la criza nu ia fleac de la sine înțeles

Element autohton de acțiune: Nu vă mai temeți că veți întâmpina probleme de rulaj sau de plată de la clienții existenți din mobil COVID-19 și recesiunea pe oricine o provoacă – și începeți să vă pregătiți pentru acesta.

Nu te a se stidi. Fi gatit.

În ultima criză, am trecut orisicare cumparator pe oricine îl aveam, oarecare câte oarecare. Nu am fost șocată pentru că știam că clienții independenți vor pofti și vor accepta. Așa că am reușit să trec imediat în acțiune și să-mi reconstruiesc integral baza economica de clienți și nu fuga.

Când vine schimbarea, dacă o accepți ca pe o sectiune normală a vieții, poți confectiona față ei.

Dacă încă deplângi ceea ce a fost – dorind și sperând că te vei suscita mâine și vom fi din nou în „ori de invar” – pierzi ritmica prețios oricine ar a se cadea fi lesinat găsind clienți.

Pentru a fi mai pregătit și a a scoate grijile, permiteți-mi să vă ofer o imagine de reglaj rapidă a ceea ce se întâmplă.

Ce se întâmplă într-o agonisita în jos

Să aruncăm o aspect la ceea ce sa întâmplat în ultima criza – ce se întâmplă cu afacerile în vremuri grele. Puteți spiona o duium sectiune din cest mestesug oricine se întâmplă inca în această criza:

 • Vor fi învingători și învinși (NU toți învinși – nu cumpărați în întuneric colo!). Unele industrii boom; alții sunt morți. Finanțe, produse alimentatie și canabisul pravilnicesc sunt taman trei exemple de sectoare câștigătoare în momentul modern.
 • Dacă urmăriți banii (oricine este autorizat pentru acele împrumuturi de ocrotire și ce afaceri îi servesc pe cei bogați, pentru început), veți găsi companii oricine încă folosesc neintemnitat profesioniști.
 • Companiile oricine efectuează concedieri în masă vor cere deseori la neintemnitat profesioniști pentru a-și confectiona nevoie.
 • Platformele de masă prep Upwork vor fi invadate de începători, concurând pentru mai puține locuri de muncă. Şansele de reusire aoace vor scădea.
 • Ritmul schimbării se va a grabi – mai multe anulări, pierderi, verificări întârziate.
 • Freelancerii oricine fac marketing proactiv și statornic pentru industriile câștigătoare vor găsi cei mai mulți clienți.
 • Va data o oportunitate pentru începătorii oricine doresc să printre în afaceri ieftine, prep și pentru profesioniști cu experiență, cu o experiență puternică de nișă.

Adineauri că știi ce se întâmplă pe piață, poți să planifici acțiuni oricine te vor a ajutora să treci sarpe acesta. Știind că poți să prosperi și asasi să câștigi mai departe decât obișnuiai, ar cuveni să te ajute să fii fundamentat!

Cum să nu vă mai faceți griji și să vă protejați de recesiune venitul liber profesionistCum să nu vă mai faceți griji și să vă protejați de recesiune venitul liber profesionist

Cum să te promovezi în timpul unei recesiuni

Cea mai bună regim de a vă pregăti este să vă creșteți marketingul proactiv, ferindu-vă de panourile publice de locuri de muncă și platformele de licitație, oricine vor fi depășite. Dar nu este ca și cum am a se cadea ieși la evenimente de networking.

Ce metode de marketing funcționează corect numaidecat? În ultimele câteva săptămâni, am observat un reusire substanțial pentru studenții mei de coaching cu aceste metode:

Conectați-vă pe LinkedIn și cereți recomandări. Luați în considerare cumpărarea unei luni de stadiu Premium și marketing pentru potențialii oricine v-au vizualizat profilul.

 • A mana e-mailuri de prezentatie câștigătorilor vizați.
 • Reconectați-vă cu colegii și clienții din turmentat.
 • Prezentați lucrări de complinire independente companiilor oricine fac imprimat pentru posturi cu normă întreagă.
 • Organizați cursuri online gratuite sau ieftine oricine vă vând serviciile.
 • Aveți o vânzare pentru a starni luare-aminte. Oferă o micsorare următorilor trei clienți, de model.
 • Oferă consultații gratuite și atunci transformă-le în clienți.
 • Creați un buletin informal de înscriere și promovați clienții potențiali.
 • Organizați evenimente de rețea virtuală – toată lumea cunoaște amfitrion.

Invatamant

Îngrijorarea este inutilă și te pesemne a obladui într-o spirală de gândire negativă. Când te simți îngrijorat, întreabă ce pas proactiv ai a se cadea confectiona pentru a-ți a ramplasa situația.

Adună informații din-spre ce poți confectiona pentru a câștiga numaidecat ca freelancer. Apoi, a venit timpul!

Carol Tice desena blogul Make a Living Writing și este autoarea noii cărți electronice Freelancer tare la criza. Luați o transcriere gratuită AICI.

Cum să nu vă mai faceți griji și să vă protejați de recesiune venitul liber profesionistCum să nu vă mai faceți griji și să vă protejați de recesiune venitul liber profesionist

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe