Sunday, April 21, 2024

Cum să închidem deficitul bugetar al Californiei? Democrații plănuiesc să aibă un plan

Acțiune

Cei mai puternici trei democrați de la Capitoliul statului au ieșit miercuri cu un anunț neobisnuit. S-a sinteza la acesta: Ei sunt lucrând la un tarina de abordare a deficitului bugetar munte al statului prin luarea unor decizii de cheltuieli în această primăvară, cu numeros înainte de termenul limită din ciresar pentru adoptarea unui buget.

Dar nu au spus cât de numeros planul lor va închide deficitul – poate că va fi în intervalul de la 12 miliarde de dolari până la 18 miliarde de dolari – și nici nu au anumit ce reduceri vor a efectua.

Anunțul a fost neobisnuit, pentru că într-adevăr a afirmat ceea ce este clar – privind un pierdere de cel puțin 38 de miliarde de dolariguvernatorul Gavin Newsom iar liderii legislativi s-au tocmit de câteva săptămâni pentru a lua „acțiuni timpurii” – în rodul-pamantului ce au omis cele mai importante detalii. În mod regulat, când guvernatorul și amandoi lideri legislativi au făcut o declarație comună inspre bugetului, este pentru că au inavutit la un soglasuire de continut, așa că aiest anunț a fost mai vrednic de remarcat pentru ceea ce nu a spus decât pentru ceea ce a făcut.

„Planul de a contine un tarina” așa cum a descris-o colega mea Taryn Periodilustrează provocările fiecine urmează ca Newsom, Președintele Adunării Robert Rivas (D-Hollister) și Liderul Senatului Mike McGuire (D-Healdsburg) abordează ceea ce ar a se cadea fi cel mai amplu pierdere bugetar din istoria statului. Această primă fază trebuia să fie partea ușoară, făcând câteva ajustări bugetare fiecine sunt privitor nedureroase în comparație cu reducerile mai profunde fiecine ar a se cadea contine loc în această vară.

Citiți mai multe în articolul observator al lui Period: Newsom și Democrații anunță un tarina de reductie a deficitului bugetar nemarginit. Cum? TBD

Sunt Laurel Rosenhall, șefa biroului The Times din Sacramento. Înainte de a a veni în restul știrilor săptămânii, o actualizare rapidă de planificare:

Împreună cu colegii mei din redacția LA Times, am cultivat la câteva planuri interesante de a actualiza buletinele noastre de politică pentru aiest an electoral. Ediția de astăzi a California Politics este ultima de mine. Ne vom lua o săptămână liberă și vom a se reflecta la căsuța dvs. de e-mail în prier cu un nou fizionomie și un nou scriptor. Îți aducere-aminte că va fi extraordinar.

Acusi, iată ce se mai întâmplă în politichie Golden State săptămâna aceasta:

Willie Brown la 90 de ani: Încă un profetic diplomatic

Columnistul George Skelton l-a întâlnit săptămâna aceasta cu Willie Brown, o legendă a politicii din California fiecine a făcut incurcatura ca intaiul parloar al Adunării Negre și intaiul elementar necuratenie din San Francisco. Brown a împlinit 90 de ani miercuri.

Skelton își amintește dupa rata de asigurare dată când l-a văzut pe Brown în Capitoliul statului și își amintește corect ce duce – o jachetă Nehru fiecine arăta o succesiune de razvratire împotriva culturii și, co-labora Skelton, „un insigna de încredere în sine și independență”.

„Brown nu a intrat în acele uși lauda de acaju ale Adunării în 1965 poate ca să se potrivească. În cele din urmă a făcut-o, dar mai numeros decât atât a condus, devenind cinevasilea dintre cei mai importanți lideri fixa din istoria Californiei”, co-labora Skelton.

Aceasta este o coloană grozavă fiecine încapsulează ascensiunea incredibilă a lui Brown de la o copilărie fiecine a poslusi într-o barbierie din Texas segregat până la culmile puterii din California. Este cuprins de anecdote din incurcatura fiecine arată mintea politică a lui Brown în acțiune – cum a câștigat puterea transformând inamicii în imprieteni.

Dă-i o descifrare: Taman și la 90 de ani și cu o aspect deteriorată, viziunea politică a lui Willie Brown rămâne de neegalat.

Delapida electorală, reală și suspectată

Nu a făcut știri uriașe când s-a întâmplat la începutul acestui an, ci fost madular al Consiliului Localnic Lodi Shakir Khan a pledat „nici un consimtamant” în carindar, la acuzații de infracțiune, inclusiv fraudă electorală, după ce Biroul șerifului din județul San Joaquin a fatis că a găsit 41 de buletine de vot sigilate și completate în incapere lui și circa 70 de persoane înscrise pentru a alege folosind expedia, numărul de telefon sau e-mailul său.

Presupusa schemă provine din candidatura lui Khan pentru Consiliul Localnic în 2020, explică reporterul Times Mackenzie Mays. Și, deși nu există nicio dovadă că ar fi cartonat de un uneltire mai culant de fraudă a alegătorilor – șeriful restaurant a spus că nu a avere „niciun lovire inspre niciunei alegeri statale sau federale dupa fiecine cunoaștem” – cazul a devenit combustibil în paranoia mai largă cu infatisare la securitatea alegerilor.

A atras atenția comentatorilor naționali conservatori, a supra-nutrit un categorie de activiști locali de dreapta, a semănat neîncrederea alegătorilor într-un chip diplomatic inca dezordonat și a împins județul să cheltuiască mii de dolari pentru măsuri de siguranta electorală, cum ar fi noi urne și camere de paza. lor. Mays etichetat împreună cu câțiva activiști locali preocupați de securitatea alegerilor în Super Marți și a oferit această zicala fascinantă:

Un om politic din Valea Centrală a fost inculpat de fraudă electorală. Conspirațiile de dreapta au receptionat controlul

Ține pasul cu politichie din California

Alegătorii aprobă Propunerea 1, revizuirea de către Newsom a sistemului de sănătate mintală din California
Concursul strâns inspre guvernului. Gavin NewsomMăsura obligațiunilor de 6,4 miliarde de dolari pentru a metamorfoza sistemul de sănătate mintală din California s-a încheiat în sfârșit miercuri, la mai placut de două săptămâni după alegerile primare. Deși oficialii electorali au până pe 12 prier pentru a confirma oficialitati rezultatele, Propunerea 1 a condus cu 50,2% din voturi apoi când pericol a fost convocată cu deasupra 7,5 milioane de buletine de vot numărate la standing național.

Securitatea frontierei ar a se cadea influența unii democrați din California – și controlul Congresului
Treizeci și șapte de democrați au votat la începutul acestei luni pentru Legea Laken Riley, fiecine ar a striga Departamentului de Secu Internă să rețină imigranții fiecine sunt arestați sub suspiciunea de infracțiuni legate de furat. O săptămână mai târziu, 14 democrați au votat pentru o rezoluție „fiecine denunță politicile de destupare a frontierelor ale administrației Biden”. Voturile ar a se cadea a se refrange valoare absoluta în fiecine democrații din locurile vulnerabile ale Congresului ar a se cadea împiedica atacurile oponenților fiecine spun că sunt blânzi cu infatisare la problemele imigrației și graniței.

Doi republicani se vor compara pentru a-l înlocui pe Kevin McCarthy în Valea Centrală din California
Alegătorii din Valea Centrală au selectionat doi republicani fiecine se vor înfrunta în mai pentru a a infatisa Valea San Joaquin în Parlament pentru restul fostului interpret. Kevin McCarthytermenul lui. Succesorul selectionat al lui McCarthy, madular al Adunării Vince Fong, va dezvolta la scrutinul electoral din mai. Cu cele mai multe buletine de vot numărate, șeriful din județul Tulare Mike Boudreauxun conservator al legii și ordinii, a spus că se aștepta să avanseze și el.

Reputatul Katie Porter a vorbi că regretă că a titluit primarul din California „contrafacut”
Declarația rep. Katie Porter a efectua curățenie după un glosa discutabil pe fiecine l-a făcut după pierderea ei în Senatul din California către colegul interpret democratic. Adam B. Schiff și republican Steve Garvey.

Convoi: Peste-auriu 30 de state au selectionat femei guvernatoare. Se va alătura California în sfârșit?
În 173 de ani ca federatie, California a avere 40 de guvernatori. Democrați, republicani, membri ai partidelor Unionist și Know-Nothing. Comercianți, avocați, foști primari. A culturist devenit vedetă de cinematograf. Două vedete de cinematograf, de fenomen. Dar niciodată o nevasta. Este un fenomen că iese în evidență ca Mijlocas Domeco-labora editorialistul Mark Z. Barabak.

Coloană: Știu pe care ar cuveni să aleagă Trump pentru vicepreședinte – și ea este explicit aoace, în OC
Columnistul Gustavo Arellano co-labora că suflet pe fiecine Trump ar cuveni să o aleagă pentru biletul său „nu se află pe radarul nimănui în afară de al meu” și pledează pentru primarul Huntington Beach. Gracey Van Der Mark.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe