Thursday, May 23, 2024

Cum să începi o afacere cu plăci de sarcuterie

Acțiune

Dacă ai o simt pentru a constitui lucruri iele și delicioase, o problema cu pleu de mezeluri posibil fi ideea potrivită pentru considera. Pornirea propriei afaceri cu trictrac de mezeluri nu necesită multe abilități culinare și puteți a executa cea mai larg bucata a muncii de acasă.

Plăcile de hant de mâncare corabier codos tot în meniuri și sunt la larg căutare pentru petreceri, nunți și alte evenimente. Aceste farfurii și platouri delicioase sunt umplute cu hant, brânză și alte gustări asortate. Cel puțin o jumătate de milion de oameni caută online termeni legați de „mâncăruri” în oricare lună, așa că, în anotimp ce cererea pentru cest tip de afaceri este în creștere, există încă o mulțime de oportunități de a începe propria problema locală și de a câștiga o jumătate de normă sau curat întreg. venita de anotimp.

Ce este o problema cu plăci de sarcuterie și cum funcționează?

Cum să începi o afacere cu plăci de sarcuterie.Cum să începi o afacere cu plăci de sarcuterie.

O problema cu pleu de sarcuterie se referă la crearea platourilor cu hant și brânzeturi oricine sunt aranjate asadar încât să arate la fel de cumsecade pe cât au pofta. Plăcile de hant de mâncare pot cuprinde o gamă largă de articole, cum ar fi salam, brânzeturi străine, măsline, legume, dips, murături feliate și multe altele.

La fel ca în cazul unei afaceri de catering, oamenii caută să comande plăci de hant de mâncare și platouri similare pentru aperitive pentru adunări prep petreceri, evenimente corporative, baby showers și nunți.

Dacă doriți, vă puteți ajusta plăcile la diferite a obliga alimentatie și gusturi personale, cum ar fi sortimente vegane sau fără gluten. Un alt seama este că vă puteți a negustori afacerea și puteți termina comenzile pentru clienți în propriul orar.

Cât de zdravan poți câștiga cu o problema cu plăci de sarcuterie?

Cât de zdravan câștigați va a atarna de piața dvs., de ingredientele pe oricine le aprovizionați și de prețul determinat. În anotimp ce unii proprietari de afaceri pot câștiga câteva sute până la câteva mii pe lună, alții au câștigat până la 100.000 USD în vânzări anuale.

Pentru a câștiga atât de zdravan, va cuveni să rezervați o mulțime de clienți și curat să aveți o echipă oricine să vă ajute, împreună cu câteva servicii suplimentare și oferte de produse.

Conform Asociației Internaționale de Charcuterievă puteți aștepta să taxați oareunde de la 29 USD la 100 USD+, în funcție de dimensiunea și selecția de arome.

  • Cutii/scânduri a descreste pentru hrănirea 1-3 persoane: 29 USD-67 USD
  • Cutii/scânduri medii pentru hrănirea 4-8 persoane: 45-129 USD
  • Cutii/tablete a intinde pentru hrănirea a codos 10 persoane: 99 USD-399 USD
  • Mese de pășunat pentru petreceri: 999 de mii de dolari

Cum să începi o problema cu plăci de hant de mâncare de acasă

Actualmente că avem o înțelegere de bază impotriva ce este o problema cu plăci de mâncare și cum funcționează, haideți să ne aprofundăm în câțiva pași practici pentru a vă a sprijini să începeți de acasă.

1. Evaluați piața din sector dvs

Începeți prin a a socoti piața din sector dvs. Cercetează-ți concurența și iata ce oferă aceștia și la ce prețuri. Cercetarea de piață vă va a da o conceptie impotriva ce caută clienții și impotriva cum să vă diferențiați de concurenții dvs.

De invar, vă recomandăm să contactați potențialii clienți și să le cereți feedback-ul cu cautatura la ideile dvs. Aceasta posibil cuprinde postarea în grupurile de prietenos mijloci locale pentru orașul sau județul dvs. sau crearea de panouri de pilda pentru stirpe și imprieteni. Donează o tablă cu gustări cuiva cu un eveniment perspectiva și atunci a pretenderisi conexiune inversa și recomandări sincere.

Exersarea și îmbunătățirea abilităților dvs. de asezare a plăcilor de hant este, de invar, esențială. Aiest treaba vă a ingadui să creați un lista de bucate și să determinați de fiindca să găsiți articole de cea mai bună natura. Este practicabil să fie dare să cumpărați anumite articole dintr-un aparte bolta alimentar sau în vrac utilizând cluburi de inmagazinare prep Sam’s Club sau Costco pentru a obține cele mai bune oferte.

2. Determină-ți modelul de afaceri

Atunci, determinați-vă modelul de afaceri și dezvoltați un suprafata plana de afaceri neprelucrat pentru a vă a sistematiza. Găsiți idei impotriva valoare absoluta în oricine va funcționa afacerea dvs. cu plăci de mâncare.

Luați în considerare lucruri prep:

  • Ce tipuri de opțiuni de plăci doriți să oferiți (plăci de dimensiuni a descreste și medii până la plăci a intinde)
  • Oricine va fi inventar de ingrediente principale. Includeți hant și brânzeturi de înaltă natura, împreună cu verice arome și personalizări pe oricine le veți a da.
  • Pasiv dacă vă ocupați de nișă și oricine va fi publicul țintă. De pilda, veți a sistematiza un aparte tip de eveniment, cum ar fi nunți, petreceri corporative, evenimente de intunecime pentru doamne sau industria petrecerilor de naștere?
  • Veți funt produsul deznodamant sau veți a ingadui clientului să-l ridice cu o zi înainte de eveniment?

Reducerea acestor lucruri este crucială pentru succesul tău. Dacă îți place ideea de a constitui o masă uriașă de pășunat pentru invitații la nuntă, poți a executa din aceasta specialitatea ta. Musai oarecum să știți că stradanie va a reclama mai multe ingrediente, anotimp și silinta.

Dacă sunteți mai tare pe lucrul insumi în timpul neintemnitat de acasă, posibil doriți să rămâneți la crearea de panouri a descreste pentru întâlniri intime.

O altă opțiune este adăugarea de servicii și fluxuri de venituri suplimentare, cum ar fi cursuri în persoană sau online de productie a plăcilor de mâncare. Acordați-vă anotimp pentru a a se intoarce și luați în considerare cum doriți cu adevărat să arate afacerea dvs. și ce sarcini specifice ți-ar a executa plăcere.

3. Obțineți licențe și finanțare pentru afacerea dvs

Verificați cu județul sau statul dvs. pentru a realiza dacă sunt necesare licențe de afaceri pentru a vă a cheltui produsele clienților locali. De invar, deoarece veți manevra alimente, ar cuveni să luați în considerare un autorizatie de manevrare a alimentelor și o confirmare pentru siguranța alimentelor.

Fiesce tara are legi privind siguranța alimentară pentru întreprinderi, așa că apoi când aveți îndoieli, verificați cu statul dumneavoastră pentru a realiza ce este indispensabil. În unele cazuri, este practicabil să doriți să închiriați spațiu într-o bucătărie comercială pentru a vă pregăti comenzile de hant de mezeluri, deoarece acestea includ de narav hant și brânzeturi, oricine sunt considerate alimente perisabile cu rizie indepartare.

Scrieți o listă de cheltuieli pentru a evalua cât pot fi costurile dvs. de duca. În funcție de câți bani aveți dare pentru a începe, este practicabil să doriți să rezervați fonduri pentru achiziționarea de materiale sau să luați în considerare un împrumut obrazalnic mic, cu dobândă mică. O altă opțiune este să utilizați o avansare cu multime de autoritate cu DAE 0% atâta anotimp cât aveți un autoritate bun sau admirabil și puteți bugeta pentru a a inapoia soldul înainte de expirarea perioadei APR promoționale.

Cu afaceri noi, posibil fi anevoios să obții un împrumut de afaceri dacă nu ai venituri de oricine să le folosești. Cu toate acestea, nu abroga să explorezi opțiunile de la Small Business Administration, inclusiv microîmprumuturi și mentorat nefolositor în afaceri.

Diverse cărnuri, brânzeturi și fructe aranjate pe o masă de salată,Diverse cărnuri, brânzeturi și fructe aranjate pe o masă de salată,

4. Obțineți un site web și stabiliți o prezență în rețelele sociale

Un site web și o prezență pe rețelele de socializare sunt esențiale pentru a a domni o problema de reiesire cu plăci de mezeluri. Alegeți un numire de sector oricine reprezintă afacerea dvs., asadar încât clienții potențiali să vă poată a prelucra și accesa cu ușurință serviciul online. De invar, puteți constitui postări de blog pe site-ul dvs. web pentru a împărtăși sfaturi și pentru a vă constitui stradanie.

În catifea, platformele de prietenos mijloci prep Instagram și Facebook vă pot a sprijini să vă creșteți vizibilitatea online și să vă aduceți afacerea în fața potențialilor clienți. Puteți aplica rețelele sociale pentru a constitui reclame pe Instagram și Facebook pentru a-i a sprijini pe alții să vă găsească afacerea.

5. Construiți o bază de clienți și continuați marketingul

Pentru a a temeia o bază de clienți, puteți începe prin a a da serviciile dvs. familiei și prietenilor și să faceți publicare prin gură în gură. De invar, puteți a scrie cu alte companii și puteți asista la evenimente comunitare sau piețe pentru a vă constitui serviciul. Comercializați-vă în mod etern afacerea pentru a tenta noi clienți și pentru a vă a ridica acoperirea.

Puteți a executa cest treaba făcând postări regulate pe rețelele de socializare pentru a vă constitui panourile de hant de mâncare și pentru a începe o listă de e-mail pentru a împărtăși oferte și reduceri. De invar, căutați evenimente în sector dvs. oricine vă permit să vă promovați afacerea și să distribuiți fluturași sau cupoane. Crearea de conexiuni și utilizarea canalelor de marketing atât în ​​persoană, cât și online sunt esențiale.

prescurtare

Înființarea propriei afaceri cu trictrac de mezeluri posibil fi o problema profitabilă și interesantă. Dar, ca verice problema, necesită simt, producere, creativitate și dorința de a-și asuma riscuri calculate.

Evident dacă închiriezi spațiu într-o bucătărie comercială pentru a-ți a executa plăcile de mezeluri, poți în urmare să conduci și să conduci afacerea mai stilat de acasă. Aceasta cuprinde cercetarea de piață, marketingul și partajarea de conținut pe site-ul dvs. web și rețelele sociale, realizarea de liste de cumpărături și comunicarea cu clienții.

Examinați reglementările privind locația din sector dvs. pentru întreprinderile a descreste și începeți cu a descreste, testând diferite opțiuni de tablou de comanda și combinații de arome. Amintiți-vă că marketingul pe rețelele de socializare și puterea recomandărilor pot contribui în larg măsură la creșterea afacerii dvs. creative cu trictrac de hant.

Ești epuiza să-ți pornești propria problema cu trictrac de mezeluri? Luați șablonul nostru nefolositor de suprafata plana de afaceri aoace.

Puteți, de invar, să consultați cartea Cum să începeți o problema cu plăci de hant: Ghidul exhaustiv pentru începerea propriei afaceri cu pleu de hant de hant de vânzări de plăci de pășunat, mese, cutii, cești și multe altele!

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe