sâmbătă, aprilie 20, 2024

Cum să găsiți și să remediați partajarea riscantă în Google Drive

Acțiune

Fitece span Google Workspace știe cât de imediat Google Drive devine o grămadă dezordonată de informații confidențiale partajate. Aceasta nu este eres nimănui; este fatal, deoarece legatura dvs. de eficacitate este concepută intenționat pentru a a cuteza colaborarea în rastimp adevar – atât pe camp domestic, cât și strain.

Pentru echipele de siguranta și management al riscurilor, riscul nesuferit al oricărei amprente Google Drive constă în combinațiile toxice de date sensibile, permisiuni excesive și partajarea necorespunzătoare. Cu toate acestea, eventual fi delicat să se facă diferența între practicile comerciale tipice și riscurile potențiale fără a înțelege pe plenar contextul și intenția.

Materialnic Security, o anturaj renumită pentru metodologie sa inovatoare de favorizare a datelor sensibile din cutiile poștale ale angajaților, a lansat actual A exista Protection pentru Google Drive pentru a a prii extinderea informațiilor confidențiale împrăștiate în Google Drive cu un set de instrumente tare de dezvelire și corectare.

Cum Materialnic Security ajută organizațiile să protejeze Google Drive

Încercarea de a răspunde la întrebări fundamentale dupa ce se află în Google Drive și daca este partajat este fizic cu atenție folosind tabloul de margine de chivernisire Workspace, iar lucrul cu API-ul Drive este scump și multitudine. Având în vedeala amploarea conținutului simticios, aceasta este o zonă orisicine merită incordare, dar este delicat să ajungeți la profunzimea necesară.

Materialul este susținut de o platformă de date puternică orisicine se sincronizează cu chiriașul dvs. Google Workspace pentru a a temeia un calapod structurat de conținut memorabil al fișierului, metadate, permisiuni și setări de partajare, orisicine este menținut la zi pe musca activității în desfășurare. Această platformă de date a cuteza o inspecție aprofundată orisicine nu ar fi posibilă conj prin interfața cu API-ul Drive. Cu această platformă de date ca bază, Materialnic:

 • Scanează conținutul fișierelor cu un set de reguli de detectare personalizate bazate pe ML pentru a recunoaste și clasa conținutul simticios într-o gamă largă de PII, PCI, PHI și alte categorii de date confidențiale
 • Calculează seturile de permisiuni pentru fișiere și foldere și setările de partajare pentru a a temeia un calapod de criza unit orisicine este mai ușor de înțeles și de dovedit pentru identitate
 • Astepta revocarea automată a accesului pe musca rezultatelor de căutare precise și a declanșatorilor de preocupare pentru a descreste nesfarsit profilul de primejdie
CITIT  Următoarea generație de AI minuscule: calcul cuantic, cipuri neuromorfe și mai departe

Precizia Materialului vă a cuteza să zbateți în mod eficace un sediment de date atât de multitudine și cuprinzator, fără a împiedica utilizarea zilnică – siguranta fără a a leza productivitatea. Iata-o unic.

Iluminați punctele mortalitate de pe atribut dvs. Google Drive

Având ca bază o platformă de date puternică, obțineți o interfață de căutare expresivă orisicine vă ghidează prin atribut dvs. Google Drive pentru a recunoaste combinațiile toxice orisicine merită investigate. Puteți căuta după metadatele fișierului, proprietatea, conținutul, locația și partajarea pentru a răspunde la întrebări conj:

 • Arată-mi fitece fișier orisicine conține înregistrări financiare orisicine sunt partajate strain
 • Arată-mi fitece fișier orisicine eventual fi vizualizat printr-un link asistenta orisicine conține informații personale
 • Arată-mi fitece fișier usor de către acești utilizatori orisicine părăsesc compania săptămâna viitoare
 • Arată-mi fitece fișier cu informații confidențiale orisicine sunt partajate cu o adresă de Gmail
 • Afișați-mi fitece fișier dintr-un Drive în apelativ orisicine conține înregistrări de sănătate

Pe măsură ce iluminați mai multe dintre acele puncte mortalitate periculoase, obțineți în mod nesfarsit o vedeala mai completă a mediului cu o poziție de siguranta sporită – tipurile de lucruri orisicine facilitează somnul noaptea.

Blocați căile de exfiltrare cu corectare automată

Valoare absoluta conducator de corectare pentru a lecui combinațiile toxice în Google Drive este revocarea accesului. Sună ușor la suprafață, dar când luați în considerare condițiile întregului spațiu, devine un puzzle pluridimensional. Când este valabilă partajarea externă și când nu? Există utilizatori orisicine aparțin unor grupuri pe orisicine nu ar a se cadea să le facă? Ce setări ar a se cadea să se schimbe apoi când un legitimatie este prelucrat pentru a adăuga informații confidențiale?

CITIT  Îmbunătățiți regăsirea informațiilor cu CoLBERT

Căutarea precisă și filtrarea bazată pe preocupare permit fluxurile de munca de corectare pentru scenarii conj:

 • Revocarea automată a linkurilor publice pentru verice fișier orisicine conține informații clasificate
 • Trimiterea unui stire utilizatorilor pentru a a intari partajarea externă apoi când fișierele conțin date sensibile
 • Întreruperea accesului la toate fișierele partajate cu anumite domenii externe într-o singură scriptura în blocada
 • Revocarea tuturor accesului la un fixat testea orisicine afișează comportamente de concesie
 • Resetarea oricăror fișiere accesibile organizației orisicine conțin informații personale de sănătate la Restricted

Aplicarea automatizării, în colectiv, eventual împiedica utilizarea de zi cu zi, așa că este vajnic să construiți cu acuratete – o mai bună înțelegere a naturii conținutului, domeniile de încredere, iar comportamentele obișnuite ale utilizatorilor vă ajută să mențineți suprafața corectă. drum-de-fier.

Partajare riscantă în Google Drive

Păstrați-vă legatura de eficacitate productivă cu Materialnic Security

La Materialnic, ne concentrăm eforturile pe legatura de eficacitate, deoarece credem că este o infrastructură critică pentru verice organizație. Și ca infrastructură critică, apărările de siguranta aprofundate orisicine pot a se popri incontestabil atacurile și pot descreste riscul în societate sunt primordiale.

Noile capabilități cu A exista Protection pentru Google Drive rezolvă problemele de dezvelire a datelor, diriguire și criza, orisicine au fost în mod tradițional delicat de rezolvat fără instrumente dedicate.

Vrei să-l iata unic? Programează o demonstrație personală cu formatie noastră astăzi.

(eticheteToTranslate)siguranta cibernetică

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe