vineri, aprilie 12, 2024

Cum să faci legătura între managementul accesului privilegiat și managementul identității

Acțiune

Securitatea tradițională bazată pe limita a devenit costisitoare și ineficientă. Ca efect, securitatea comunicațiilor între oameni, sisteme și rețele este mai importantă decât blocarea accesului cu firewall-uri. În catifea, cele mai multe riscuri de siguranta cibernetică sunt cauzate de tocmai câțiva superutilizatori – de fire cinevasi din 200 de utilizatori. Există o anturaj fiecine își invoca să repare decalajul dintre soluțiile tradiționale PAM și IdM și să-ți securizeze pe cinevasi din cei 200 de utilizatori – SSH Communications Security.

Managementul accesului autorizat (PAM) și Managementul identității (IdM) ar a fi să funcționeze mână în mână pentru a securiza accesul și identitățile utilizatorilor dvs. – atât utilizatori obișnuiți, cât și utilizatori privilegiați. Dar soluțiile tradiționale se luptă să realizeze acesta.

Managementul accesului privilegiat
Microsoft Entra gestionează toate identitățile și accesul la treapta de bază. Odată cu creșterea criticității țintelor și datelor, intindere sesiunii scade și este necesară o protecție suplimentară. Colo ajută SSH Communications Security

Să ne uităm la ce musai să înțeleagă organizațiile inspre PAM și IdM și cum vă puteți a alipui în legătură PAM și IdM.

PIM, PAM, IAM – aveți pericol de toate trei

Privileged Identity Management (PIM), Privileged Access Management (PAM) și Identity and Access Management (IAM) – toate trei sunt strâns conectate și aveți pericol de toate trei pentru a gestiona și securiza în mod eficace identitățile digitale, utilizatorii și accesul.

Să analizăm iute pe ce se concentrează PIM, PAM și IAM:

Nu toate identitățile digitale sunt create egale – superutilizatorii au pericol de super protecție

Gândiți-vă la acesta: utilizatorul dvs. obișnuit are pericol pesemne de intrare la instrumente de comptoar obișnuite, cum ar fi CRM sau M365. Nu au pericol de intrare la niciunul dintre activele tale critice.

CITIT  Microsoft dezvăluie Copilot for Finance, un nou asistent financiar AI

Procesul de cercare a identității ar a fi să corespundă acestui mestesug. Un utilizator obișnuit musai să fie probaluit cu metode de legalizare iele, de oglinda Microsoft Entra ID, dar de fire nu este pericol să treceți mai mult.

Acești utilizatori tipici formează majoritatea utilizatorilor tăi, până la 99,5% dintre ei.

Pe de altă coasta, aveți utilizatori privilegiați de potop izbire – există tocmai un număr mic dintre ei (de fire relativ cinevasi din 200 de utilizatori), dar puterea și riscurile pe fiecine le implică sunt uriașe, deoarece vă pot accesa datele critice, bazele de date, infrastructurile. , și rețele.

În mod apropiat, ar a fi să se aplice proceduri adecvate de cercare a identității. În cazul utilizatorilor dvs. cu izbire ridicare, aveți pericol de controale de intrare fiecine depășesc autentificarea puternică bazată pe conformitate.

Intrați în Nulitate Trust – Viitorul fără delimita, fără parolă, fără explicare și biometric

Soluțiile tradiționale nu sunt suficiente pentru a a efectua legătura între PAM și IdM. Pur și neimpodobit nu pot gestiona securitatea de fiecine aveți pericol pentru a vă partini activele critice. Nici nu pot darui controale de siguranta eficiente și rezistente la perspectiva pentru accesul și identitățile utilizatorilor dvs. tipici, conj și utilizatorilor cu izbire ridicare.

Viitorul securității cibernetice este fără delimita, fără parolă, fără explicare, biometric și fără încredere.

Aceasta înseamnă că aveți pericol de un calapod de siguranta cibernetică pregătit pentru perspectiva, fără utilizatori, conexiuni, aplicații, servere sau dispozitive implicit de încredere. În catifea, aveți pericol de un treapta complinitor de siguranta cu legalizare fără parolă, fără explicare și biometrică.

CITIT  Identitate unificată – căutați sensul din spatele hype-ului!

Aflați importanța implementării abordării fără parolă și fără explicare în securitatea dvs. cibernetică din documentul alb furnizat de SSH Communications Security. Descărcați documentul alb de aoace ➜

(eticheteToTranslate)Biometric

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe