Thursday, May 23, 2024

Cum să faci bani vânzând rețete online

Acțiune

Îți place mâncarea? Adică, oricine nu!? Dar pentru a-l găti și pentru a a compune propriile tale creații delicioase necesită îndemânare și in-demanare. Dacă ești un vrăjitor în bucătărie și vrei să faci bani vânzând rețete online, această postare este pentru inchipui!

De ce aveți necesitatile pentru a începe să vindeți rețete online?

Dacă sunteți interj să începeți să vă împărtășiți creațiile delicioase vânzându-vă rețetele, nu există minut mai conform pentru a începe.

Iată de ce vei a detine necesitatile.

Cunoștințe culinare

O înțelegere de bază a termenilor culinari, prep și a măsurătorilor de gătit este o pretentie, asemenea încât să puteți desena rețete clare, ușor de urmat. De astfel, este esențial să ți-ai testat rețetele și să știi că vor funcționa. Când scrii o rețetă, reputația ta este în joc.

Abilitati excelente de informatie

Vânzarea rețetelor cu ingrediente lipsă sau instrucțiuni confuze cumva cara la rezultate dezamăgitoare. Este aparte de apreciabil să fiți limpede apoi când distribuiți rețete pentru produse de placintarie, deoarece coacerea este mai zdravan o știință exactă (cu puțin spațiu pentru erori).

Imagini și videoclipuri de înaltă valoare

Cealaltă componentă critică a vânzării rețetelor și tutorialelor mentinere sunt fotografiile de înaltă valoare. Fotografii alimentar sunt specializați în a se garanta că alimentele arată proaspăt și incantator, fie online, fie în dimensiune tipărit. În mod surprinzător, fotografierea alimentelor este o adevărată artă, așa că este apreciabil să aveți cele mai bune fotografii posibile pentru a vă transmite rețeta.

Amintiți-vă, cumpărătorii de rețete doresc mai zdravan decât instrucțiuni detaliate orisicare descriu ingredientele și procesul; fotografiile produsului deznodamant vor încheia afacerea și vă vor a proteja să vă vindeți rețeta. Luați în considerare un curent de poza alimentară (planificați să investiți în echipamente foto) sau să vă asociați cu un pozar sau stilist alimentar pentru a vă a se pliroforisi rețetele.

Cât valorează o rețetă?

Este povarnic de recunoscut o sumă exactă în dolari pentru o singură rețetă. Există mulți factori orisicare musai luați în considerare, cum ar fi timpul de curs, costurile cu alimente și aprovizionare, drepturi de exclusivitate și de licență și includerea de fotografii și videoclipuri.

Armonios autoarei cărții de avere Kristin Donnellyun dezvoltator de rețete cumva câștiga de treaba 200-250 USD pe rețetă fără fotografii sau videoclipuri.

Dacă vă publicați propriile rețete pe un blog, puteți câștiga mai zdravan prin monetizarea blogului dvs. cu agenți de jurnalism și programe de afiliatie.

Publicarea unei colecții de rețete ar a se cuveni a detine și mai multe venituri. Câștigătorii concursului de rețete pot a dobandi sute de dolari pentru chin lor la o singură rețetă!

Cum să faci bani vânzând rețete online

Ești materialist să fii plătit pentru a desena rețete, dar nu știi adevarat de daca să începi?

Iată zecer moduri prin orisicare poți începe să câștigi bani vânzând rețete astăzi.

1. Obțineți concerte prin grupuri Facebook

Dacă sunteți bucătar, bucătar sau blogger alimentar orisicare este, de astfel, cunoscator în rețelele sociale, Grupurile Facebook sunt o regim excelentă de a a pasi în legătură cu oameni din întreaga univers și de a vă a neguta rețetele originale. Diferite grupuri de pe Facebook reunesc bloggeri, asistenți virtuali și creatori de conținut într-un spațiu online pentru a travesti idei și pentru a cumpăra conținut de blog, în suigeneris rețete.

Iată câteva grupuri private de Facebook create pentru cei orisicare sunt interesați să-și vândă conținutul doar (rețete, fotografii și videoclipuri) pentru ca bloggerii profesioniști să le cumpere.

Dacă sunteți un legumaret orisicare dorește să vândă conținut de blog, cum ar fi rețete, apoi tot ce musai să faceți este să trimiteți o recurgere pentru a vă alătura grupului infometat online. Odată ce vă alăturați, asigurați-vă că urmați instrucțiunile individuale ale grupului pentru a vă a neguta rețetele. Cu criza la mii de membri, cu siguranță vei găsi pe oaresicine materialist să-ți cumpere rețetele pentru a le aplica pe blogul sau pe site-ul lor.

2. Găsiți concerte pe platforme de condei autocefal

Credeți sau nu, locurile de muncă pentru scrierea rețetelor există și sunt la ocean căutare. Diferitele oportunități pentru Scrierea independentă de rețete variază de la dezvoltarea și redactarea meniurilor pentru un nou restauratie până la a folosi ca pictor pe fine prelung pentru diverse companii de cărți de avere.

Compensația pentru posturile de freelancer de caligrafiere alimentară a atarna de tipul de job și de experiența necesară pentru îndeplinirea sarcinii în cauză. Proiectele mai ușoare și mai rapide plătesc de treaba pe oră, în scopot ce chin de standing selectionat va plăti potential o rată fixă ​​mai ocean per popa sau vedere.

Cu oareceva scopot în urmă, am categoric că voi ingloba rețete în The Work at Home Woman. În niciun caz nu sunt pozar profesionist, așa că am plătit o vita pe Upwork să-mi gătesc câteva rețete și să le fotografiez pe oricare. Rezultatele au fost iele (puteți a gini rețetele aoace și aoace), dar i-am plătit 150 de dolari pentru a a se destinde rețetele și pentru a fabrica fotografii.

3. Postați serviciile dvs. pe Fiverr

Platforme freelance prep Fiverr sunt grozave pentru scriitorii de rețete pentru a-și fabrica jurnalism serviciilor de caligrafiere de rețete. Puteți a neguta anumite tipuri de caligrafiere de rețete orientate către un exoteric de nișă și puteți a hotari să vă concentrați pe dezvoltarea rețetelor, scrierea rețetelor sau a poza și videografie culinară.

Un dovada necesar pentru a vă fabrica rețetele observate de cumpărători pe platforme prep Fiverr este să includeți fotografii de înaltă valoare cu oricare rețetă pe orisicare o scrieți. Fotografiile sunt un must-have apoi când încercați să vindeți o rețetă de mâncare bună. Oamenii sunt creaturi vizuale, dovada pentru orisicare fotografiile de valoare superioară vă vor a proteja rețeta să iasă în evidență de restul. Asigurați-vă că vă optimizați profilul pe Fiverr cu o ocean diversitate de cuvinte clarificare pe orisicare oamenii le vor căuta.

4. Vânzarea rețetelor pe Etsy

Site-uri prep Etsy le oferă gastronomiilor posibilitatea de a-și a temeia propriul magazie de comerț electronic pentru acolea deloc. Magazinele Etsy din categoria alimente și băuturi vând o gamă largă de produse, de la zaharicale și delicii pentru câini la imprimabile de bucătărie până la condimente, sosuri și rețete!

Magazinele Etsy impoporare legate de alimente pot începe prin a a neguta accesorii de gătit, cum ar fi șorțuri și vasarie, atunci se extind la vânzarea rețetelor ca suplimente. De pilda, un magazie ar a se cuveni a neguta scena personalizat de torsatura, dar cu 10 USD în velur puteți achiziționa și trusa de cupcake din mancister roșie, orisicare ingloba o rețetă de hârtie orisicare vă va fi trimisă prin poștă sau o varianta imprimabilă. Rețetele de casă vândute particular (impotriva distingere de o condica întreagă de rețete) atrag clienții orisicare caută un deosebit lucrare de gătit sau de maturitate în acel minut.

O altă regim de a a neguta rețete pe Etsy este să creați planuri de masă sau cărți de rețete pline cu rețete disponibile pentru descărcare digitală. Un musteriu orisicare dorește să se pună în formă, dar nu dori să cheltuiască sute de dolari cumva fi mai înclinat să-ți cumpere cartea electronică Chip de masă sănătoasă de pe Etsy, cu 28 de rețete diferite incluse pentru 9,99 USD. Magazinele individuale și planurile micsora oferă clienților o alternativă unică la vizitarea unui magazie negustoresc de sănătate și nutriție mai aparte.

5. Începeți o problema alimentară în rețelele sociale

Dacă vă place să vă documentați crearea rețetei, apoi deveniți un savarsitor de conținut sau un influenț al rețelelor sociale în industria alimentară. Cu platformele de prietenos mijloci prep Facebook, YouTube, Instagram, Pinterest și TikTok, nu a fost niciodată mai ușor să-ți monetizezi conținutul alimentar. Cert, este necesitatile de oareceva scopot pentru a-ți a temeia audiența, dar cu conținut deosebit, de înaltă valoare și inegalabil, poți începe să câștigi bani curand cu fondurile creatorilor, marketing afiliat, sponsorizări, jurnalism și vânzarea propriilor abonamente, rețete, planuri de masă și cărți de avere.

Aceasta este o regim ușoară de a emite o problema alimentară de acasă fără bani și de a împărtăși cu ușurință noile rețete lumii. Într-adevăr, tot ce ai necesitatile este un smartphone, laptop, relatie la internet și puțină creativitate.

Poppy O’Toole, un bucătar profesionist, a fost concediat în 2020 și a început să creeze videoclipuri TikTok pentru a-și contamina timpul. În șapte luni, ea a strâns 100.000 de urmăritori și milioane de vizualizări, ceea ce a dus la oferte de jurnalism plătită, găzduire de gătit-a-long-uri corporative și alte oportunități. În 2021, ea și-a lansat premiu condica de avere, iar în cadou, are biban american 4,3 milioane de urmăritori pe TikTok!

6. Împărțirea veniturilor

Împărțirea veniturilor este o metodă excelentă de a câștiga bani vânzând rețete. Companii ca HubPages permiteți scriitorilor de rețete independenți să contribuie cu rețetele lor pe site. Cu cât mai mulți oameni văd conținutul, cu atât veți câștiga mai mulți bani din HubPages (independenții câștigă 60% din veniturile publicitare). Plăți mai extinde tind să fie câștigate de acele postări orisicare prezintă fotografii stelare.

Iată câteva locuri în orisicare ați a se cuveni să câștigați bani din împărțirea veniturilor:

7. Concursuri de rețete

Îți place inca să testezi mâncăruri noi și să scrii rețete, așa că de ce să nu-ți încerci norocul și să participi la un aviz de rețete? Deși este ostenitor să generați un venita sedentar din concursurile de rețete, acestea sunt o regim bună de a vă a ramifica veniturile. Conținutul rețetei este găzduit pe tot parcursul anului, oferind oportunități de a câștiga sume extinde de bani dintr-o singură lovitură.

Categoriile variază de la băuturi la salsa, iar premiile sunt adeseori bănești și profitabile. Unii câștigători de rețete pot a detine creațiile lor publicate pe site sau compilate într-o condica de avere! Câștigarea unui aviz de rețete vă ajută, de astfel, să vă sporiți credibilitatea ca pictor de alimente și rețete.

Consultați aceste site-uri de mai jos pentru a fi la zilnic cu concursurile de rețete actuale și viitoare. Câștigătorii pot câștiga tutindeni, de la produse gratuite până la 1.000 USD (cateodata taman mai zdravan)!

8. Începeți un blog alimentar

Dacă vă pofta rețetele și scrisul, apoi de ce să nu vă puneți laolaltă pasiunile și să vă deschideți propriul blog de rețete? Crearea unui blog particularistic vă a ingadui să vă bucurați de toate postările interesante pe orisicare le scrieți și pentru rețetele unice pe orisicare le creați. Pe măsură ce site-ul și platformele de socializare cresc, oportunitățile de a câștiga mai mulți bani prin blogging cu normă întreagă sunt nesfârșite.

Lucrul cu mărci, publicitatea directă și marketingul afiliat sunt modalități excelente de a câștiga bani cu un blog. Cu publicitatea directă, anumite mărci și agenți de jurnalism plătesc bani frumoși pentru a a pastra spațiu pe blogul tău. Pe de altă dota, marketingul afiliat este, de astfel, o opțiune excelentă apoi când nu aveți încă agenți de jurnalism direcți. Marketingul afiliat a admite promovarea anumitor produse sau servicii pe blogul dvs. Orisicare vânzare orisicare vine de pe blogul dvs. vă va câștiga un remiza – este o situație câștigătoare pentru ambele părți implicate.

9. Scrieți și publicați o condica de avere

Aveți o grămadă de rețete originale pe orisicare ați a vrea să le combinați într-o condica de avere? O poți fabrica cu sau fără un librar.

Cu autopublicarea, obțineți autonomism creativă completă, toate profiturile (negativ comisioanele vânzătorului) și puteți a hotari daca doriți să vă vindeți cărțile. Dezavantajele acestui alcatuire sunt că ești lăsat să faci toată chin (condei, publicare, pozare și trecere) și ești pe cârligul pentru toate costurile inițiale. Cu toate acestea, dacă alegeți să vindeți cărți electronice și nu formate de hârtie tradiționale, costurile dvs. vor fi minime. Consultați această postare pentru mai multe informații catre scrierea și vânzarea de cărți electronice online.

Când lucrați cu un librar tradițional, va a urma să vă prezentați ideea companiilor, veți a detine mai puțină autonomism creativă, nu veți deține dreptul la condica și este eventual să câștigați zdravan mai puțin. Avantajele acestui alcatuire sunt că aveți o echipă de asistență orisicare vă ghidează prin procesul de caligrafiere, publicare și marketing. Și dacă vrei cartea ta de avere în dimensiune hârtie, cu această metodă, nu îți asumi costurile inițiale; editura fabrica. Dacă sunteți materialist să găsiți un librar orisicare să vă publice cartea de avere, consultați această listă de editori de la Writing Tips Oasis.

10. Joburi de pictor de alimente la distanță

Dacă aveți abilitățile, experiența și cunoștințele potrivite, puteți darui pentru locuri de muncă cu normă întreagă și freelance de la locuinta pentru curs de rețete, librar alimentar și pictor alimentar. În funcție de compania orisicare te angajează, calificările necesare vor diferi. Unii pot a nevoi o diplomă universitară în nutriție sau știința alimentelor, o diplomă culinară sau experiență în domeniul culinar. Alții pot a detine necesitatile de experiență în stilul alimentar, orisicare necesită în public o pregătire suplimentară. Pentru a găsi aceste poziții, puteți a controla site-urile preferate de gătit, blogurile mentinere, reviste și restaurantele pentru deschideri.

Iată câteva alte locuri în orisicare am văzut posturi de pictor alimentar, dezvoltator și librar la distanță:

A da rețete online și câștigă bani

Există multe modalități de a câștiga bani vânzând rețete online și lucrând ca pictor de rețete autocefal. Dacă aveți o durere pentru mâncare, pentru condei și pentru a fabrica fotografii, vânzarea rețetelor dvs. cumva fi o opțiune excelentă de lucrare flexibilă pe orisicare o puteți fabrica de acasă.

Pentru a castiga la maxim de aceste idei, diversificați-vă fluxurile de venita lucrând la câteva dintre aceste opțiuni concomitent. De astfel, vă puteți a temeia reputația de admirabil pictor de rețete, trimițând rețetele și sfaturile originale către site-uri de gătit online și reviste prep Cuisine at Home și Delicios.

Căutați mai multe idei de afaceri bazate pe alimente pe orisicare le puteți fabrica de acasă? Consultați această listă de idei de afaceri pentru gurmanzi!

Publicat inițial pe 13 gustar 2018. Conținut actualizat în brumarel 2023.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe