Sunday, April 21, 2024

Cum să editați videoclipuri iPhone în modul cinematografic

Acțiune

Cu cel mai actual tutorial terminal al Școlii de poza iPhone, sunteți pe punctul de a revoluționa valoare absoluta în orisicare captați și editați videoclipuri pe iPhone. Iest pravet se scufundă adânc în nuanțele modului Cinematic al iPhone-ului, aruncând lumină deasupra modului de a vă îmbunătăți videoclipurile în post-producție, în anumit prin ajustarea efectelor de adâncime a câmpului. Dacă v-ați mandru de atracția povestirii cinematografice și v-ați întrebat cum să vă impregnați videoclipurile cu aceeași magie alba, cest tutorial vesti să demitifică procesul.

Înțelegerea modului cinematografic

În intaiul rând, să despachetăm contra ce este valoare absoluta Cinematic. Este o caracteristică a iPhone-ului dvs. orisicare indoi efecte de adanc de câmp videoclipurilor dvs., reflectând priceperea de a defaima vizual, rezervată de nacafa regizorilor profesioniști. Iest mod este Imperiul otoman dvs. de criza către transformarea fotografiilor banale în narațiuni captivante din picatura de vaza vizual, cu intonatie pe scoaterea subiecților în evidență sau integrarea lor mai perfectă în împrejurimile lor, în funcție de povestea pe orisicare doriți să o spuneți.

Editarea adâncimii de câmp pentru un influenta impresionant

Esența tutorialului a atarna de manipularea neclarității de orizont, cunoscută și sub numele de adâncimea câmpului. Veți învăța cum să formați neclaritatea în sus sau în jos în interfața de publicare a iPhone-ului, oferindu-vă pârghia creativă pentru a impune starea de chip a scenei dvs. Fie că redă o valoare puhav, de vis într-un clipita ales, fie că asigură pregnanta în cadrul scenelor dinamice, controlul este în mâinile tale.

Stăpânirea punctelor de focalizare și urmărirea manuală

O caracteristică remarcabilă explorată în tutorial este capacitatea de a a inlocui punctele de focalizare după cinematografiere. Această funcționalitate prilejui o acuratete precisă în evidențierea elementelor din cadrul dvs., permițând schimbări dinamice de focalizare orisicare ghidează atenția spectatorului în mod fluid pe parcursul videoclipului. În picler, tutorialul analizează urmărirea manuală și schimbările de focalizare, oferind perspective contra cum să navighezi în mod cunoscator în focalizarea spectatorului, asigurându-te că intenția ta narativă nu se intimida niciodată în traductie.

Flexibilitatea editărilor nedistructive

Un chip încurajator al modului Cinematic, evidențiat în pravet, este meteahna sa nedistructivă. Aceasta înseamnă că toate ajustările pe orisicare le faceți pot fi revizuite sau anulate, lăsând filmarea originală neatinsă. Iest treaba oferă slobozenie de neegalat de a a incerca și de a vă civiliza viziunea fără frica de schimbări ireversibile.

Învățare prin exemple practice

Tutorialul nu a grai cumva; se vede. Prin exemple practice, sunteți drum prin diferite scenarii – fie că este discurs de setări intime sau secvențe pline de acțiune – orisicare demonstrează valoare absoluta în orisicare reglarea adâncimii de câmp și schimbarea focalizării pot a schimba impactul epic al filmării dvs. Aceste aplicații din lumea reală servesc atât ca inspirație, cât și ca instrucție, încurajându-vă să aplicați aceste tehnici în proiectele dvs.

sinteza

Pe măsură ce explorați posibilitățile pe orisicare le indoi valoare absoluta Cinematic, veți fi încântați să aflați că cest tutorial vă echipează cunoștințele și abilitățile necesare pentru a îmbunătăți povestirea vizuală a videoclipurilor dvs. Accentul este pus pe învățarea practică, asigurându-vă că, până la sfârșit, veți înțelege nu fuga cum, ci și de ce editării terminal cinematografice pe iPhone.

Prin implicarea în cest pravet cuprinzător, nu înveți cumva să editezi; înveți să spui povești mai eficace, folosind iPhone-ul atât ca pânză, cât și ca pensulă. Așadar, luați aceste cunoștințe, experimentați cu filmările dvs. și vedeți cum aceste tehnici vă pot a deveni proiectele terminal.

Sursă și autoritate vedenie: iPhone Photography School

Cele mai recente oferte asupra Gadgets

Dezvăluire: Unele dintre articolele noastre includ link-uri afiliate. Dacă cumpărați cevasilea prin careva dintre aceste link-uri, asupra Gadgets samite câștiga un provizion de afiliat. Aflați contra eticheta noastră de dezvaluire.

(eticheteToTranslate)Ghiduri Apple

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe