Thursday, May 23, 2024

Cum să devii antrenor personal și să lucrezi de acasă

Acțiune

Vrei să-i ajuți pe alții să-și atingă obiectivele? A transforma portsatelit obrazalnic ar a merge fi cazna ta ideală de acasă! Continuați să citiți pentru a a descoperi mai multe.

Îmi amintesc de ziua în oricare m-am așezat cu consilierul meu de carieră pentru a a dialoga asupra scorul meu SAT, colegii și ce voiam să fac cu viitorul meu. Crescând, nu am avere niciodată o dorință copleșitoare pentru o singură ocupație. Mi-a plăcut să ajut oamenii, așa că m-am bătut cu ideea de a inmana, asistență medicală și asistență socială… dar nu știam în ce direcție să iau. După ce am discutat cu consilierul meu de carieră din scoala secundara, am categoric să privesc consilierea în carieră ca pe o profesie – la continua urmei, ce regim mai bună de a a inlesni și de a calauzi copiii?

Cu toate acestea, după ce m-am aprofundat în profesie, am învățat că nu exclusiv că va a urma să obțin o diplomă de licență în psiholingvistica; psihologia lingvistica, dar ar a urma să obțin și o diplomă de vitreg în consiliere, ceea ce ar a comporta în catifea doi ani de școlarizare. La acea timp, obținerea unei diplome de vitreg nu era pe ordine de zi mea, așa că am flexionar la posibilitate ca o perfectionare indecisă.

Dacă îți place să ajuți oamenii și ai ahtia să-i ajuți cu creșterea lor profesională sau personală, există o alternativă la consiliere și aceasta este coaching-ul obrazalnic. De fenomen, odată cu internetul și progresele în tehnologie, peisajul coaching-ului s-a modificat zguduitor. Indivizii nu mai sunt constrânși să se întâlnească în persoană – adineauri oamenii pot conjura de acasă într-o gros diversitate de nișe folosind o platformă pentru Zoom. De intocmai, puteți conjura într-o gros diversitate de specialități, ajutând oamenii să depășească diferite tipuri de obstacole și ajutându-i să-și trăiască cea mai bună viață.

Ce este un portsatelit obrazalnic?

Un coach obrazalnic este o persoană oricare a fost pregătită profesional sau oricare are experiență și expertiză de primă mână într-un anume actiune oricare îi ajută pe alții să-și atingă obiectivele și să-și atingă întregul potențial.

Antrenorii personali pot conjura într-o gros diversitate de roluri și nișe. De pilduire, un portsatelit de carieră samite a inlesni o persoană cu sarcini pentru actualizarea CV-ului, îmbunătățirea abilităților de intervievare, explorarea unor noi căi de carieră sau ajutându-l cu prezența pe LinkedIn. Un portsatelit de viață samite a inlesni o persoană să cultive noi strategii și obiceiuri pentru a a inalta încrederea în sine și conștientizarea de sine.

Antrenorii personali diferă de terapeuții de sănătate mintală prin faptul că îi ajută pe indivizi să-și atingă obiectivele. Terapeuții de sănătate mintală, pe de altă dota, tind să se ocupe de afecțiuni emoționale și comportamentale, cum ar fi depresia, anxietatea sau traumele și, de deprindere, au impozit de o diplomă avansată și o licență medicală activă.

Ce tipuri de antrenori personali există?

Iată câteva nișe de coaching profesional mai impoporare în oricare puteți selectiona să lucrați.

Aceste specialități pot fi restrânse și mai indelung. De pilduire, un portsatelit de afaceri s-ar a merge a perfectiona în bloggeri, consultanți de vânzări directe, strategii de marketing digital sau creșterea vânzărilor. Un portsatelit pentru părinți s-ar a merge a perfectiona în domenii pentru coachingul somnului pentru bebeluși, o psihologie pozitivă pentru adolescenți sau coaching sportsman pentru sportivi. Un portsatelit de relații s-ar a merge comasa pe divorț, coaching premarital sau parenting stingher.

De ce constituire ai impozit?

Există multe moduri diferite de a-ți începe cariera de coaching obrazalnic.

În intaiul rând, puteți continua un rastimp de constituire și puteți obține certificarea în domeniul dvs. de expertiză. Multe programe de constituire durează oarecum câteva luni până la un an pentru a fi finalizate și pot a fi până la 900,00 USD sau mai indelung de 10.000,00 USD. Dacă aveți inca o diplomă universitară în nutriție, aviz sau afaceri, obținerea unei certificări vă samite a inlesni să obțineți abilitățile și îndrumările suplimentare de oricare aveți impozit pentru a poseda reiesire.

Unele resurse pe oricare samite doriți să le explorați pentru constituire și confirmare includ:

 • iPEC Coaching – platforma de coaching acreditat de ICF
 • PARWCC – Asociația profesională a scriitorilor de CV-uri și antrenorilor de carieră

A doua regim de a transforma portsatelit este prin experiență. Nathalie Lussier a făcut adevarat acesta. Ea a început un blog vestit Concret Foods Witch, oricare a varsta iute la asupra 750.000 de vizitatori pe an. Cu iest reiesire, oamenii o întrebau binisor cum a făcut-o, așa că a lansat o tranzactie de strategie digitală pentru a studia clienții în tehnologie și marketing online.

A treia metodă este să fii inzestrat în mod degajare pentru a-i a inlesni pe oameni să-și rezolve provocările. Să ne uităm la Cynthia Occelli ca pilduire. După ce soțul ei a murit inopinat, ea și-a luat un loc de muncă de supraviețuire în domeniul imobil și a început o practică de consultanță pentru a a dezlega problemele de afaceri ale altora. Ea a învățat că esențialul a 99% din problemele de afaceri se află pe oameni și pe convingerile, personalitățile, temerile și insecuritățile lor. În loc să lucreze neocolit la afacerile lor, ea a pricopsit întotdeauna să-i îndrume pe lideri prin provocările lor interne și să-i ajute să-și realizeze visele. De aoace, și-a făcut tranziția afacerii de consultanță la coaching doar femeilor prin provocările vieții.

O altă drum-de-fier pe oricare o poți lua pentru a transforma portsatelit obrazalnic este să te alăture unei companii de vânzări directe. Companii pentru BeachBody (portsatelit de sănătate și fitness) și doTERRA (portsatelit de wellness/avocat) oferă truse de început, ancheta și instrumente de marketing pentru antrenori aspiranți. Cu aceste companii le vindeți produsele de sănătate, wellness și fitness în schimbul unui remiza – și puteți a fauri iest obiect prin educarea altora. Vânzările directe pot fi o regim accesibilă de a pătrunde în domeniul coaching-ului, dar veți poseda unele restricții, deoarece lucrați sub parazol unei companii.

Cât de indelung samite câștiga un portsatelit obrazalnic?

Conform Federației Internaționale de Coaching, se estimează că antrenorii personali câștigă un sosire forma anual de 52.800 USD.

Cu toate acestea, în funcție de valoare absoluta în oricare vă distribuiți serviciile și produsele, de cât ritm lucrați și de experiența și pregătirea dvs., unii antrenori pot câștiga oriincotro între 100 și 600 USD pe oră.

Asasi, nu fi exagerat entuziast. În ritm ce antrenorii personali pot a fauri bani schimonosi, iest obiect nu se întâmplă asupra intuneric. Antrenorul de viață, Naveta Owen, împărtășește o perspectivă bună în această postare – asigurați-vă că o citiți pentru a vă a fauri o consideratie realistă asupra cum arată gestionarea unei afaceri de coaching de acasă.

Deoarece găsești joburi de coaching?

În ritm ce majoritatea antrenorilor lucrează pe partida individual, există unele companii oricare oferă posturi de coaching la locuinta dacă preferați să lucrați ca salariat sau contractant liber.

De intocmai, puteți găsi locuri de muncă de coaching la spitale și companii de asigurări; cu toate acestea, majoritatea acestor posturi necesită o diplomă și o licență activă, cum ar fi o asistentă medicală sau un dietetician înregistrat. Un alt loc de prubuit este FlexJobs, oricare este un panou de comanda de locuri de muncă plătit pentru posturi legitime de telecommuting.

Doriți să începeți propria tranzactie de coaching?

Ca verice altă tranzactie la locuinta, va a urma să vă educați cu interes la cele mai bune practici și instrumente de afaceri, să depuneți toate documentele adecvate și să vă obțineți rațele legale și financiare la rând. Odată ce ai grafie planul de afaceri și ai amplificat cadrul prealabil de afaceri, poți începe să lucrezi la părțile distractive ale afacerii tale.

1. Alegeți o nișă

După cum puteți a gini, există multe domenii diferite de masare pe oricare le oferiți ca portsatelit obrazalnic. A-ți da categorie pe ce nișă vrei să te concentrezi samite fi o asmutire, dar dacă îți faci o hartă mentală a pasiunilor, intereselor, experienței și cunoștințelor, o poți restrânge privitor ușor. Odată ce ați restrâns tipul de coaching obrazalnic pe oricare doriți să vă concentrați, înscrierea într-un platforma de confirmare în teren dorită este praci recomandată dacă nu aveți experiență în arie.

2. Construiți un site web

Pentru a fi concurential ca portsatelit, musai să ai un site web. A poseda o zugravi online te a inlesni sa atragi mai inmulti clienti; vă oferă un loc în oricare să vă prezentați experiența și să vă enumerați serviciile și mărturiile și vă a fauri să arăți mai profesionist. Nu vă faceți deretica; configurarea unui site web este ușoară și accesibilă și există multe opțiuni pentru site-uri web din oricare să alegeți.

Înainte de a selectiona cineva, gândiți-vă la funcționalitățile pe oricare doriți să le aibă site-ul dvs. Dacă intenționați să vindeți cursuri sau seminarii web, veți ahtia să alegeți un site web oricare a ingadui funcții de comerț electronic. O platformă bună all-in-one este Podia. Cu Podia, puteți ingloba site-ul dvs. web, blogul, marketingul prin e-mail, descărcări, ancheta, cursuri, seminarii web și multe altele!

3. Comercializați-vă afacerea de coaching

Există multe modalități de a vă a avansa afacerea de coaching obrazalnic; obiect pe oricare musai să-l amintești este consecvența este cheia. Alegeți câteva metode pe oricare credeți că vă va plăcea să le faceți și petreceți ritm în orice zi lucrând la acele metode. Dacă vă simțiți că vă temeți de o anumită metodă sau că nu este eficientă, lăsați-o și încercați altceva.

Nu sunteți categoric de opțiunile dvs. de marketing? Iată câteva modalități prin oricare vă puteți a avansa afacerea:

 • Imprimat
 • Admonesta de a cerceta
 • Blogging sau Guest Blogging
 • Marketing prin e-mail
 • Prospecție prin e-mail
 • Grupuri Facebook
 • Interviuri
 • Evenimente de rețea (personale și virtuale)
 • Podcasting
 • Mărturii pozitive
 • Recomandări
 • SEO (imbunatatire pentru motoarele de căutare)
 • Sociabil Mijloci Marketing: Instagram, TikTok, LinkedIn, Facebook și YouTube
 • Webinarii
 • Cuvântul în gură

Asasi că ți-ai creat site-ul web și îți promovezi în mod harnic afacerea, este timpul să te conectezi cu potențiali clienți. Unii experți cred că ar a urma să urmăriți cu cinci până la zecer clienți potențiali noi pe zi, până când aveți un curent uniform de clienți în conductă.

4. Investește în dezvoltarea personală și în afacerea ta

Pe măsură ce fluxul dvs. de lichid crește, veți ahtia să reinvestiți o dota din el în instrumente de mers profesională și de afaceri. Din ferice, există evenimente, târguri, seminarii web, teleconferințe, cursuri online, cărți, site-uri de membri, grupuri de minți și sesiuni de coaching – există cevasi oricare se potrivește fiecărui buget și fiecărei nișe. Investind în a sustine și în afacerea ta, dobândești cunoștințele, informațiile și abilitățile necesare pentru ca afacerea ta de coaching să devină un reiesire.

A transforma un portsatelit obrazalnic Wrapup

Dacă vrei să-i ajuți pe alții în stabilirea obiectivelor, ești un bun ascultător și ești empatic, a transforma un portsatelit obrazalnic samite fi chemarea ta. După cum puteți a gini, există multe tipuri diferite de coaching și o gros diversitate de moduri de a monetiza domeniul dvs. de expertiză. Placid dacă doriți să lucrați de la distanță ca salariat sau să începeți propria tranzactie de coaching, coachingul obrazalnic este o regim plină de satisfacții de a conjura de acasă.

Sunteți cosita să vă începeți cariera de portsatelit? Consultați certificările iPEC de coaching în programe de viață, consiliu de ministri, sănătate și bunăstare și tenis; sportul cu balonul oval și performanță.

Publicat inițial în germanar 2009. Conținut actualizat în prier 2024.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe