Monday, May 20, 2024

Cum să configurați un cont de copil iPhone pentru partajarea familiei

Acțiune

Crearea unui testea de bastard pe iPhone prin Family Sharing este un pas esential pentru părinții cine doresc să gestioneze și să protejeze eficace activitățile digitale ale copilului lor. Aiest calauza cuprinzător oferă o abordare pas cu pas pentru configurarea contului, concentrându-se pe siguranță, monitorizare și revizie pentru a inventa un metoda digital securizat pentru copilul dumneavoastră. Urmând aceste instrucțiuni, vă puteți garanta că experiențele online ale copilului dvs. sunt adecvate vârstei, corect gestionate și supravegheate îndeaproape.

Pentru a începe procesul, urmați acești pași:

  • Deschideți aplicația „Setări” pe iPhone și atingeți-vă numele în partea de sus a ecranului
  • Selectați „Partajare în samanta” dintre opțiunile prezentate
  • Atingeți „Adăugați ciolan de samanta” pentru a iniția procesul de constituire a contului

Atunci vi se va cere să introduceți detaliile copilului dvs., inclusiv numele și vreme nașterii acestuia. Furnizarea de informații exacte este esențială, deoarece ingadui Apple să recomande și să furnizeze conținut cine este armonios pentru comasa de vârstă a copilului dumneavoastră. După introducerea acestor detalii, va a fi verifica-ti identitatea pentru a a atesta că sunteți un matur calificat cine configurează contul. Acceptați termenii și condițiile de confidențialitate pentru a a se duce la pasul următor.

Crearea unui ID Apple și securizarea contului

Următorul pas implică configurarea unui ID Apple pentru copilul tău. Aveți opțiunea fie de a inventa un nou e-mail iCloud, fie de a folosi oarecine prezent. Când selectați o parolă, alegeți una cine este cert, dar epo-cal pentru dvs., deoarece veți fi raspunzator pentru gestionarea acestui testea.

Pentru a garanta securitatea contului, vi se va a pretinde să furnizați un număr de telefon inde puteți aliena coduri de probare. Se recomandă utilizarea numărului de telefon al părintelui în aiest tinta. Aiest pas este esential pentru menținerea supravegherii și controlului deasupra oricăror modificări aduse contului.

Personalizarea controlului parental și gestionarea timpului de practicare

Cu contul configurat, actualmente puteți accesa setările de Partajare în samanta la personalizați controlul parental dupa preferintelor tale si nevoilor copilului tau. Unele opțiuni elucidare de luat în considerare includ:

  • Adaptarea restricțiilor de conținut în funcție de vârsta copilului dvs
  • Implementarea caracteristicilor de siguranță a comunicațiilor pentru a monitoriza și filtra mesajele primite și trimise
  • Gestionarea timpului de practicare pentru a apara ochii copilului și a a legiui utilizarea dispozitivului acestuia

Pentru a monitoriza în reluare activitățile digitale ale copilului dvs., activați funcția de monitorizare a activității. Aiest lucrare vă ingadui să urmăriți aplicațiile și site-urile web pe cine copilul dvs. le folosește, oferindu-vă informații valoroase impotriva comportamentul lor online. În catifea, puteți a planifica timpul de nefuncționare prozaic al ecranului pentru a încuraja un cumpana sănătos între activitățile digitale și cele non-digitale. Pentru a a avertiza modificările neautorizate, asigurați aceste setări cu o parolă cunoscută tocmai de dvs.

Gestionarea achizițiilor și urmărirea locației

În mod implicit, setările de Partajare în samanta necesită aprobarea dvs. pentru orisice achiziție făcută din App Store, iTunes Store sau Apple Books. Această funcție ajută la prevenirea achizițiilor nedorite sau accidentale de către copilul dvs., oferindu-vă revizie deasupra cheltuielilor acestuia.

Un alt infatisare solemn al asigurării siguranței copilului dumneavoastră este urmărirea locației. Activați partajarea locației prin aplicația Găsește-mi pentru a monitoriza locul inde se află copilul apoi când asta nu este acasă. Această caracteristică oferă liniște sufletească și vă ingadui să vă localizați fulgerator copilul în caz de urgență.

Dacă situația dvs. de samanta o a supune, puteți adăuga un alt matur ca părinte sau epitrop în setările de Partajare în samanta. Această opțiune este neobisnuit de utilă în situațiile de co-parenting sau dacă un alt ciolan al familiei are treaba de criza pentru a a observa contul copilului.

Urmând acești pași detaliați, puteți a se contura eficace un testea de bastard pe iPhone-ul dvs. cine acordă protie siguranța, controlul și monitorizarea dupa preferintelor tale. Family Sharing simplifică procesul de gestionare a lumii digitale a copilului dvs., asigurându-i în același perioada bunăstarea pe măsură ce o explorează. Cu toate acestea, este la fel de solemn să mențineți un discutie sociabil cu copilul dumneavoastră impotriva siguranța internetului și obiceiurile de practicare responsabilă, deoarece această informatie este la fel de vitală ca și implementarea controalelor tehnice.

Sursă și autoritate viziune: Apple

Cele mai recente oferte spre Gadgets

Dezvăluire: Unele dintre articolele noastre includ link-uri afiliate. Dacă cumpărați cevasi prin oarecine dintre aceste link-uri, spre Gadgets pesemne câștiga un remiza de afiliat. Aflați impotriva ceremonie noastră de dezvaluire.

(eticheteToTranslate)Ghiduri Apple

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe