vineri, aprilie 12, 2024

Cum să configurați stații de încărcare EV în India

Acțiune

Opiniile exprimate de colaboratorii Podreadcic sunt propriile lor.

Citiți Entrepreneur India, o franciză internațională a Entrepreneur Mijloci.

India este a treia cea mai larg piață pentru automobile din lumina, iar guvernul promovează în mod harnic utilizarea vehiculelor electrice prin diverse inițiative. Pentru a susține și mai departe creșterea vehiculelor electrice, este esențială înființarea stațiilor de încărcare pentru vehicule electrice. În iest paragraf, vom a convorbi asupra cum să configurați stații de încărcare pentru EV în India.

Există mai mulți pași de fiecare musai să țineți seama apoi când configurați o stație de încărcare EV. Pentru a provoca viabilitatea proiectului, este vartos memorabil să se efectueze un invatatura de fezabilitate fiecare să ia în considerare factori prep locația, alimentarea cu dinamism, tipul stației de încărcare.

Locație și celeritate de încărcare: Stația de încărcare a vehiculelor electrice ar a se cuveni să fie ușor accesibilă și convenabilă pentru utilizatori, asadar încât locația unei stații de încărcare a vehiculelor electrice este crucială. Apropierea de autostrăzi, zone comerciale, zone rezidențiale și alte destinații impoporare ar a se cuveni să fie factori intinzator de fiecare musai să luați în considerare apoi când alegeți locația pentru a a plasa stațiile de încărcare. Iuteala de încărcare este lucru intinzator apoi când vorbim asupra configurarea unei stații de încărcare, deoarece diferite vehicule electrice au cerințe de încărcare diferite. Devine memorabil să ne asigurăm că stația de încărcare probabil a impaca o gamă largă de vehicule electrice. Stațiile de încărcare rapidă sunt ideale pentru încărcare pe autostradă sau pe distanțe a se tinde, în curs ce stațiile de încărcare mai lente sunt mai potrivite pentru zonele rezidențiale sau comerciale.

Standarde de intretinere și încărcare: Pentru a provoca tipul de stație de încărcare fiecare ar a se cuveni instalată, informatie de intretinere devine critică pentru acesta, deoarece stația de încărcare musai să fie conectată la o sursă de intretinere fiabilă, iar capacitatea electrică a amplasamentului ar a se cuveni să fie suficientă pentru a susține cerințele stației de încărcare. De astfel, apoi când plănuiți să configurați o stație de încărcare, este esențial să selectați o stație de încărcare compatibilă cu o gamă largă de vehicule electrice și standarde de încărcare.

CITIT  23 de cele mai bune probleme imobiliare pentru a face bani în plus

Obțineți aprobările necesare: Musai să obțineți aprobările necesare de la autorități, inclusiv de la consiliul electric de politie, de la corporația municipală locală și de la Ministerul Energiei. Este memorabil să vă asigurați că toate permisele și licențele necesare sunt obținute înainte de începerea operațiunilor.

Testați și puneți în funcțiune stația de încărcare: Odată instalate locația, standardele de încărcare și echipamentele; musai să testați și să puneți în funcțiune stația de încărcare pentru a vă a siguripsi că funcționează exact. Această practică a implicat verificarea sursei de intretinere, a vitezei de încărcare și a compatibilității cu diferite vehicule electrice.

Tipuri și standarde de stații de încărcare pentru vehicule electrice din India

Există trei tipuri de stații de încărcare pentru mașini electrice: Nivelul 1, Nivelul 2 și Încărcare rapidă DC. Stațiile de încărcare de grad 1 folosesc o priză invar de 240 de volți și durează până la 12 ore pentru a încărca un mijloc de transport electric. Stațiile de încărcare de nivelul 2 necesită o priză de 380-400 de volți și pot încărca un mijloc de transport electric în scaun până la șase ore. Stațiile de încărcare rapidă DC sunt cele mai rapide și pot încărca un EV până la 80% în puțin mai puțin de o oră. Costul instalării fiecărui tip de stație de încărcare variază.

Următorul diagrama oferă informații mai detaliate asupra tipurile de stații de încărcare pentru vehicule electrice:

Bharat DC 001: Cesta este un invar de încărcare rapidă inaintat de guvernul indic și este utilizat pentru încărcarea mașinilor electrice cu două și trei roți. Aiest invar necesită o rată de încărcare de până la 15 kW și folosește un operator logic de încărcare cu o calitate nominală de 15A/48V DC.

CITIT  Hustle lateral „Hands-Off” al Gen Zer câștigă aproximativ 20.000 de dolari pe lună

Bharat AC 001: Cesta este, de astfel, indeplinit de stapanire și este uzitat pentru a încărca mașini și autobuze, necesitând o rată de încărcare de până la 15 kW și utilizează un operator logic de tip 2 pentru încărcare AC.

CCS (societate de încărcare compus): Cesta este un invar internațional de încărcare utilizat pentru încărcarea rapidă a vehiculelor electrice. Folosește un operator logic de tip 2 pentru încărcare AC și un operator logic CCS pentru încărcare rapidă DC. Stațiile de încărcare CCS pot procura până la 350 kW de tarie de încărcare.

CHADEMO: CHAdeMO este un invar de încărcare rapidă inaintat în Japonia și este uzitat de mai mulți producători de vehicule electrice. Folosește un operator logic CHAdeMO pentru încărcare rapidă DC și probabil a da până la 62,5 kW de tarie de încărcare.

Infrastructură pentru stațiile de încărcare pentru vehicule electrice din India

În curs ce instalarea unei stații de încărcare pentru vehicule electrice necesită o numar semnificativă de infrastructură, inclusiv componente electrice, mecanice și tehnologice. Este forta de infrastructură electrică, cum ar fi transformatoare, aparate de comutatie, cablaj și unități de distribuție a energiei.

De astfel, are forta de infrastructură tehnologică, cum ar fi sisteme de plată, conectivitate la rețea, monitorizare de la distanță și asistență pentru clienți. În cele din urmă, o stație de încărcare necesită un spațiu bogat de parching, cu puncte de patrundere și ieșire ușoare.

Stimulente guvernamentale

Pentru a excita pătrunderea vehiculelor electrice în India, guvernul a venita cu mai multe scheme fiecare pot a ocroti antreprenorii. Iată câteva stimulente pentru a încuraja înființarea de stații de încărcare pentru vehicule electrice.

CITIT  27 de cele mai bune produse pentru a vinde de acasă

FAME II: Plan Faster Adoption and Manufacturing of Electric Vehicles (FAME) II oferă stimulente financiare pentru crearea infrastructurii de încărcare a vehiculelor electrice în locuri publice, inclusiv autostrăzi, parcări și alte locuri publice.

Absolvire de GST: Scutirea de califica pe bunuri și servicii (GST) este disponibilă pentru stațiile de încărcare pentru vehicule electrice și echipamentele de încărcare pentru vehicule electrice. Această dispensa probabil a ocroti la reducerea costurilor de înființare a stațiilor de încărcare pentru vehicule electrice și probabil încuraja mai mulți investitori să intra- pe piață.

Subvenție de capete: Guvernul oferă o subvenție de capete de până la 25% pentru înființarea de stații de încărcare pentru vehicule electrice în anumite orașe. Această subvenție probabil a descreste costul investiției inițiale și probabil a fauri proiectul durabil pecuniar.

Parteneriat public-privat: Guvernul încurajează parteneriatele public-privat (PPP) pentru crearea infrastructurii de încărcare a vehiculelor electrice. Nimerit acestui sistem, sectorul intim probabil a plasa în amenajarea infrastructurii, în curs ce guvernul probabil a da terenuri, concurs de legiferare și alte asistențe necesare.

Stimulentele menționate mai sus pot a descreste costul înființării stațiilor de încărcare pentru vehicule electrice și pot a fauri proiectul durabil pecuniar.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe