Thursday, May 23, 2024

Cum să calibrați bateria iPhone pentru sănătatea bateriei

Acțiune

Dacă ați observat că procentul bateriei iPhone-ului dvs. scade în mod neașteptat sau dacă dispozitivul se oprește prematurat, ar a se cuveni fi timpul să luați în considerare calibrarea bateriei. Calibrarea bateriei pe iPhone-ul dvs. posibil îmbunătăți evocativ performanța și acuratețea în afișarea nivelului bateriei. Videoclipul de mai jos de la iReviews vă oferă instrucțiuni detaliate dupa cum să calibrați atât procentul bateriei, cât și contorul de sănătate, asigurându-vă că iPhone-ul funcționează cel mai tare.

Înțelegerea calibrării bateriei

De la iOS 14.5 și mai mult, iPhone-urile sunt proiectate pentru a calibra automatic starea bateriei. Cu toate acestea, pot data cazuri în fiecare calibrarea manuală devine necesară pentru a a imbunatati discrepanțe în procentajul bateriei și afișajele de sănătate. Iată cum vă puteți a adeveri fizic că iPhone-ul dvs. afișează informații exacte și funcționează eficace.

Pași pentru calibrarea procentului bateriei

Calibrarea procentului bateriei este recomandată dacă întâmpinați scăderi lauda ale nivelului bateriei sau dacă dispozitivul se oprește în mod neașteptat la procente a se scurta. Iată o metodă simplă de a recalibra procentul bateriei iPhone-ului tău:

  1. Încărcați-vă intreg dispozitivul: Începeți prin încărcarea iPhone-ului la 100%. Iest munca vă pregătește dispozitivul pentru un crug intreg al bateriei.
  2. Epuizează bateria: Folosiți iPhone-ul până când bateria este intreg descărcată și se oprește de la sine.
  3. Stabilire pentru ore prelungite: Odată ce iPhone-ul se oprește, lăsați-l inchis ritm de câteva ore. Iest pas este esential, deoarece ajută la resetarea indicatorului bateriei.
  4. Reîncărcați la 100% și țineți: Încărcați iPhone-ul înapoi la 100% și țineți-l conectat pentru încă 30 până la 40 de minute. Iest pas deznodamant completează procesul de calibraj.

Cum să calibrați sănătatea bateriei

Calibrarea sănătății bateriei este esențială pentru a vă a adeveri că contorul de sănătate din setările iPhone-ului dumneavoastră reflectă starea reală a bateriei dumneavoastră. Urmați aceste metode pentru a recalibra starea bateriei cu acuratețe:

  1. Actualizați-vă iPhone-ul: Asigurați-vă că dispozitivul dvs. este actualizat la cea mai recentă tra-ducere iOS. Actualizările includ deseori funcții de recalibrare a stării bateriei fiecare pot a imbunatati orisice descifrare greșită.
  2. Utilizați aplicația de asistență Apple: Pentru o verificaciune mai detaliată, utilizați aplicația de asistență Apple pentru a a priza starea bateriei dvs. Iest unealta oferă o măsurare fiabilă a stării de sănătate a bateriei dumneavoastră.

Sfaturi practice pentru menținerea sănătății bateriei

Pe lângă calibraj, menținerea la zi a software-ului iPhone-ului este crucială pentru a a impiedica problemele comune legate de baterie. Actualizările regulate ajută la îmbunătățirea funcționalității generale a bateriei și asigură că calibrarea rămâne precisă în ritm.

Gânduri finale

Urmând acești pași de calibraj, nu exclusiv că vei trena timp de viață a bateriei iPhone-ului tău, dar vei îmbunătăți și performanța acesteia. Rețineți că o baterie tare întreținută este cheia pentru a vă a adeveri că dispozitivul rămâne eficace și fiabil. Dacă vă întrebați cum să vă mențineți iPhone-ul să funcționeze fără probleme, calibrarea și actualizările regulate sunt cel mai bun ramasag.

Veți fi încântați să aflați că acești pași nu sunt cumva simpli, ci și vartos eficienți în menținerea sănătății bateriei iPhone-ului dvs. la culme. Așadar, fă-ți ritm astăzi pentru a calibra iPhone-ul și bucură-te de beneficiile unei baterii intreg optimizate.

Sursă și ascendent imagine de reglaj: iReviews

Cele mai recente oferte de gadgeturi intre

Dezvăluire: Unele dintre articolele noastre includ link-uri afiliate. Dacă cumpărați cevasilea prin oaresicine dintre aceste link-uri, intre Gadgets posibil câștiga un remiza de afiliat. Aflați dupa diplomatie noastră de destainuire.

(eticheteToTranslate)Ghiduri Apple

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe