Tuesday, May 21, 2024

Cum să aplici pentru un împrumut rapid pentru întreprinderi mici

Acțiune

Phynart Atelier/Getty Images: Ilustrație de Issiah Davis/Bankrate

Recomandări acordor

 • Găsirea prosti mai bun împrumut imediat de afaceri implică a a cunoaste cât de indelungat împrumut vă puteți astepta și a a confrunta tipurile de împrumut și creditorii

 • Pentru a inchina pentru un împrumut imediat de afaceri, va a se cadea să verificați cerințele creditorului și să aduni documentația corectă

 • Verificați întotdeauna cererea și documentele înainte de a inchina, deoarece verice vina ar a se cadea pleca la respingere

Dacă doriți să asigurați finanțare rapidă pentru afacerea dvs., sunt disponibile mai multe opțiuni, inclusiv împrumuturi rapide pentru afaceri. Aceste împrumuturi oferă aplicații online simplificate, împreună cu aprobări și finanțare rapide. S-ar a se cadea explicit să puteți incasa fonduri într-o zi.

Fie că sunteți un startup oricine are constrangere de capete de deala sau o interese consacrată oricine caută finanțare pentru echipamente, aplicarea pentru un împrumut imediat de afaceri are pași similari, de la evaluarea nevoilor afacerii dvs. și selectarea tipului bland de împrumut până la strângerea documentației necesare și depunerea cererii dvs.

Împrumuturile rapide pentru afaceri variază în funcție de imprumutator și de tipul de împrumut. Pentru a vă a inlesni să găsiți cel bland pentru dvs., vă vom rezolva cum să solicitați un împrumut imediat de afaceri.

1. Decideți tipul de împrumut imediat de afaceri

Împrumuturile rapide pentru afaceri vin de deprindere de la creditori online oricine sunt specializați în oferirea de decizii și finanțare rapide. Pe de altă submultime, împrumuturile tradiționale de la bănci și uniuni de ascendent pot rotita zile și săptămâni până să fie aprobate și să primească finanțare. În anotimp ce finanțarea de regim este în universal garantată, doriți totuși să alegeți împrumutul de afaceri imediat bland pentru afacerea dvs.

Tipurile comune de împrumuturi rapide pentru afaceri includ:

Tipul de împrumut Prezentare Cel mai bun pentru
Credite online la hotar Acestea sunt sume forfetare de lichid oricine sunt disponibile prin intermediul creditorilor online. De deprindere, îl plătiți înapoi în rate lunare egale pe o perioadă de la unu până la șapte ani. Forta operaționale, lista și achiziții sau proiecte specifice.
împrumuturi SBA Acestea sunt susținute de US Small Business Administration și vin cu tarife și condiții accesibile. Nu sunt cele mai rapide împrumuturi din jur: cele mai multe împrumuturi SBA pot rotita orisiunde între 30 și 90 de zile pentru a fi finanțate. Acestea fiind spuse, lucrul cu un Datornic SBA Preferred sau aplicarea pentru un împrumut SBA Express ar a se cadea a urgenta procesul. Capete de rulment
Linii de ascendent Puteți retracta fonduri dintr-o dunga de ascendent revolving după cum este neaparat în timpul unei perioade prestabilite de aplecare. La fel ca un turma de ascendent, liniile de ascendent comerciale se resetează pe măsură ce plătiți soldul și plătiți conj dobândă pentru fondurile pe oricine le utilizați. Fonduri de urgență, comporta operaționale sau verice altă constrangere de ascendent.
Avansuri în lichid ale comerciantului Volumul vânzărilor cu cardul dvs. de ascendent determină continut împrumutului și veți plăti o rată a factorului în loc de dobândă. Avansurile în lichid ale comercianților vin cu termene scurte și pot poseda rate neverosimil de ridicate ale dobânzilor, dar pot fi ideale pentru proprietarii de întreprinderi umili cu probleme de imprumutare. Cheltuieli de urgență sau sezoniere și lipsuri de lichid.
Facturare și finanțare Puteți împrumuta împotriva facturilor neplătite prin factoring și finanțare de facturi. Acestea pot pofti și cu rate a extinde ale factorilor, dar ar a se cadea fi o opțiune dacă aveți constrangere de fonduri și anevoie așteptați ca clienții să-și plătească facturile. Cheltuieli sezoniere și fluxul de lichid de deala.
Finanțarea echipamentelor Aceste împrumuturi pot fi folosite conj pentru achiziționarea de echipamente de afaceri, cum ar fi organe de cancelarie, mașini grele și semi-camioane. Achizitii de echipamente

2. Aflați cât împrumut vă puteți astepta

Majoritatea creditorilor oferă finanțare între 10% și 30% din venitul anual. Această limită vă ajută să vă asigurați că compania dumneavoastră pasamite gestiona împrumutul și nu este supraextinsă de plățile împrumutului, ceea ce vă pasamite impulsiona să rămâneți în situație de nerambursare a unui împrumut.

Înainte de a obține un împrumut imediat pentru afaceri, asigurați-vă că vă puteți astepta plățile lunare, oricine vor contine și comisioane și soroc dobânzii. Pentru a vă a inlesni, utilizați un calculator electronic de împrumut de afaceri pentru a impulsiona costul unui împrumut imediat de afaceri și cât vă puteți astepta.

Perspectivă bancară

Împrumuturile rapide pentru afaceri vin deseori cu taxe și comisioane suplimentare. Veți realiza posibil taxe de administratie, taxe de practica, taxe de verificaciune a creditului, taxe de aplecare, taxe de întârziere, taxe de inițiere și penalități de plată anticipată cu cest tip de finanțare.

3. Comparați împrumuturi imediat de afaceri

Cele mai bune împrumuturi rapide pentru afaceri oferă dobânzi competitive, termene de împrumut și comisioane minime. Un dreptate de practica schematizat este, de atare, perfect, iar calendarul de finanțare ar a se cadea să funcționeze pentru nevoile companiei dvs.

Pentru a găsi împrumutul bland pentru afacerea dvs., va a se cadea să luați în considerare creditorul și regulile sauca de eligibilitate. Va a se cadea să vă asigurați că scorul dvs. de ascendent, timpul în afaceri și veniturile anuale corespund cerințelor creditorului.

Perspectivă bancară

Întreprinderile umili pot aplica împrumuturi rapide pentru afaceri în diverse scopuri, cum ar fi finanțarea întreprinderilor de plecare, gestionarea capitalului de deala sau finanțarea achizițiilor de echipamente. Unii dintre cei mai buni creditori de afaceri rapidi includ:

4. Adunați documentele și informațiile necesare

Când aplicați pentru un împrumut imediat de afaceri, va a se cadea să furnizați informații și documente. Ajută să strângi totul înainte de a inchina pentru a a urgenta procesul de abonament. Dacă nu aveți niciunul dintre materialele solicitate la îndemână, cest deala va întârzia procesul și vă va împiedica să obțineți fondurile de oricine aveți constrangere în cel mai redus anotimp putincios.

Iată de ce veți poseda constrangere în universal pentru a inchina pentru un împrumut imediat de afaceri:

 • Utilizarea împrumutului prevăzută
 • Numele companiei și documentele de predare a numelui imaginar (dacă este cazul)
 • Numărul federativ de recunoa a angajatorului (FEIN) sau codul fiscal de afaceri
 • Înregistrarea afacerii și licența (dacă este cazul)
 • Actul component (dacă este cazul)
 • Cele mai recente extrase de spinare bancar de afaceri
 • Cele mai recente declarații fiscale personale și de afaceri
 • Bilanț, situație de chilipir și moarte și proiecții financiare
 • Foaie conturilor de dement și de plătit
 • Foaie datoriilor comerciale curente (inclusiv alte obligații financiare)
 • Documentele politei de angajament comerciala
 • Intelegere de închiriere comercială (dacă este cazul)
 • Registrele de salariere

5. Aplică pentru un împrumut imediat de afaceri

Odată ce aveți o listă scurtă de creditori, obțineți precalificarea, dacă este putincios. Unii creditori oferă un halat online oricine vă va astepta să vedeți potențialele oferte și ratele de împrumut fără a vă a prejudicia scorul de ascendent.

Următorul pas este depunerea unei cereri oficiale. Dacă nu știi cum să aplici pentru un împrumut imediat de afaceri, un loc bun de început este site-ul împrumutătorului. Deoarece mulți creditori imediat de împrumut pentru afaceri sunt online, de deprindere necesită o pretenderima online. Asigurați-vă că completați toate părțile aplicației și verificați intrările dvs. pentru erori oricine ar a se cadea pleca la o recuzare accidentală. De atare, încărcați documentele solicitate apoi când aplicați pentru a a ocoli întârzierile în procesare.

Dacă este acceptat, citiți cu atenție întregul intelegere de împrumut, revizuiți termenii și adresați-i creditorului verice întrebări pe oricine le puteți poseda înainte de a arata pe a rigla punctată. După aceea, musai conj să așteptați ca fondurile să ajungă în contul dvs.

Incheiere

Împrumuturile rapide pentru afaceri au avantajele și dezavantajele lor, dar pot fi o opțiune bună pentru o specie de situații, în aparte apoi când proprietarii de afaceri au constrangere de fonduri imediate. Cu toate acestea, fă-ți anotimp pentru a înțelege cum să aplici pentru un împrumut imediat de afaceri și opțiunile tale înainte de a a se purta mai mult. De atare, evaluează mai mulți creditori pentru a-i găsi pe cei oricine oferă împrumuturi rapide de afaceri sau oportunități alternative de finanțare oricine funcționează cel mai prieteneste pentru compania ta.

Întrebări frecvente

Cuprins

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe