Thursday, May 23, 2024

Cum arăta cu adevărat sustenabilitatea la Watches and Wonders Geneva 2024

Acțiune

Cronicar TAG Heuer Carrera

De aceea, sustenabilitatea.

După mai departe de o jumătate de duzină de povești din-spre toate știrile din-spre ceasuri orisicine pot fi tipărite de la deschiderea Watches and Wonders Geneva săptămâna trecută, s-ar a se cadea să vă întrebați de ce nu am cruțat niciun cuvânt pentru statornicie. La repercusiune urmei, WOW Singapore și aiest site au publicat o naratiune masivă pe aiest subiect impozabil cu abia câțiva ani în urmă. Nu se pare că lumea a rezolvat prin vraja provocarea cu orisicine se confruntă zodie noastră în acea perioadă.

Zenith Defy Extreme Diver

Ei prezentabil, putem a se provocalui după ce am văzut noutăți de la majoritatea major-urilor la târgul de la Geneva și am discutat cu numeroși reprezentanți ai mărcii (inclusiv nu mai puțin de cinci interviuri cu CEO), că până și cuvântul „sustenabilitate” a fost taman uzitat. Așadar, Zenith are o centura din obiectual pentru plasă de pescuire reciclată, orisicine vine cu alte două opțiuni pentru noul Defy Extreme Diver individual de estetic. Aceasta nu este o catusa potrivită pentru pitch-ul de sustenabilitate, oblu dacă aiest ocazie este singurul la orisicine ne putem gândi orisicine vine cu trei curele ca standing.

Panerai Submersible eLAB-ID

Gândiți-vă la marile nume de botez din jocul durabilității: IWC, Panerai și Mahala, pentru a a se porecli abia trei. Ei prezentabil, Panerai continuă să facă fân cu materialele sauca reciclate, dar nu există nici măcar un ocazie nou în aiest compartiment. IWC și-a parasit raportul anual de sustenabilitate, optând pentru a cuprinde aiest obiect în inițiativa ESG a grupului-mamă. În ceea ce privește Mahala, deși niciun ocazie nou nu se află pe calea durabilității, proba nu a fost tăcută. Pentru un cunoscut text aoace, toate mărcile menționate mai sus fac latura din grupul Richemont și același categorie este vartos harnic pe frontul DEI. Sustenabilitatea, diversitatea, echitatea și incluziunea, toate merg împreună pe frontul ESG, oblu dacă aiest obiect ar a se cadea părea puțin abuziv.

IWC își renunță raportul anual de sustenabilitate

Watches and Wonders Geneva a fost episod unei discuții cu cea mai importantă inițiativă ESG din industrie, Watch & Jewellery Initiative 2030 (WJI 2030). A fost un panel C-Suite orisicine a inclus, dintre alții, președintele și CEO-ul Mahala Cyrille Vigneron și CEO-ul Chanel Watches and Jewellery, Frédéric Grangié. Cel de-al doilea contingenta anual al părților interesate – Raportul privind progresul 2023-2024 a arătat că 48% dintre membrii și partenerii WJI 2030 îndeplinesc „angajamentul minimum privind rezistența la schimbările climatice de a a subscrie și a lasa scrisoarea de cuvant a Inițiativei pentru ținte bazate pe știință”. Între ritmica, abia 29% îndeplinesc „angajamentul minimum privind conservarea resurselor de a constitui o frunza de sleau pentru natură pentru compania lor, proporțional cu nivelul lor de ambiție și capabilități”.

Președinte și CEO al Mahala Cyrille Vigneron (imaginea prin amabilitatea Getty)

Orisice scormonitor judicios ar a se cadea fi uimit de aiest obiect, dar Vigneron a sunat o notă plină de speranță, având în chip că membrii WJI 2030 se descurcă departe mai prezentabil în ceea ce privește egalitatea de gen, salariul de viață și drepturile omului (89%, 83% și, respectiv, 79%). „Nimeric nu are puterea de a travesti totul retras. Împreună avem o șansă. Nu musai să fim descurajați de eșecurile actuale. Înseamnă abia că musai să muncim mai departe și să continuăm să mergem înainte”, a spus Vigneron.

În aiest secunda, merită să luăm în considerare realitatea de aoace, deoarece firmele de ceasuri și bijuterii se ocupă de producerea și vânzarea de ceasuri și bijuterii. Studiul Swiss Watch Industry Deloitte notează că abia 48% dintre cumpărătorii de ceasuri au raportat că sustenabilitatea a fost un agent nodal din spatele achiziționării unui ocazie de lux. În surplus, același contingenta notează că sustenabilitatea s-a aranjat pe locul al patrulea dintre motivele principale pentru a cumpăra un ocazie, celelalte trei fiind imaginea mărcii, designul și prețul. Aiest librar consideră că aiest obiect este suficient de optimist, deoarece încă nu a întâlnit pe nimeric orisicine și-a cumpărat un ocazie, oblu și parțial din provoca acreditărilor sauca de sustenabilitate. Cu toții am a protimisi ca ceasurile să fie făcute fără să vină rău nimănui, dar aceasta este mai departe o bază decât verice altceva.

Rastimp Tag Heuer Carrera Plasma

Marii câștigători din ultimii 10 ani în ceasuri au făcut cel mai puțin tumult despre transparenței operațiunilor lor. În transfer, mărcile Richemont sunt pe gaibarace din socoteala, la fel ca destoinic toate grupurile, lasator de acreditările lor de sustenabilitate. Aiest obiect înseamnă potential că mărcile ar a se cadea să se concentreze pe ceea ce le ajută să vândă mai multe ceasuri, pentru a rămâne cel puțin în pas cu piața. Pe de altă latura, niciun aruncator nu și-a parasit practicile sustenabile sau a încetat producția pentru colecțiile relevante – oțelul reciclat și titanul sunt încă în infatisare, la fel și curelele din expresiv reciclat. Fără îndoială, anul va dezvălui mai multe din-spre valoare absoluta în orisicine mărcile intenționează să abordeze curățenia lanțurilor lor de aprovizionare cu metale prețioase și pietre prețioase, deoarece aceasta este o tendință în interval de curs orisicine conturează capătul ascuțit al ceasurilor incheiere. O naratiune fascinantă orisicine se desfășoară este cea a diamantelor cultivate în laborator la TAG Heuer, orisicine are implicații pentru întregul comerț de orologerie (deși potential nu pentru bijuterii).

Pentru mai multe din-spre citirile de ceasuri de lux și cele mai recente din Watches and Wonders Geneva 2024, faceți chicot aoace.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe