Friday, May 17, 2024

Crowdfunding pentru afaceri de bază | Rata bancară

Acțiune

Recomandări explicatie

  • Crowdfunding pentru afacerea dvs. mică vă a ingadui să strângeți bani prin investitori individuali interesați de proiectul dvs

  • Puteți a intrebuinta diferite tipuri de crowdfunding, inclusiv donații, recompense, datorii și fonduri proprii

  • În funcție de platformă, este putincios să trebuiască sau nu să plătiți înapoi fondurile sau puteți a plati recompense investitorilor în funcție de cât au investit cu dvs.

Crowdfunding pentru afaceri implică obținerea de capete de afaceri prin adunarea online a contribuțiilor a se reduce ale multor susținători. În etate ce aceste contribuții sunt cateodata donate, contribuatorii își pot muta, de atare, investițiile cu capitalul particular al companiei sau alte recompense.

Crowdfundingul valorifică interesul asistenta și implică micii investitori interesați de o anumită interese sau intentie. Armonios Crowd Menire Center, au existat dupa 898.000 de proiecte crowdfunded din 2014 până în 2024. Campania mijlocie de crowdfunding finanțată total generează 213.769 USD cu 341 de investitori. Pregiur 24% din proiecte sunt finanțate total.

Pe poala acestor cifre, crowdfunding pentru o interese mică eventual a purta victorie și eventual a protegui afacerea dvs. să strângă bani fără datorii tradiționale. Înainte de a-l încerca pentru afacerea dvs., aflați impotriva beneficiile, pericolele și reglementările unice ale acestei metode de strângere de fonduri.

Ce este crowdfundingul?

Crowdfunding pentru o interese implică o campanie de strângere de fonduri, oricine este de invat limitată în etate. Afacerea de strângere de fonduri își publică eforturile și solicită contribuții pentru costurile de demaraj sau un aparte intentie.

Există site-uri web deosebit pentru aceste tipuri de campanii. În etate ce site-urile web de crowdfunding iau un propor-tie din banii strânși ca taxă, donațiile de crowdfunding nu musai să fie rambursate ca un împrumut.

Companiile de crowdfunding își vor asuma frecvent unele (sau toate) cerințele de probare pentru investitori, efectuând diligență cu cadru la situația financiară, licența și planificarea afacerii companiei. Platformele găzduiesc, de atare, un spațiu pentru strângeri de fonduri pentru a-și a fauri publicare proiectelor, facilitând partajarea multimedia și rețelele sociale.

Obținerea accesului la contribuții eventual fi un joc de norocire „totul sau desertaciune”, conform Inocent Learning, o platformă educațională axată pe binefacere. Unele platforme vă trimit fondurile poate dacă campania dvs. își arata obiectivul până la sfârșit.

„Mai puțin de jumătate din toate campaniile de crowdfunding își ating obiectivele”, sfătuiește organizația, avertizând cititorii să se educe cu caracterul mic, liniile directoare și restricțiile unei platforme înainte de a se a se baga la un consens.

Tipuri de crowdfunding pentru afaceri

Înainte de a arunca o campanie, musai să decideți ce tip de crowdfunding planurile dvs. de afaceri să urmați. Există scaunas tipuri comune de crowdfunding pentru întreprinderi a se reduce.

Donatie

Posibil că ați văzut campanii de crowdfunding bazate pe donații pe rețelele sociale. Aceste campanii susțin în mod obișnuit cauze caritabile, cum ar fi ajutarea cu facturile medicale ale cuiva sau înlocuirea proprietății unei familii după un pacoste firesc.

Populara platformă GoFundMe a ingadui persoanelor și organizațiilor nonprofit comunitare să strângă fonduri donate în aiest fel.

Unele companii vor căuta donații prin crowdfunding, mai eminent dacă există un afacere restaurant rezistent pentru marfa sau cauză. Aceste eforturi de crowdfunding nu oferă desertaciune în schimbul fondurilor donate, iar donațiile sunt de invat compuse din multe contribuții a se reduce (în unele cazuri, de la câțiva dolari de persoană).

Creanţă

Crowdfunding-ul bazat pe datorii funcționează ca și cum obținerea de împrumuturi de afaceri de la mai mulți creditori. Colaboratorii vor a se baga o anumită sumă cu așteptarea ca strângerea de fonduri să ramburseze fondurile – de invat picler dobânda – într-un rastimp de etate anumit.

Platou de microcredite Kiva funcționează asadar, cu întorsătura suplimentară că împrumuturile sunt fără dobândă.

Răsplată

Crowdfundingul cu recompense este vulgar pe Kickstarter, oricine găzduiește idei și produse creative. Aceste proiecte de crowdfunding oferă contribuatorilor recompense la diferite praguri de conferire – de invat, o insignă digitală sau un autocolant pentru contribuții mai a se reduce și o geantă sau un maiou la nivelul următor.

Recompensele de top pentru contribuatorii majori la aceste campanii pot fi generoase: excursii, întâlniri cu celebrități sau produse gratuite sau cu aruncare anticipată.

Capitaluri proprii

Crowdfundingul cu capete particular pentru afacerea dvs. mică este un calapod de afaceri stas pentru antreprenorii oricine doresc să finanțeze costurile de demaraj sau de investiție. Iest tip de crowdfunding schimbă capitaluri proprii pe granita ingust sau prelung în intentie sau roata în schimbul contribuției inițiale a unui intreprinzator.

Ca și în cazul oricărei finanțări participative, participanții la aiest calapod riscă – în aiest caz, posibilitatea ca afacerea aleasă să nu câștige nivel în perspectiva. Iest tip de crowdfunding este reglementat de Comisia pentru Valori Mobiliare și Burse din SUA.

Perspectivă bancară

Nimerit sondajului Small Business Consideratie Survey din 2023, o trinitate dintre firmele angajatoare au intrebuintat alte fonduri decât creditul pentru a a incasa finanțarea de oricine au impozit. Dintre cei 2 la sută oricine au intrebuintat investiții în capitaluri proprii, 17 la sută au intrebuintat fonduri participative în capitaluri proprii.

Platforme impoporare de crowdfunding pentru companii

Există multe opțiuni pentru companiile noi și înființate oricine doresc să obțină finanțare participativă pentru afaceri a se reduce. Acestea includ:

  • Kickstarter: Aceasta este o platformă bazată pe recompense pentru concepte creative. Întreprinderile a se reduce pot aplica Kickstarter pentru a strânge bani pentru proiecte prep un mic masina innoitor sau un peli-cula separat.

  • Indiegogo: Iest site de crowdfunding este lamurit despre promovarea proiectelor tehnologice. Campaniile anterioare au inclus camere mobile și accesorii pentru biciclete electrice.

  • SeedInvest: Asta este un site vulgar pentru startup-urile oricine doresc să câștige tracțiune și fonduri. Site-ul a fost achiziționat actual de StartEngine.

Limitarea campaniilor dvs. la un aparte rastimp de etate eventual contribui la impulsionarea și la crearea unei frici de a a se zarasti o situație oricine îi obligă pe investitori. Nu toate eforturile de crowdfunding sunt însă limitate în etate.

O gazdă de crowdfunding în cursoare de desfășurare este Patreon, inde creatorii și creatorii de conținut își pot a zidi membri angajați de susținători. Acești suporteri plătesc o taxă lunară de subscriere în schimbul conținutului numai și al accesului la creatorii lor preferați.

Cum să crowdfund pentru o interese

Dacă doriți să faceți fonduri participative, există câțiva pași pe oricine veți ahtia să-i urmați. Iată cum să finanțați participanți o interese.

1. Clarifică-ți ideea și publicul

Intaiul pas către victorie este să decideți ce le cereți contribuabililor să finanțeze și ce asistenta veți a soli. Dacă doriți să finanțați participativ o anumită investiție sau intentie, este catva pentru oricine veți obține contribuții ample?

Dacă știți dacă intenționați să prezentați membrilor comunității locale sau antreprenorilor cu gânduri similare din întreaga natura, va a cerceta stilul și obiectivele campaniei dvs. În această etapă a procesului de programare, doriți să efectuați o consultare de piață pentru a vă a aprecia concurența.

2. Opta-ți obiectivele și calendarul

Atunci, decideți cât de multă finanțare va a se cere să strângeți pentru a a fauri proiectul – fie că este flecar de producerea unui aparte marfa sau de cumpărarea unei vitrine – un victorie.

În mod practic, cât etate veți a purta impozit pentru a vă a fauri publicare campaniei și a strânge banii? De atare, luați în considerare cât de departe este foarte departe etate pentru ca potențialii susținători să aștepte dacă se angajează la începutul campaniei. Nimerit cercetării de la program de finanțare Kickstarter, campaniile au de invat cele mai bune rezultate apoi când marime este mai scurtă, cum ar fi 30 de zile sau mai puțin.

În această etapă a procesului de programare, puteți lua în considerare ce tip de crowdfunding se potrivește cel mai comod nevoilor afacerii dvs.

3. Alegeți o platformă gazdă

După ce ați cercetat ce platforme găzduiesc proiecte similare cu ale dvs., asigurați-vă că ați pieptănat acordurile cu utilizatorul și scrisul mic înainte de a selectiona un site gazdă.

Diferite platforme vor a purta linii directoare și cerințe diferite în ceea ce privește tipul de intentie, termenele de finanțare și ce se întâmplă dacă nu vă atingeți obiectivul implinit de strângere de fonduri. Taxele variază și în funcție de platformă.

4. Personalizează-ți și împărtășește-ți povestea

Cele mai de victorie proiecte de crowdfunding pentru întreprinderile a se reduce au o narațiune puternică în rezematoare. Asigurați-vă că solicitați ajutorul unor povestitori talentați pe parcursul campaniei dvs. Cu cât îi puteți a indupleca pe posibili investitori prin informații de bază, cercetări fundamentale și conținut multimedia atrăgător, cu atât este mai plauzibil să vă atingeți obiectivele de strângere de fonduri.

5. Încheiați campania și urmăriți colaboratorii

Odată ce ați încheiat campania de crowdfunding pentru întreprinderile a se reduce, luați legătura cu cei oricine au intervenit pentru a contribui. Nepasator dacă vă atingeți obiectivul sau nu, acești investitori vor ahtia să știe ce se întâmplă cu proiectul în urmare. Dacă ați promis recompense pentru susținători, livrați-le în etate bine-venit, pentru a ocoli deteriorarea reputației companiei dvs.

Păstrați evidențe bune impotriva care a contribuit și la ce stadiu. Profitați de relațiile pe oricine le construiți pentru afaceri viitoare.

Avantaje și dezavantaje ale finanțării participative pentru întreprinderile a se reduce

Avantajele și dezavantajele finanțării participative pentru afacerea dvs. includ:

Avantajele crowdfunding-ului

Crowdfundingul a ingadui afacerii tale să obțină finanțarea de oricine are impozit fără a a intrebuinta un împrumut tradițional de afaceri. Beneficiile sauca includ:

Este putincios să nu fie impozit să rambursați

În funcție de program și tipul de crowdfunding pe oricine îl utilizați, este putincios să nu fiți nevoit să plătiți înapoi banii donați afacerii dvs. Iest unealta vă a ingadui să obțineți un debit de invar eficace fără a fi impozit să vă faceți marturisi cu cadru la pret lunară a împrumutului. Nu va a se cere să rambursați finanțarea prin donație, recompensă sau crowdfunding. Acestea fiind spuse, crowdfundingul datoriilor funcționează ca un împrumut de afaceri și musai să fie rambursat.

Extindeți-vă acoperirea la mulți investitori

În loc să vă puneți toate ouăle într-un unic coș, crowdfunding-ul vă a urca fondul de investitori la mai multe persoane. Majoritatea campaniilor de crowdfunding finanțate total le vor susține sute de investitori. În deosebit în cazul crowdfunding-ului cu capete particular, aceasta înseamnă că nu veți a darui foarte multă duium niciunui unitate statistica oricine investește în afacerea dvs.

Vă ajută să construiți o bază de clienți

Îți promovezi inca afacerea pentru campania de crowdfunding, iar oamenii investesc cu poftim pentru că sunt interesați de ceea ce ai de oferit. Acești investitori pot fi o bază excelentă de clienți căreia îi puteți a da produsul sau serviciul după ce ați lansat afacerea.

Nu folosește istoricul de consideratie

Deoarece crowdfunding nu este un împrumut de afaceri și este putincios să nu fiți nevoit să rambursați, platformele de crowdfunding nu vă vor a cerceta istoricul de consideratie pentru a vă calcula bonitatea. Dar rețineți că reputația afacerii dvs. este în joc.

Dacă utilizați crowdfunding bazat pe recompense sau pe fonduri proprii, doriți să vă recompensați investitorii în etate bine-venit, respectându-vă promisiunile. Crowdfundingul cu datorii eventual aplica sau nu istoricul dvs. de consideratie, dar, în orisice caz, este memorabil să rambursați împrumutul la etate.

Dezavantajele crowdfunding-ului

Dezavantajul utilizării crowdfunding pentru afacerea dvs. este că este putincios să nu primiți finanțare completă și va a se cere să vă promovați puternic campania. Acestea și alte dezavantaje de luat în considerare:

Nu toate campaniile își ating obiectivele de strângere de fonduri

Apoi când finanțați în mod participativ obiectivele de finanțare a afacerii dvs., nu există nicio garanție că veți obține toată finanțarea de oricine are impozit afacerea dvs. Armonios The Crowd Menire Center, pregiur o pătrime dintre proiecte primesc finanțarea completă la oricine se așteptau.

Eventual doriți să vă așteptați ca proiectul dvs. să nu primească întreaga finanțare. Puteți fie să vă stabiliți obiectivele mai grozavi decât nevoile dvs., fie puteți încerca să găsiți alte surse de finanțare pentru a vă finanța afacerea.

Eventual plăti taxe către program de crowdfunding

Unele platforme de crowdfunding percep taxe apoi când derulați o campanie de victorie. De oglinda, Kickstarter a inregistra o taxă de 5% pentru toate fondurile donate. De atare, veți plăti o taxă de procesare a plăților de 3 până la 5 procente de orice dată când o persoană donează campaniei dvs.

Kiva este o platformă oricine nu a inregistra comisioane sau dobânzi pentru sumele investite, dar va a se cere să rambursați banii de la investitori.

Va a se cere să petreceți etate promovând campania dvs

Deoarece crowdfunding folosește mulți investitori unici, va a se cere să-ți promovezi campania de crowdfunding tuturor celor pe oricine îi cunoști. Puteți a se intampla etate pe rețelele sociale promovând campania dvs. prietenilor, familiei și urmăritorilor interesați de afacerea dvs.

Unele platforme de crowdfunding prep Kiva au și propria lor rețea în oricine îți poți a trece campania. Crowdfunding funcționează cel mai comod apoi când aveți multe conexiuni cu oameni oricine ar a se cadea fi interesați de afacerea dvs.

Ideea dvs. de afaceri eventual fi furată

Pe măsură ce promovați ideea dvs. în asistenta sau în fața investitorilor individuali, acești investitori pot fi interesați de ideea dvs. de afaceri într-un alt mod. Ei pot încerca să creeze un marfa sau un functie asemanat și să meargă pe piață. Iest unealta vă eventual îndepărta avantajul de piață pe oricine îl puteți a purta, mai eminent dacă aveți o constatare originală nevăzută încă pe piață.

Alternative la crowdfunding pentru afacerea dvs

Dacă nu aveți etate să derulați o campanie de crowdfunding pentru afaceri a se reduce fără rezultate garantate, există câteva produse alternative de imprumutare oricine merită luate în considerare. Aceste opțiuni includ atât bani oricine musai rambursați, cât și fonduri pe oricine le păstrați.

Granturi: puteți găsi granturi pentru afaceri a se reduce pentru industria dvs. atât la stadiu restaurant, cât și la stadiu federativ de conducere. Musai solicitate granturi – și va consta un etate de așteptare – dar banii nu musai să fie rambursați.

Cărți de consideratie de afaceri: ca și cardurile de consideratie personale, cărțile de vizită oferă o straif de consideratie rotativă. Cardurile de consideratie de afaceri pot a purta o dobândă introductivă sau alte recompense și avantaje. În picler, dacă nu aveți un clina menstrual, nu vi se va a inregistra dobândă.

Linii de consideratie de afaceri: o straif de consideratie este, de atare, revolving, dar funcționează asemanat cu un împrumut. Veți a folosi printr-o bancă tradițională sau un imprumutator online oricine va a se pune bani în contul dvs. apoi când solicitați o sunare.

Împrumuturi: Împrumuturile pentru startup sunt, de atare, o opțiune bună pentru noile afaceri. Unii creditori au impozit de poate câteva luni de funcționare pentru a se a taxa. Împrumuturile pentru afaceri sunt împărțite într-o singură sumă forfetară pentru a vă a plati o creștere instantanee a fluxului de invar.

Incheiere

Crowdfunding-ul pentru afacerea dvs. mică eventual fi o regim inovatoare și oricine tenta atenția de a obține contributie fulgerator pentru afacerea dvs. sau cea mai recentă constatare. Asigurați-vă că vă faceți temele pe partea din față, asigurându-vă că efortul dvs. este satisfacator de inimitabil față de orisice potențială competiție. De atare, veți ahtia să cercetați program dvs. de găzduire pentru a vă a asiguripsi o asortare bună și obiectivele dvs. de finanțare pentru a vă a asiguripsi că sunt realiste și merită efortul.

Întrebări frecvente impotriva crowdfunding pentru întreprinderile a se reduce

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe