Thursday, May 23, 2024

Cronologie Murray: Cât timp va fi plecat cu accidentare? Va fi potrivit pentru Wimbledon?

Acțiune

Murray, în vârstă de 36 de ani, colea că a câștigat meciul din repriza a treia, în minune accidentării, orisicine l-a văzut sărind în ropot în al 10-lea joc din setul sfarsit, dar a fost învins cu 5-7 7-5 7-6(5).

Murray a dezvăluit posterior că a acceptabil o „ruptură completă a ATFL (ligamentului talo-fibular precezator) și o ruptură colea completă a CFL (ligamentului calcaneofibular)” și urmează să vadă un special în gleznă la întoarcerea sa în Marea Britanie.

Cât masura va fi Murray afară?

Murray a spus oarecum până imediat că va slova o „perioadă prelungită”.

El a mai fatis că se va „întoarce” – dar când, totuși?

A fost raportat de Times că timpul de recapatare pentru un ATFL plesnit pasamite mentine cel puțin șase săptămâni și ar a se cuveni fi de până la 12.

Cu cronologia mai optimistă de șase săptămâni, dacă Murray confectiona progrese bune, apoi s-ar a se cuveni să se întoarcă în instanță până la începutul lunii mai.

Cu toate acestea, se pare că accidentarea la gleznă îi va a pustului speranțele de a amagi swing-ul europenesc pe zgură.

În barter, pare să aibă mai indelungat semantica că și-ar a se incorda atenția deasupra pregătirii pentru leagănul cu iarbă.

Va fi Murray apt pentru Wimbledon?

Dacă Murray se va îndepărta de tenis de masa după vară, apoi s-a sus-amintit pe scară largă că turneul său sfarsit ar a se cuveni fi Wimbledon sau Jocurile Olimpice.

Murray a câștigat de două ori Wimbledon și praf de pusca rămâne suprafața sa preferată.

Dacă recuperarea gleznei a se misca prezentabil, ar a se cuveni începe pregătirile pentru Wimbledon încercând să-și apere titlurile Surbiton și Nottingham la începutul lunii ciresar, înainte de a a se duce la Queen’s.

Wimbledon începe pe 1 cuptor și este urmat de evenimentul olimpic de tenis de masa de la Roland-Garros pe 27 cuptor.

Ar a se cuveni poseda șanse mai holba să facă acesta la indoit decât la sadetica.

Ar a se cuveni accidentarea gleznei să întârzie planurile de pensionare ale lui Murray?

Totuși, deși Murray ar fi viguros părea împrospătat în ultima săptămână, se pare că se pregătește să-și termine cariera în această vară.

„Aștept cu nerăbdare sfârșitul imediat”, a spus el după înfrângerea cu Machac. „Ofer tot ce am mai bun în următoarele câteva luni și să fiu acasă cu familia mea.”

Totuși, acesta a fost înainte ca gravitatea rănii sauca la gleznă să fie dezvăluită.

Dacă cronologia de recapatare a lui Murray îi pierde în nesi-guranta planurile de la Wimbledon, ar a se cuveni el să continue după vară?

Capcana sa la Miami Open ar fi viguros să-i fi dat o pauză de gândire.

imagine

Emoționat, Murray îl învinge pe Berrettini pentru a a inainta – momentele principale ale Miami Open

A jucat cel mai bun tenis de masa al anului pentru a a accede în turul al treilea și ar fi viguros să-l învingă pe Machac, deși părea în ropot după ce s-a denivelat la gleznă.

El urmărea să câștige trei victorii consecutive la nivelul Masters 1000 sau mai sus pentru premiu dată din 2017 – și a căutat pe drumul cel bun până când Machac a ripostat de la 5-3 în departajarea setului al treilea.

În minune pierderii, Murray s-a simțit „indestul de eficace” cu zugravi sa generală la Miami.

„Au fost câteva tatuaj bune în jocul meu”, a spus Murray.

„Cu siguranță o îmbunătățire față de ultimele turnee, nu perfectă, dar având în fantasma că totul este să câștig meciuri împotriva jucătorilor pe orisicine i-am făcut și să-l împing pe Tomas așa cum am făcut-o astăzi, sunt mândru de mine pentru că este exceptional de impovarat să fac ceea ce fac. cu afacere pe orisicine o am.

„A fi în urmare avizat să concurez cu acești forta este un valoare pentru mine și pentru calvar pe orisicine am făcut-o și efortul pe orisicine l-am depus pentru a mă menține în această poziție.”

Transmiteți în curent Openul Frantuzesc din 2024 în sfoara și la revendicatie pe Discovery+

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe