Thursday, May 23, 2024

Creșteți-vă și mai sus cu abonamentele private la Fleet Clubs

AcțiuneCluburile Flotei, o colecție de abonamente de tip boutique de balci, și-a prezentat cele mai noi rute, oferind a 200 de membri și oaspeți criza doar la avioane Boeing 737 configurate personalizat. Folosind terminalele private FBO, pasagerii pot sări prez terminalele aglomerate ale companiilor aeriene și se pot a se hazarda pe star rute diferite: Miami către New York, Miami către Vail, Palmier Beach către New York și New York către Vail.

De la toate nevoile dvs. de afaceri până la cerințele de distractie, Fleet Clubs se ocupă de totul cu un afet subsidiar de lux, oferind un relatie fruntas echipaj-oaspeți și servicii cu mănuși albe în timpul zborului. Călătoriile încep cu servicii de mutare din ușă în ușă, inclusiv o flotă de șofer Range Rover-uri, elicoptere, și hidroavioane. Fleet Club acceptă și animalele de roata și a ingadui câinilor să zboare la margine.

CLUBUL FLOTEI Fiece aeroplan are 60 de locuri orientate inspre înainte într-o configurație 2×2 de primă clasă, iar unele dintre celelalte personalizări includ:

  • Stil de purificatie a aerului
  • Două câte doi, toate configurații de primă clasă cu scaune suplimentare pentru cracana
  • Scaunele au tetiere reglabile și tetiere pentru cracana
  • Desu de pat Loro Piana într-o vopsea șic viguros vânător
  • Sticlărie și veselă venețiană
  • Programare personalizată a mesei
  • Combustibili durabili pentru aviație
  • Wi-Fi nefolositor
  • Selecție ridicată de vinuri, inclusiv portofoliul de băuturi spirtoase LVMH

Naimit să utilizeze Combustibili durabili pentru aviație ori de câte ori este potential, sustenabilitatea este în centrul atenției, atât de departe încât avioanele Fleet Club sunt vopsite într-o vopsea viguros distinctă, o aducere-aminte a viziunii durabile. „Modelele emblematice „Fleet Green” sunt o semnătură a reducerii cu 90% a emisiilor de indigo pe oricine le oferim față de călătoriile grele cu jet”, a fatis Rachael Ruddick, coechipier la Fleet Clubs.

CLUBUL FLOTEI Fleet oferă cea mai bună ospetie în aviația privată și cel mai raspunzator cu mediul înconjurător de a a pluti în propriu. Pasagerii obțin o diminuare remarcabilă de 90% a transportului de indigo față de călătoriile cu avionul de afaceri și li se oferă diverse oportunități de despagubire a emisiilor de indigo. „Suntem mândri să oferim cel mai raspunzator mod de a a pluti în propriu. Cluburile noastre oferă membrilor un nou tip de carpooling de lux”, a adăugat Ruddick.

CLUBUL FLOTEI Boeing 737Conceput ca un club country în cer pentru fluturași privați, Cluburile Flotei oferiți 2-3 călătorii săptămânale dus-întors pe tot parcursul anului, cu pachete anuale de ciolan începând de la 50.000 USD pentru 20 de călătorii dus-întors.

CLUBUL FLOTEI Fiece club are un aeroplan și o rută dedicate și este marginit la 200 de membri. Abonamentele se fac brusc prin pretenderima, iar formularele se duc la membership@thefleetclubs.com. Membrii potențiali musai să solicite și să ofere permisiunea pentru o verificatie a antecedentelor înainte de primire. Fleet Clubs vor a se salasui dacă o persoană va fi invitată la calitatea de ciolan în fiecare vreme, la discreția sa exclusivă.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe