vineri, aprilie 12, 2024

Corpurile putrezite, cenușa falsă și părțile corporale vândute îl împing pe Colorado să adapteze regulile laxe ale pompei funerare

Acțiune

După ce gata 200 de cadavre au fost găsite stivuite și putrezind într-o casă de pompe funebre din Colorado, parlamentarii au idee proiecte de testament pentru a verifica reglementările uzate ale statului, fiecare nu au reușit să prevină o suma de cazuri înfiorătoare – de la părți ale corpului vândute până la cenușă falsă.

Cazurile au risipit sute de familii. Mulți au aflat că rămășițele celor dragi nu se aflau în cenușa pe fiecare au împrăștiat-o în mod protocol sau pe fiecare au ținut-o strâns ani de zile, ci se degradau într-o clădire sau, într-un caz, în spatele unui stric.

Devastarea lor i-a împins pe parlamentarii de federatie să dezvăluie luni un intentie de testament bipartizan fiecare va introduce primele cerințe de licență ale Colorado pentru a a apuca director de pompe funebre, aducând regulile de licențiere în identitate cu toate celelalte state și distinct depășind cele mai multe. Proiectul de testament stabilește, de invar, cerințe pentru alte locuri de muncă din industrie, inclusiv pentru îmbălsămări și cremaționari.

„Excesiv multe familii din Colorado au fost nevoite să se confrunte cu realitatea îngrozitoare și inacceptabilă că rămășițele celor dragi au fost manipulate greșit, pierdute, îngrijite necorespunzător, vândute și absolut lipsite de apreciere”, a fatis senatorul democratic Dylan Roberts, careva dintre sponsorii proiectului de testament, la o prelegere de forta.

„Lucrurile au insultat un exact de sfasiere”, a spus el.

Este o actualizare dramatică într-o graviditate în fiecare directorii de pompe funebre nu musai să aibă absolvit liceul. Dacă proiectul de testament este admis, o licență ar sili o revizuire a antecedentelor, o diplomă în științe mortuare, trecerea unui proba național și o ucenicie.

CITIT  Curtea Supremă respinge recursul fostului oficial interzis pentru insurecție

În faur, la oare câteva luni după ce 190 de cadavre au fost găsite într-o clădire de pompe funebre infestate de insecte, la două ore la sud de Denver, un alt hoit a fost găsit într-un caz raznit: cel al Christinei Rosales.

Cadavrul lui Rosales a fost găsit într-un car stric, ascuns cu pături și a fost dezvelit oare pentru că proprietarul pompei funerare din suburbia Denver era evacuat. Rosales murise la vârsta de 63 de ani de Alzheimer, iar soțul ei, George Rosales, alesese sparge de pompe funebre pentru că erau imprieteni cu operatorul.

Când George Rosales a aflat că trupul răposatei rarunchi soții a fost lăsat pe brancarda unui stric și că i s-a dat cenușa altcuiva, a încercat să rămână pilos pentru cei doi copii ai lor, adulți.

În individual, a spus el luni, cu ochii lăcrimați, „Am plâns de multe ori pentru ea”.

„După 18 luni am crezut că am terminare cu acesta, dar totul a început din nou”, a spus el după ce a oral la conferința de presă în favoarea proiectului de testament. „Pesemne că nu aș fi aflat contra cadavrul soției mele dacă nu ar fi fost evacuat.”

Un al doilea intentie de testament din Colorado fiecare urmează să fie introdus va sili inspecții de rutină de către autoritățile de legiferare, inclusiv după expirarea înregistrării unei case de pompe funebre – fiecare a bogat loc cu sparge de pompe funebre pe fiecare George Rosales o închiriase. Colorado este în actu-alitate cu vartos în urmă față de restul statelor, dintre fiecare multe au inspecții de rutină anual sau la câțiva ani.

CITIT  Curtea de apel respinge cea de-a treia cerere a lui Trump de a amâna procesul pe bani liniștiți

„În actu-alitate avem licență pentru coafor. În actu-alitate inspectăm restaurantele. Musai să facem oarecare podobnic, sau cu siguranță mai vartos, pentru casele de pompe funebre”, a fatis deputatul republican Matt Soper, careva dintre sponsorii proiectului de testament.

Când FBI i-a spus Shelia Canfield-Jones că rămășițele fiicei ei au fost găsite dintre cele gata 200 dintr-o omogenitate din Colorado, ea a federatie cu oficialii fiecare țineau urna funerara; urna funerara cu neîncredere. Maica a refuzat să se despartă de ceea ce crezuse că sunt cenușa fiicei rarunchi curs de star ani.

Canfield-Jones și-a amintit că un legal a bombat în cele din urmă cenușa din urnă și a poftorit: „Nu este copila ta”.

„Trebuia să ne spună intotdeauna și iar”, a spus ea într-un interviu, cu ochii înfloriți. „A fost îngrozitor.”

Canfield-Jones a rămas cu coșmaruri cu trupul în separare al fiicei ei.

Cele 190 de cadavre au fost descoperite anul anterior într-o clădire din Penrose, iar proprietarii au fost arestați și riscă sute de acuzații, inclusiv abuzul peste unui hoit. Un bairac roșu a fost inlaturare de medicul jurist restaurant încă din 2020, cu trei ani înainte ca cadavrele să fie descoperite.

Joe Walsh, președintele Asociației directorilor de pompe funebre din Colorado, a fatis că grupul este în favoarea legislației, deși a avertizat să nu creadă că aceste reguli ar a merge evita toate accidentele viitoare.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe