vineri, aprilie 12, 2024

„Cooperez” – asul West Ham Paqueta ar putea în continuare să fie acuzat de pariuri

Acțiune

Încă o dată în iest anotimp, Lucas Paqueta a fost cinevasi dintre jucătorii remarcați pentru West Ham United.

Nu este o coincidență că nu au câștigat niciun joc când a fost sapat, dar au început să adune din nou puncte odată ce a revenit în marginal.

Lucas Paqueta este încă prepus de taxe de pariuri

Irons au fost pe punctul de a-l a plasa lui Man City pentru o taxă impotriva oricare se a se inchipui că este de relativ 80 de milioane de lire sterline, dar potențiala implicare în pariuri ilegale suspectate a fost făcută împotriva jucătorului, ceea ce a făcut ca și ideea trecerii la Pep. Partea capricioasă a lui Guardiola.

Șapte luni mai târziu, acuzațiile rămân în pauza, Paqueta notând cooperarea sa cu autoritățile.

Lucas Paqueta și David Moyes

„Am fost cult să nu comentez această problemă, dar au fanat șapte luni de când s-a întâmplat iest unealta și cooperez la maxim”, a spus el lui Ge Globo.

Deși se pare că autoritățile braziliene se străduiesc să găsească o legătură cu jucătorul, se a se inchipui că Prim-ministru League își a pretinde timpul și nu va lua o vointa cu atentie la aproximativ pedeapsă potențială pentru Paqueta până când nu va cunoaște toate faptele. cazul să fie audiat – dacă într-adevăr există cinevasi.

Deocamdată, mijlocașul ofensiv musai să se concentreze să facă ceea ce a fauri cel mai placut, iar acesta sperăm că îi va a protegui pe Hammers să-i tragă intre mai multă marire europeană.

CITIT  Man United a luat legătura pentru a-l semna pe olandez cu 12 goluri și 11 pase decisive în acest sezon

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe